dilluns, 15 de setembre de 2008

Deu pikol·letos a Geòrgia


Als georgians ja no els cal patir més, que Espanya va al rescat. El ministre del ram ha informat que enviaran un exèrcit de 10 guàrdies civils a pacificar eixa part del Caucas.
Als georgians els hi pot semblar que són pocs, però és perquè no saben com les gasten els del tricorni. Si només tres pikol·letos d'Intxaurrondo foren responsables de mitja dotzena de morts, un centenar de torturats i milers que kilos de droga distribuïts (ja ho digué el filòsof i general Galindo "un ionki més, un etarra menys"), al "seu país" i en temps de pau... què podran arribar a fer deu guàrdies civils en un país remot que està en guerra!?
N'arriben a enviar quinze, i acaben també amb la guerra de Txetxènia. Malauradament la crisi obliga a fer retallades pressupostàries.

2 comentaris:

SERGIBR ha dit...

A veure si se'n hi van els 10 que encara resten per aquí dalt, que si no guaiten, aviat quedaran fossilitzats i haurem de datar-los mijtançant el carboni 14.

Bona. Et fitxaré pel meu bloc i després et traspasso al bloc del Nenuko.

Josep ha dit...

Què dius!? Encara teniu pikol·letos al Ripollès?

Ossos bruns a la Cerdanya, Llops al Moianès i pikol·letos al Ripollès. Sembla que estem recuperant la fauna salvatge. Animals perillosos, sí, però éssers vius al cap i a la fi.