diumenge, 21 de setembre de 2008

PER L'AMOR DE DEU! 02

Benvolgut Professor Josep:

Sóc un home de 32 anys, solter i sense fills. Passo les estones de lleure mirant la televisió, que sempre m’ofereix programes edificants que amplien els meus horitzons culturals. Malauradament, d’un temps ençà, a la petita pantalla hi apareixen anuncis publicitaris que no acabo d’entendre. En aquestes falques hi surten noies joves, vestides de blanc i massa sovint en roba interior, fent estranyes coreografies. Somriuen, parlen i es mouen com si estiguessin patint una al·lucinació. Aquests enigmàtics anuncis els patrocinen marques rares com Evax o Tàmpax. Què signifiquen? Són un senyal diví que no sé interpretar? O tal vegada una trampa del Maligne?
Atentament,

Oriol D. un home amb dubtes.


Benvolgut Oriol:
La qüestió que em plateges té difícil explicació, però en la fe sempre hi trobaràs una resposta. Tant la Bíblia com l’Alcorà diuen clarament que la dona fou creada com un regal per a l’home. Però malauradament aquest present no és perfecte. Si llegim atentament el Levític ens trobem algunes instruccions precises per a l’home virtuós. Levític, capítol 18, verset 19:

No t’acostis a una dona durant la menstruació. És ritualment impura

I també al mateix llibre, Levític, capítol 20, verset 18: “Si algú jeu amb una dona durant la menstruació, tots dos seran exclosos del poble d’Israel: de comú acord, han deixat nua la font de la sang de la dona.
Així doncs, estimat Oriol, que els anuncis de la TV i els passatges del Llibre Sagrat et serveixin per a quan deixis de ser un home solter. Quan tinguis parella, puntualment cada mes, arribaran uns dies en els que hauràs de prescindir de la teua estimada i cercar-te una suplent. Recorda que un cop cada mes, has de complir amb el deure d’allunyar-te de la teva muller impura. Tants dies com li duri l’ impuresa. I tingues present el que diu el càntic del Llibre de Cohèlet, capítol 3, verset 8:
Hi ha un temps d’estimar i un temps d’odiar, hi ha un temps de guerra i un temps de pau.”

Si la teua muller no t’entén i s’enfada, empra l’esperitualitat oriental, més apta per al gènere femení. Mostra-li el camí del Tao, tal i com diu el Llibre Tao Te Txing, de Lao-tse:

El millor dels homes és com l’aigua,
L’aigua és bona, i beneficia a tots els éssers,
sense ser posseït per cap,
Flueix per indrets que no tothom coneix,
On s’apropa més ràpidament al Tao
Potser la teua dona no ho entengui, però és normal: ella només prové d’una costella d’home. Si no vol seguir el camí del Tao, sempre pot agafar el camí de casa als seus pares.

Rep una salutació cordial i espiritual del Professor Josep.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es ben cert que les dones son inmpures i no sempre entenen les coses, es per aixó que per llarg temps ha sigut recomanat per l' esglèsia una bona bufetada a temps.
Cal educarles i fer sentir qui mana, com als gossos, no es doncs d estranyar que els animas tinguesin reconeguda l?anima abans que la dona.
Elles tant sols son per tenir fills.
Aixi que si la fi no es tenir descendència, per tal de ser un homer pur, millor que practiquie les arts amatories amb el gos aixo si ha de ser mascle, que es mes pur o amb algun jovenet tal com els bons grecs. Aixó si ves en comte amb la llei, que ara aquestes tenen drets i no s'els pot pegar tan facilment. També amb la pederastia i amb la protectora d animals.

Josep ha dit...

Benvolgut lector Anònim, deixa'm que et done tres consells:

1) Per a no tindre descendència (no desitjada) el millor és practicar el sexe oral amb la teua parella. Ella no es queda prenyada i tu t'estalvies aguantar la seua xerrera. Creu-me, és molt pràctic.

2) Per a educar una dona no s'ha d'emprar mai la violència. És èticament reprobable i pedagògicament ineficaç. És molt millor exercir el control dels recursos bàsics domèstics. Posant un candau a la nevera i al rebost de la xocoloata, i un usuaripassword a la tele, aconsegueixes que, víctima de la síndrome d'abstinència, la femella faça tot allò que li manes, bi i assumint el rol dominant que Deu i la Natura han donat a l'home.

3) Evita el sexe amb jovenets. En molts països és il·legal, i a tot el Món és desaconsellable. La raó? No tenen sentit de la mesura, i sempre en volen més. Recorda el que deien els clàssics sobre Alexandre el Gran.


********************

I ara el meu dubte:

Sou tres anònims diferents o sou sempre la mateixa persona? Us podrieu posar un numeret per a facilitar-me les respostes?
Moltes gràcies

Josep ha dit...

Estimada Laia:

a) Aquests anuncis de compreses els perpetra una dona anomenada Isabel Coixet.

b) Confesse una certa enveja envers les dones. Per què quan passe per davant d'una obra ningú no es dedica a lloar el meu atractiu físic? Sort que la construcció està en crisi!

c) Les dones saben programar el DVD?

Anònim ha dit...

estimat Josep:
A,. no crec que la Isabel C. és dediqui a aquest menester, refermo la possició que aquests anuncis son fets sote l' efecte d 'un al.lucinogen.
B.-Si les dones poden programar el DVD, i en cas contrari conèixen la manera de fer que algú ho faci per ella.S ha de saver delegar.

Anònim ha dit...

estimat Josep:
A,. no crec que la Isabel C. és dediqui a aquest menester, refermo la possició que aquests anuncis son fets sote l' efecte d 'un al.lucinogen.
B.-Si les dones poden programar el DVD, i en cas contrari conèixen la manera de fer que algú ho faci per ella.S ha de saver delegar.

Josep ha dit...

mmm... i si féssim controls antidopatge als estudis de TV i agències publicitàries?