dimecres, 10 de setembre de 2008

Si no saps perdre, ells te n'ensenyen

FLAIX ESPORTIU: UE Sant Andreu 3, FC Barcelona 1

Ahir es jugà al camp de la Devesa de Sant Carles de la Ràpita (comarca del Montsià) la semifinal de la Copa Catalunya. La derrota del FC Barcelona contra la UE Sant Andreu demostra quatre coses:


1-
Que jugar en camps de gespa artificial és molt difícil, ja que les cabres i les vaques acostumen a pastar herba, i no pas plàstic.

2- Que la UE Sant Andreu és una potència futbolística emergent, i aviat farà un sorpasso que acabarà amb la dicotomia Barça vs Apanyó.

3- Que l’actual directiva blau-grana practica la inclusió de tota mena de col•lectius marginals. Que ningú s'estranyi si l’any que ve, el FC Barcelona, participarà a la Copa Catalunya amb un equip integrat per toxicòmans, pigmeus, esquimals, octogenaris i geranis.

4- A l’actual directiva del Barça no l’interessa gens la Copa Catalunya. De fet, segons m'informen fonts de solvència contrastada, el president Laporta està fent gestions per a poder participar en la Lliga Nepalesa (al Nepal estimen molt les cabres i les vaques peludes) i a la Copa Albanesa. “La final es juga a la capital, Tirana. M’encanta el nom d'aquesta ciutat” diuen que ha dit el president.

6 comentaris:

SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...

Jo, tal i com han començat les coses aquest any a can Barça, més que a la lliga del Nepal, els convidaria a participar a una lliga amb Napalm. I si, a mi també m'agradaria tenir a TIR a l'ANNA.
Ara mateix t'agrego a l'Indecència amb lo que les teves visites baixaran a nivell insuspitats.

Anònim ha dit...

TENS TOTA LA RAÓ DEL MÓN!!!

Mr. Hot Potato ha dit...

El Barça es el mejor equipo catalán de Cataluña, y si no juega la Copa Cataluña es porque este trofeo no es suficientemente catalán para que el ejército simbólico de Cataluña participe. Digo.

Anònim ha dit...

El Laporta cada dia s'asembla mes al Núñez

Què t'anava a dir ha dit...

Tot això us passa per no haver fet fora l'etoo.