dilluns, 13 d’octubre de 2008

S'acomiada la Lliga Anticolonial


En un futur no gaire llunyà proclamarem la independència.
Hi ha detalls formals que queden per decidir. No sé si s'anomenarà República Catalana, o potser República Federal dels Països Catalans, o tal vegada República Islàmica del Katalanistan. Tampoc sé si la capital serà Marina d'Or o Miami-Platja del Baix Camp. En tot cas, del que no m'escau dubte, és que estarem en deute amb la Lliga Anticolonial.

Si demà dimecres sou prop de Barcelona, podeu assistir a la presentació del darrer llibre del Dr. CAT: S'HA ACABAT EL BRÒQUIL! Independentisme per a no independentistes d'Editorial Mina/Grup 62.
On? al Via Fora de Gràcia, Riereta de Sant Miquel.
Quan? Dimecres 15 d'octubre a 2/4 de nou del vespre

http://www.viafora.cat/acte.php?id_acte=91

Un útil document per a tots aquells que sense ser del tot independentistes, sospiteu que hi ha alguna cosa bona en la sobirania però no sabeu ben bé què. També adreçat als faltats d'arguments sòlids per a convèncer als descreguts de la descolonització. I especialment indicat per a regals/obsequis d'empresa/amic invisible de compromís a aquell col·lega simpàtic amb qui parleu de tot menys de "política" per raons de discrepància.

Donat el moment històric de l'acte (no sabem si n'hi haurà més com aquest), es promet als assistents, obsequis anticolonials diversos (samarretes, penjolls, andròmines...) per a tothom! Així com l'estampació seriada de la signatura del propi CAT i potser una locució prèviament enregistrada (com el Khomeini, tu!)

Us hi esperem!!
Passarem llista!!

Per a més detalls aneu al Bloc Anticolonial:
http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/view/id/6309

2 comentaris:

Chet Casey ha dit...

Jo he nascut a València i, al contrari q la majoria dels valencians , crec que teniu part de raó. Catalunya no es el mateix que la resta d'Espanya, però crec que el plantejament ha de ser menys radical. Tú cual vols tirar-te una noia no li dius: "t'en vaig a fotre un polvo que et petarà el cap". N'hi ha q'enganyar durant els dos primers cubates i després, ja fas l'ofensiva final. El problema es que vosaltres penseu massa en lo fills de puta que som els invasors, sentiu rabia i esclateu. Sang freda amic.

Josep ha dit...

ho reflexionaré