diumenge, 9 de novembre de 2008

Assemblea Nacional d'EUiA


Avui diumenge es clourà a Sants la Cinquena Assemblea Nacional d'Esquerra Unida i Alternativa. Jordi Miralles encapçala l'única llista que es preveu que sigui aprovada per una búlgara majoria.

En temps de crisi global hom no pot filar tan prim a l’hora d’anar a caçar canapès. I és per això que, tot i que les grinyotades comunistes són més escadusseres, m'hi he deixat caure. Les principals propostes aprovades han estat les següents:

- La via catalana al socialisme. En un Audi A8 es fa més via, és més ràpid i més còmode. Això sí, som proletaris i no hi posem cap reposapeus.
- Nosaltres teníem raó. Prestigiosos polítics com George W. Bush estan d’acord amb nosaltres i nacionalitzen la banca. Endavant els pàries de la Terra (que actualment treballen a Wall Street)
- Internacionalisme en positiu. Posats a cercar models exteriors, és preferible oblidar-se de Bielorrússia, Transdnístria i Corea del Nord i fixar-se més en Cuba i Veneçuela. Oenagés com Halcón Viages i Viatges Marsans recolzen la nostra estratègia. Els plans quinquenals són igual d’inviables, però els planifiquen amb més gràcia i sal·leru.
- El Trist-partit no és perfecte, però la sociovergència seria molt pitjor: nosaltres no hi tindríem cap càrrec!

L'únic moment de tensió l'ha protagontitzat un veterà militant, que s'ha sentit ofès quan un jove becari-periodista ha confós l’himne La Internacional amb un èxit d’Operassión Triunfo.


En fi, que de madures en verdegen i de més verdes en maduren (això és una al·lusió als d'Iniciativa, que anaren del roig al verd amb sensaturadò)

11 comentaris:

Roger Amposta ha dit...

tens tota la rao del mon! Son una colla de burgesos botiflers!

salut

SERGIBR ha dit...

Et recordo que en coneixem una, que votava Iniciativa i que més que verda, aquesta va acabar negre!!

Kap ha dit...

Sí, la veritat és que si Trotsky aixequés el cap, es tornaria a clavar ell mateix un piolet al clatell... però cal teniren compte que tot i això, hi ha un seguit de partits que encara em semblen més infames, immorals i indecents... (sense dir noms, per exemple un que comença amb P i acaba amb P)...

i prou! ha dit...

llavors tu a favor de qui estàs? a mi la política catalana em confon bastant... però a valència sens dubte el BLOC.

t'afegisc a blocs que m'agraden!

Josep ha dit...

Benvolgut Inadaptat 1714:
caldria distingir entre els militants de base, majoritàriament gent honrada i treballadora, i els dirigents de la formació, que oscil·len entre el dogmatisme i el poltronisme.

Benvolgut Sergi:
vols que parlem de les dones revolucionàries que fumen ducados?

Benvolgut Kap:
certament, al costat del PP, qualsevol sembla mereixedor d'un Premi Nobel d'Economia i un altre de la Pau.

Benvolgut Jordi Velert:
la situació política, econòmica i social del País Valencià és prou diferent. Són ja, si no m'he descomptat, 14 anys de majoria pepera. I açò passa factura. Cal un partit com el BLOC, però no sé si el BLOC vol i pot anar tan lluny com la seua base social desitja.
Al final, volent agradar als que igualment no et votaran, pots acabar perdent els teus.
Bé, per això mateix l'Agustí Cerdà muntà ERPV.

Benvolguts/des Militants i Simpatitzants d'EUiA:
com us poseu per una brometa de no res!!

http://civilizacionsocialista.blogspot.com/
http://belaruspopular.blogspot.com/http://www.broadleft.org

el tropilla ha dit...

Esquerra Unida, eixe tumulte de coses incongruents, gent en bicicleta i vots per a res... Quina perdua des de Gerardo Iglesias, aquell si que sabia com picar en una mina!

Chet Casey ha dit...

El principal problema a la politica espanyola en general, és que la gent "no vota a un partit", la gent "ÉS d'un partit". La gent es preocupa per justificar les propostes del "seu partit" i no les reflexiona per si mateix, tenen l'impressió de q'aixó no n'es la seva feina. Vivim rodejats per "proles" de 1984, per sort el "partit intern" no n'ès tan fort com a la ficció.

Anònim ha dit...

i a tu no et donen carrec i cotxe oficial?

Modgi ha dit...

I espereu el dia que el Joel Joan, el Messies, comenci a tenir tirada entre el sector pijo-intel·lettuà. Us imagineu un govern de coalició entre sociates, xirucaires i bibianes vallvés? Pinten bastos.

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
cada dia rebo set o vuit trucades de gent que insisteix, però jo no cedeixo. M'agrada gaudir del transport públic i d'un sou de mil·leurat.

Benvolgut Haller:
és ben cert. És més, n'hi ha que confonen la política amb el matrimoni catòlic, i sembla que hagin d'estar tota la vida amb els que votaren per primera vegada.

Benvolgut Tropilla:
veig que t'agrada furgar a la nafra. Quants obrers militaven al Front Obrer de Catalunya? Mmm... Pasqual Maragall, Miquel Roca, Narcís Serra....

Josep ha dit...

Benvolgut Síncirily Modgi:
recorda que Ronald Reagan i Arnold Xuarxenegger començaren la seua carrera política fent d'actors