dijous, 6 de novembre de 2008

Corresponsals i protagonistes

Corresponsals: amb motiu de les eleccions als EUA, els mitjans europeus han inundat el país d'enviats especials. Catalans i espanyols no n'han estat cap excepció. I els Mitjans Deficitaris que Paguem Tots amb els Nostres Impostos, ço és TVE, TV3 i Canal 9 han enviat els seus. Molt bé.

Protagonistes: el gran protagonista és el vencedor Barack Obama, és clar. I el seu vicepresident Joseph Biden, és clar. I el derrotat John McCain, amb la Sarah Palin, també són protagonistes. I la dotzena de candidats desconeguts (i marginals, i sovint frikis) que no han superat ni l'1% dels vots, també són una mica protagonistes. I els 435 congressistes escollits, també són protagonistes de la jornada electoral. I els més de 200 càrrecs electes, entre senadors, governadors, batlles, fiscals, jutges i xèrifs, aquests també són protagonistes. I els ciutadans promotors dels diversos referèndums, també tenen el seu puntet de protagonisme.

Feina: però vet ací que dels més de 700 protagonistes d'aquesta històrica jornada, els nostres corresponsals no n'han pogut entrevistar a cap. Cap ni un. Calia anar als EUA? Què han aportat els enviats especials? No s'hagués pogut tirar de connexió amb mitjans locals? O això era massa barat?

Amortitzat: Bo idò, ja que ens hem deixat una pasta enviant periodistes i antaradillus, podrien aprofitar per fer entrevistes profitoses. Algunes persones amb les que caldria parlar:

- El liposuccionador de la Sarah Palin (no es noten els embarassos!).
- El siliconador de la Pamela Anderson.
- L'assessor fiscal dels germans Lehman.
- El conseller ètic i estètic del Michael Moore.
- .......

13 comentaris:

Super Coco ha dit...

T'has deixat l'autentica reencarnacio de deu, el cirurgia plastic de la cher. Pensa que la cirugia estetica existeix gracies als experiments que s'han fet en el cos d'aquest mitic ens.

Chet Casey ha dit...

serà per diners???? i el que mola dir-ne el desplegament de medis sobrehumà q'ha realitzat aquesta cadena????

Jo hauría parlat amb "Noelia Zanon" la valenciana que cantava la cançó "vota por obama". La pobra s'ha quedat a l'atur, ara bé, amb el seu currículum actual de segur que la criden els de IU(EU, en català).

Anònim ha dit...

Entrevistar-los? Que no veu que tenen l'anglès just per demanar una burguer güis frentx frais? L'autèntica raó per anar allà era per poder anar de putes a càrrec de l'empresa (i del contribuent).

SERGIBR ha dit...

Encara no entenc com és que no ens han enviat a nosaltres dos.

Sergi Belmonte, indecencia2014, Washington.

Unknown ha dit...

El fill de Monica Lewinsky i Bill Clinton.

Ferran Porta ha dit...

Ni més, ni menys! Bingo pel post.

Josep ha dit...

Benvolgut Super Coco:
serà una iaiona, però la Cher té encara el seu clauet.

Benvolgut Haller:
Ah, els diners públics. Vol que li recorde com el President S'Aplana va ressucitar el Festival de Benidorm?

Benvolgut Sr. Català:
Si no vaig errat, el periodista Josep Cuní va anar als EUA a fer de professor. Quan portava tres mesos al país va publicar el llibre 50 coses que cal fer per a que els Estats Units funcionin millor. S'imagina vostè que açò mateix ho fes un marroquí que portès quatre mesos visquent a Catalunya?

Benvolgut Sergi BR:
la culpa és teua i només teua. Ja saps que a la Mònica Terribes li posen katxonda els ripollencs electritzants.

Benvolgut Oscar 7m76:
quina bonica història d'amor entre el Bill i la Mònica. Bill i Mònica són als purs havans el que El darrer tango a Paris a la mantega.

Benvolgut Ferran:
gràcies, moltes gràcies! Quan vinguen el Cuní i la Rahola a trencar-me les cames, espere que vostè intercedisca en favor meu.

zel ha dit...

Però el ridícul no té preu, home, ens ha sortit de franc!!!

el tropilla ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
el tropilla ha dit...

En el missatge d'abans deia: Pos a mi la Sara Palin em posava calent,i ho reitere incloent que el fet de ser d'Alaska encara li dona més morbo.

pd. Tambe em posava Condolezza Rice i sempre m´he imaginat un trio de sexe interacial...

pdd. La qüestio del sexe interacial crec recordar que encara hi hem de parlar...

Josep ha dit...

Benvolguda Zel:
Sí el ridícul no té preu per a qui el pateix, ni per a qui el mira. Però sí per a qui paga els desplacaments :-((

M'agrada que visitis aquest blog. Si et puc ajudar en alguna cosa només m'ho has de dir.

Benvolguda Tropilla:
Hi ha moltes dones que guanyen amb els anys. També n'hi ha que guanyen callades (que no és el mateix que amb la boca tancada).

Coincidesc plenament en els referens geogràfico-sexuals i ètnico-sexuals.

KALAHARI!!

Chet Casey ha dit...

Els diners no haurien d'anar ni per al "desplegament de medis sobrehumà" ni per al festival de benidorm. Haurien de fer més obra social, com per exemple montar-li una banda de rock a l'infanta elena.

Obra Social Haller.

Josep ha dit...

Benvolgut Haller:

jo sempre he dit que si en aquest Món hi ha una persona sacrificada, esforçada i solidària, aquesta és el senyor Jaime de Marichalar. Que li donen ja el Premi Príncep d'Astúries a la Solidaritat i la Cooperació pel Desenvolupament!!!!