dimecres, 12 de novembre de 2008

Dijous i divendres a ElxDijous 13 de novembre, a dos quarts de nou, a la Llotja-Sala Cultural de la ciutat d'Elx: Presentació del CD recopilatori TIRANT DE CANÇÓ-MIQUEL GIL. Aquests concerts són la presentació d’un CD doble i gratuït on s’han incorporat cançons dels músics més rellevants de l’actual panorama musical en la nostra llengua, però també d’aquells músics més joves i que contribueixen a la consolidació de la música en català, però també a obrir camí al món de la música, i amb ella al de la cultura, com una via de professionalització. Un cd que és la recopilació de tots els músics que han passat alguna, o més vegades, pel Centre Ovidi Montllor durant els seus primers cinc anys de vida. En tots aquests concerts s’obsequiarà als assistents amb un doble CD recopilatori, el “Tirant de Cançó”.

Divendres 14 de novembre, les vuit de la vesprada, al Casal Jaume I d'Elx: Presentació de l' Associació de Palmerers d'Elx (APELX) i projecció de fotografies des de les palmeres.
Aquesta associació té com objectius primordials:
- Vetllar pel bon estat de les palmeres en el País Valencià
- Unificar criteris entre palmerers en les següents qüestions: Reconeixement de l'ofici, mètodes de treball, seguretat, noves tecnologies, tractaments fitosanitaris, valor patrimonial, etc.
- Proposar normes per a la conservació dels palmerals i denunciar l'incompliment de la legislació vigent.