divendres, 7 de novembre de 2008

Feisbuqueig: la contraofensiva


Benvolguts lectors, benvolgudes lectores:

Ja n'hi ha prou! El feisbuqueig ha anat massa lluny. La nostra privacitat, la nostra tranquil·litat i el nostre dret a desaparèixer han estat violentats. Tenim dret a oblidar part del nostre passat, i no volem que reapareguin malsons oblidats. Les nostres hores de connexió a la xarxa han estat abduïdes per convocatòries sense possibilitats, notícies intranscendents i xarxes socials absurdes. Jo dic prou!

I és per això que, des d'ara mateix, us convido a iniciar una Campanya contra el Feisbuqueig salvatge. Algunes propostes d'actuació:

- Creació de personatges. Com si estiguérem jugant a rol, hem parir persones fictícies. Inventarem noms (creïbles o no) per aquests personatges i els hi donarem cara cercant fotos al guguelimatges o escanejant fotos de parents que ens caiguin malament. L'adreça de correu electrònic la podem obtindre de qualsevol servidor gratuït.

- Clonació virtual de persones reals. Oi que estem farts dels plastes que no paren d'enviar-nos convocatòries, grups, xarxes i vídeos del iutup? No ens hem cansat ja dels tios babosos que es fan "amics" nostres només per intentar lligar amb les noies que tenim agregades com amigues? Doncs clonem-los i posem-los en problemes. Només cal crear una adreça de correu electrònic que s'ajusti al seu nom, copiar alguna de les seues fotos i implicar-lo en xarxes perilloses. Per exemple: "fans del Duque de Feria", "ex-alumnes del Centre Penitenciari de Fontcalent" o "Convocatòria per a eixir de l'armari: zoófils-necròfils". També podem fer que enviïn missatges compromesos a persones famoses presents a la xarxa (hi ha molts polítics i periodistes ficats al Facebook).

- Qui tingui més idees que ho digui. Avui comença la lluita, fins a saturar el Facebook!


SI EL PRESENT ÉS LLUITA, EL FUTUR ÉS NOSTRE!Alguns testimonis del feisbuqueig:

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de que un ex et cloni com a venjança podria ser l'evolució natural del mític cornudos.com

Jo, que encara tinc aquell perfil completament fals del fb, aprofitaré per seguir els savis consells que em dónes i m'ho prendré com una partida de rol, amb passejos pel fb en chocobo inclosos.

Anònim ha dit...

i a sobre exhibicionista i gay

Anònim ha dit...

Els alumnes de servidora estan enganxats al mEssEEEnyarrr, per escàndol de mestres vocacionals que creuen que només utilitzen internet per mirar webs educatives.

Anònim ha dit...

ieps!! jejeje

això de la contraofensiva ja ha començat!!!tinc uns quants a la llista d´amics que son personantges, com santa anna (la patrona del nostre poble), el gatot, casper el gato(el gat d´un pis d´estudiants que s´apunta a la moda del feisbuc per trobar gata i tenir gatets..)

no no si en el fons no es mala idea!!

SERGIBR ha dit...

Aquest anònim és molt bo. Que bé et coneix el cabró!!

Què t'anava a dir ha dit...

Jo del feisbuc podria escriure un llibre

el tropilla ha dit...

propose un grup de facebook de tios lletjos i onanistes militants, els organitzem, me'ls envies aci a Jordania i llogare un camp d'entrenament, en dos messets un exercit inderrotable que ni els Sith eixos...

Josep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep ha dit...

Benvolguda Què t'anava a dir:
endavant, esperem els seus greuges, sí. I tambés les seues propostes.

Benvolgut Sergi:
saps que la llista de sospitosos és curta.

Benvolguda Pepa Loves:
si us plau, necessitem que ens diguis més coses sobre aquests personatges. Jo en tinc pensats un parell.

Benvolguda Pissarra Negra:
així comencen moltes històries tràgiques a Espana Directo.

Benvolgut Anònim:
no sóc exhibicionista. Pujar-se a un canó de la marina i mostrar les natges a l'enemic és d'allò més normal (i heterosexual).

Benvolguda Iaia Punkarra:
Cornudos.com? No conec pas aquest wen. Ni el teu EX.

Benvolgut Tropilla:
compte amb vostè per a obtindre el nom i l'imeil dels candidats a entrar en tan selecta xarxa social

Aida ha dit...

ostres jo em confesso una captadora de "feisbuquers", s'ha convertit en un dels meus vicis això de preguntar-li a tot quisqui "tu estàs al facebook?"

Senyor, com ho puc solucionar? Quina pot ser la meva penitència...?!

Josep ha dit...

Benvolguda Aida:
clona un/a plasta. Registra una adreça de correu electrònic que encaixi amb el nom. Després captura alguna foto seua del Facebook i per acabar registra'l.

I a partir d'ací, a escampar disbarats.

Anònim ha dit...

ui si, el sistema tremola amb tu

Chet Casey ha dit...

d'on ixen els putos anònims? doneu la cara cobards, que segur que al feisbuc teniu un muntó d'amics..

zel ha dit...

La verita és que m'hi vaig posar fa poc i no li faig gaire cas, només a la gent que em diu en primera persona alguna cosa...

Josep ha dit...

Benvolguda Zel:
et buscaré i et trobaré. Quines fotos prefereixes que t'enviï? De paisatges bonics, retrats familiars o photoshops pornogràfics?

Benvolgut Haller:
bé, jo sospite que en 60 dies que fa que tinc aquest blog, hi hauran escrit tres, o com a màxim quatre "anònims". És d'agraïr que no insulten com fan els del blog d'Obi-Wan Domínguez