dilluns, 10 de novembre de 2008

PER L'AMOR DE DEU! 05

Benvolgut Professor Josep:

Sóc un home sensible, humil, sacrificat i patidor. Malgrat les meves idees progressistes, i malgrat ser un fidel votant d'Iniciativa, em sacrifico i visc en un municipi del Vallès Occidental governat per CiU. Tot i ser un ecologista convençut, em veig obligat a anar en automòbil a la feina i a tenir una casa amb jardí, gespa i nans. I com aquest, podria donar-li molts més exemples.

El fet és que, fa uns mesos, mentre participava en un curs de Feng Xui, vaig conèixer una dona meravellosa. Intel·ligent, culta i autorrealitzada. De seguida va sorgir entre nosaltres l'amistat i, després de tres cites i quatre caipirinhas, l'amor.

Durant dos mesos hem tingut una relació feliç i plena, però darrerament em costa molt estar amb ella. Jo no sóc gens masclista, i sempre he defensat l'alliberament de la dona, però, darrerament no sé... no vull que m'interpreti vostè malament, però... ella no vol ser una dona objecte i, en conseqüència, no es maquilla, ni es depila... és ecologista, i per tal d'estalviar aigua es dutxa cada tres dies... i és solidària, i practica el consum responsable, i la seva roba interior la fabriquen uns indígenes sud-americans amb llana de pel de camèlid que fa pudor i jo... jo... jo ja no li trobo cap mena d'atractiu.

Sóc un home sensible. L'admiro, la respecto i me l'estimo, però no m'atreu gens.

Mai hagués pensat que requeriria un serveis com els seus. Però no la vull perdre, què he de fer?

Atentament, Jordi S. un home sensible


Benvolgut Jordi:

El problema que m’ expliques té difícil solució, però en la meditació i l'espiritualitat sempre hi trobaràs una resposta.
Com que ets votant d'Iniciativa, dono per fet que els textos sagrats judeo-cristians no faran per tu. És per això que empraré l'espiritualitat i la filosofia oriental, més escaients en aquest cas. Així doncs, seguirem les ensenyances del Gran Mestre Confuci.

No tinc por de no ser comprés, el que em fa por és no comprendre els altres”. El primer que has de fer és entendre aquesta dona. Ella és solidària i responsable, per això és dutxa poc i vesteix aquestes robes horribles. Ho fa per virtut, pel bé dels altres, i tu has de respectar-la. Ella no vol ser tractada com una dona objecte, i està en el seu dret.

L'home virtuós ho exigeix tot d'ell mateix; l'home poc escrupolós ho espera tot dels altres”. Què t'has cregut? Com t'atreveixes a esperar a que sigui ella la que s'arregli per agradar-te a tu!? Hauràs de ser tu qui prengui decisions. A la teua ma està resoldre aquest problema!

L'home virtuós ha de ser generós”. Com no podria ser de cap altra manera. Sigues generós, jo t'ensenyaré com.

Prenguem aquestes tres màximes del Gran Mestre Confuci i portem-les a la pràctica. Segueix aquestes instruccions:


1)
Sigues generós i convida-la a casa a sopar. Fes tu mateix el wok amb cus-cus, curri i totes eixes coses que tant us agraden. És important que al seu plat hi posis cent mil·ligrams d' hidroclorur difenhidramina, i així ella caurà en un plàcid son. No cal que pateixis, amb tant de curri i tanta espècie no notarà el gust del medicament.

2) Sigues virtuós i pren la iniciativa. Pórta-la al bany i renta-la amb delicadesa, depila-la amb suavitat i deixa-la ben arreglada, neta i polida.

3) L'endemà, quan ella es desperti i tu la vegis millorada, segur que l'amor reneix entre vosaltres. Recorda el que diu el Gran Mestre Confuci: “Els homes de bon sentit han de ser lents amb les paraules i diligents amb els actes”, així que explica-li poc a poc el que has fet (és una dona, li costarà entendre les coses) però entra ràpid i amb força a enllestir la feina.

Però si per desgràcia ella no accepta les teues virtuts confucianes i s'enfada, recorda aquesta màxima: “Els homes virtuosos mai no estan isolats, estan veritablement voltats de proïsme”. Jo et puc passar l'adreça d'un local on dones que es dutxen fins a set cops al dia t'envoltaran de proïsme per un mòdic preu.

Per cert, tu has dit que aquesta és una dona “autorrealitzada”. Compte amb les dones “autorrealitzades”. Això sona malament. Això fa pensar en practiques solitàries mirant el Canal 69 de la TDT.

Rep una salutació cordial i espiritual del Professor Josep.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo li recomanaria que li fes escoltar a la parenta a totes hores la cançó "Naturaleza" de Siniestro Total.

Ja van dues vegades que sobre dubtes existencialistes trobo resposta en les lletres de Siniestro.

SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...

Professor, si gasto massa en cases de barrets i tinc que demanar crèdit al meu banc , seré un home hiputacatat?

Anònim ha dit...

XD ke bo! ei molen molt els teus pots em pixo de riure hehehe...dona autorealitzada mirant el canal 69 de la tdt... existeix realment aket canal??? jo em vull autorealitzar hahaa (eo, però em dutxo i em depilo eeeh)
:)

. ha dit...

això de depilar-se és una costum d'arrel purament social, imposada pels cànons de bellesa. les peludes també tenen drets (o no? no ho sé: no m'he llegit la constitució)

Josep ha dit...

Benvolgut Jordi Moreno:
efectivament, les dones peludes tenen drets. Li recorde que l'Estat Espanyol, fa ja nou mesos, va signar la Declaració dels Drets del Simi i s'ha integrat en el Projecte Gran Simi.

Benvolgut Imma:
conec un individu que té 15.000 pel·lícules d'aquesta temàtica, i que publica crítiques cinematogràfiques. No cal dir que aquest andova és solter.

Benvolgut Sergi:
això depén. Les dones que llogues les portes al teu piset de Ripoll? O ets més de club de carretera?

Benvolgut Iaia Punkarra:
és que els Siniestro Total eren Filosofia en estat pur.

i prou! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep ha dit...

Benvolgut Jordi Velert:

A Morella hi ha un refrany que diu "Quan la fam apreta, ni el cul d'un difunt es especta".

Un com matat el cuquet de la gana, ix el sibarita que portem dins.

Chet Casey ha dit...

Jo trataria de confondre-la, dient-li que si es depila, li farà falta menys aigua per dutxar-se i podrà dutxarse cada día. En quant a la roba interior... Si la mala olor bé del teixit, que no porti roba interior, en cas contrari, aquest assumpte queda solucionat amb la primera solució.

Josep ha dit...

Benvolgut Haller:
conec el cas d'un home que pretenia que la seua parella s'empassés el seu semen, però la xiqueta no volia.
La xiqueta sovint es quedava a dormir a casa de l'home i aquest, de bon matí l'obsequiava amb un esmorzar al llit.
Un dia, fart de l'incomprensió que patia, decidí enriquir la napolitana de crema de la seua amant.

No diré res més sobre el cas.

Anònim ha dit...

pafavooooooo!!!!

vale, crec en la naturalesa de la dona, sobretot si el tema de la pelambrera no es molt extesa, es a dir, poc belluda, però conec casos de dones que pafavo, si no es depilessin serien ossets de peluix!!! una mica de neteja corporal no va malament per un mateix i per els que t´envolten.....;D

Chet Casey ha dit...

pepa, estic d'acord amb tú.

Pel que fa a la napolitana...aixó és un fetichisme exagerat. podría ser millor que ell mateix probe i demostre que està bo, com es fa amb el menjar pels xiquets.

Anònim ha dit...

és clar que tu nomes folles anb top models no?

Super Coco ha dit...

Querido Profesor José,

Le hablo en la lengua de castro por que sus comentarios sobre el pelo (y los de quien le consulta) me parecen ofesinvos. Yo 'toy peluo, y no me depilo, no me da verguenza, solo me lavo en seco, ya que sino encojo, y la ropa interior le llevo de licra y por fuera, asi quee.

En respuesta a su consultador dire, los hombres han estado durante años sin depilarse, duchandose unicamente despues del partido de futbol con los colegas (concurso de sipis y pedos incluido) y llevando calzoncillos de abuelete, de esos blanco ppor la parte de las caderas y amrillentos por delante, marrones ppor detras y pegajosos por todo. Asi que mi recomendacion es que se depile el, se ponga perfume, se compre un conjuntito de la perla y le compre un arnes a ella, si un arnes de esos para.....

y que intercambien los papeles. Y luego que decida.

Josep ha dit...

Benvolguda Pepa Loves:
ho confesse, jo també em depile llocs complexos (les celles i similars).

Benvolgut haller:
fetitxisme? No, gastronomia post-moderna. Fusió entre la cuina tecno-emocional del Bulli i l

Benvolgut Anònim:
murmuracions, infundis i calúmnies!
Jo sempre he anat amb dones de gran atractiu físic i immensa bellesa espiritual. Si en alguna ocasió he estat amb alguna dona que no complia aquesta descripció, era perquè estava observant rigurosament el dejú del Ramadà.

Benvolgut Super Coco:
les respostes del consultori espiritual són específiques per a cada pacient. Mai de la vida li diria a algú com vostè, orgullosament pelut i orgullosament blau, que es depilara o es tenyís de groc. Mai ho faria això.

És més, ara que hi pense... vostè, amb l'excusa d'exercir d'osset de peluix, segur que lliga amb moltes noies, oi?

Ah, la tendresa de l'osset. Funciona amb totes les dones. Menys amb les georgianes, és clar.

Chet Casey ha dit...

Si vosté considera aixó cuina post-moderna, ara puc entendre el que significa el concepte "tupper-sex".

Si algún dia vaig per Barcelona y quedem o ens trobem, et deixaré que em convides a una birra, però no vulc menjar res per recomanació teva...

Josep ha dit...

Xe Haller, que desconfiat que eres!!

I jo que te volia convidar a un bombó (cafè amb llet condensada)

el tropilla ha dit...

A mi m'agraden les ties pijes i poderoses, de paisos civilitzats, que vajen al gimnas i que les torne bojes comprar-se roba estreta i cara... Vos ho diu un tio que te 3 language partner antiisraelianes, a les quals no les ha vist les orelles i que no puc ni donar-los la ma... Iniciativa, bicicleta... menys mal que en aquest pais apedrejen als ciclistes... (veridic, sino mireu la Lonely planet Jordan)...

el tropilla ha dit...

ups se m'oblidava... Sara Palin, Tzipi Linvi... us estimo!

Modgi ha dit...

Professor, voldria saber la seva opinió respecte als homes que es depil·len els pèls dels braços: Calvorèxia o bujarrimia?

Josep ha dit...

Benvolgut Modgi:
el nou Estatut d'Autonomia de Catalunya contempla el "Dret al paisatge". Inclou açò el paisatge humà? Tenim dret a no vore alterada l'harmonia estètica de les xurris wapes amb tios garrulos? I els paios metrossexuals passats de depiladora? Hem de protegir els garrulos amb pels a les orelles?

Jo tinc el meu puntet übersexual, ho cofesse. El pel ha de ser on toca i en la quantitat que toca. I la musculatura mínimament definida.

En tot cas, que quede clar que jo sóc un defensor de l'alliberament gai. Quants més gais ixquen de l'armari, més titis toquen a repartir.

Benvolgut Pau Tropilla:
tenim gustos en comú. Tot i que jo mai apedregaria un ciclista. Les meues fòbies circulatòries es centren amb les motos metrakietjades, eixes que tenen el triple de decibels que centímetres cúbics.

i prou! ha dit...

l'amor no té fronteres

xd

Josep ha dit...

Benvolgut Jordi Velert:
amb tants immigrants pendents de regularitzar-se, proliferen els matrimonis de conveniència.

Aquesta frase està molt de moda.