dimarts, 25 de novembre de 2008

PER L'AMOR DE DEU! 06

Benvolgut Professor Josep:

Sóc una mare responsable i un xic patidora. Tinc dos fills, de setze i divuit anys, que em neguitegen. Si bé és cert que jo sempre he vetllat per la higiene capil·lar dels meus nens, que s’hagin rapat el cabell al zero em sembla excessiu. Sempre he promogut l’hàbit de la lectura, eina clau pel desenvolupament intel·lectual, però darrerament li practiquen un culte exagerat a la novel·la d’ Anthony Burgess La taronja mecànica, tot lluint-ne samarretes al·legòriques. Sempre els he animat a practicar esport, font de vida i salut, però actualment només semblen interessats en el beisbol, l’hoquei i el golf, ja que a casa només acumulen bats de beisbol, estics d’hoquei i pals de golf.
Ahir tornaren a casa amb petites ferides pel cap i la cara. Ells em digueren que no patís, que havien estat practicant el seu esport preferit.Sóc patidora de mena, ho admeto, però no creu vostè que els meus nens estan anant per un camí errat i perillós? Com ho puc saber? Què he de fer?

Atentament,

Maria Lluïsa F. una mare sacrificada i patidora


Benvolguda Maria Lluïsa:

El problema que m’ expliques té difícil solució, però en la fe sempre hi trobaràs una resposta. Un cop més, a les sagrades escriptures trobem les referències que ens calen. Mira si no que ens diu un dels meus llibres preferits, el Levític, capítol 13, versets del 40 al 44:
»Si un home perd el cabell i es torna calb, és pur. Si li cau el cabell de la part del front i queda mig calb, també és pur. Però si a les parts afectades per la calvície, sobre el crani o a la part del front, li surt una nafra d’un to blanc vermellós, vol dir que en aquesta part se li està formant una afecció de tipus leprós. El sacerdot l’examinarà i, si comprova que el mal presenta una inflamació d’un to blanc vermellós sobre el crani o a la part del front, semblant al d’una afecció leprosa de la pell, vol dir que és un leprós. El sacerdot el declararà impur. Té lepra al cap. »

Així doncs, el que cal és portar aquests nois davant d’un rabí per a que els examini. I un cop ben repassats, el rabí els diagnosticarà lepra. I amb els leprosos és ben clar el que cal fer: expulsar-los ben lluny. Capítol 13, versets de l’1 al 3
»El Senyor va parlar encara a Moisès i a Aaron. Els digué: 2 –Quan a algú li surti una inflamació, una erupció o una taca blanquinosa a la pell que facin preveure un cas de lepra, serà dut al sacerdot Aaron o a algun dels seus descendents sacerdots. 3 El sacerdot procedirà a l’examen del mal; si la pell presenta una cavitat i el pèl de la part afectada pren un to blanquinós, es tracta d’un cas de lepra. Després que el sacerdot l’haurà examinat, el declararà impur. »

Si els teus fills presenten cap objecció, avisa’m. Aplicaré el que diu l’Apocalipsi, capítol 2, versets del 27 al 29:
perquè els governin amb una vara de ferro com qui esmicola els gerros de terrissa. Aquest és el poder que he rebut del meu Pare. I els donaré també l’estel ardent del matí. Qui tingui orelles, que escolti què diu l’Esperit a les esglésies.“

Rep una salutació cordial i espiritual del Professor Josep.

9 comentaris:

Chet Casey ha dit...

Dona, trobe vosté una bona noia pels seus fills, que siga de costums relaxades i vorà com tot canvía. A l'adolescéncia fa falta descarregar energia...

Anònim ha dit...

sionista!

Chet Casey ha dit...

Aixó és com els de màtrix, q'anaven a sion, no?
¬¬

M@Nu ha dit...

Sr josep, ara ha obert un questionari de ames de casa? per a quan eixe post de la promocio blogaire !!! el cel i les escritures li ho demanen !! per cert, li recomane aquesta lectura en relació amb l´anterior post:

http://www.elmundo.es/elmundo/2008/11/24/teletridente/1227555808.html

no te desperdici, impresionant !!!

Agnès Setrill. ha dit...

La meua resposta,de mare,a mare: Quan avui arribin a casa a les 5 de la matinada, de fer esport d'aquest que tant els agrada, no tinguis res de res a la nevera. com amolt una mica d'enciam,coliflor o bròquil.Fes veure que s'ha espatllat la rentadora, i deix de rentals-hi la roba.( amb tanta lectura i esport, segur que no saben com funciona, no cal que l'espatllis de debó). etc,etc,... Això com a mare pot ser molt dur, però potser així canviaran d'aficions, millors, o pitjors... O ells mateixos es buscaran una bona noia que els faci el que fins ara has fet tu, i mira, millor així! (No pas per la noia!)

SERGIBR ha dit...

Darrerament et fiques massa amb els skinjits i pararàs mal. T'ho diu un amic d'un amic que té un veritable germà skinjit.

Josep ha dit...

Benvolgut Haller:
no em parle vostè d'adolescència, que la meua fou molt dura

Benvolgut Anònim:
la Terra Promesa és on hi ha dones com aquesta: http://es.youtube.com/watch?v=Fv83u7-mNWQ

Benvolgut M@nu:
el meu advocat té molta feina i m'ha prohibit escriure més d'un post al dia. Però el faré, segur.
I els d'El Mundo bé, en la seua tònica.

Benvolguda Agnès:
conec uns quants que han canviat la muller per la mare. Això sí, l'amenaça d'acabar amb la higiene domèstica no crec que espanti a segons qui.

Benvolgut Sergi:
quan hi ha sarau de valent, els valents escampen la boira.

Super Coco ha dit...

A ver,

Yo tambien recomendaria que no les dejara ir a conciertos de sabina, ya que en estos venden unos bombines que ya les pueden acabar de llevar por el mal camino. Una solución que podria ser interesante es la de darles una sobredosis de melanina, lo que hara que su piel coja un tono entre moro y sudaca, cosa que podria hacer que entraran en un estado de autoreflexion o convertilors en emos, en cualquier caso sera un cambio de provecho.

Josep ha dit...

Benvolgut Super Coco:
estic totalment d'acord amb vostè.
És per això que reclame que la Conselleria de Benestar Social i la Secretaria d'Immigració tinguin un servei de solàrium per a prevenir incidents racistes.

Crec que la idea funcionaria.

NO SÉ A QUE ESPEREN PER A DONAR-ME LA CREU DE SANT JORDI!!!!