dijous, 27 de novembre de 2008

Tancades estudiantils

Molts estudiants d'aquest país estan preocupats pel Pla de Bolonya i les tancades a les facultats continuen. Tenia pensat titular aquest escrit Estudiants a la bolonyesa o a la napolitana? però no m'ha fet el pes.

Una de les queixes dels estudiants és que, amb el nou sistema de titulacions, la conversió de les llicenciatures a graduats provocarà una precarització del mercat laboral. Més precarietat? Jo entenc que vulguin passar més temps a la bona gespa del campus, però sincerament, reduïr la càrrega lectiva dels estudis no té per què ser roí. Al cap i a la fi, en aquest país, triomfa molta gent amb talent que mai ha anat a la universitat. Ni falta que els hi fa!


Bé, espere que les tancades i acampades al campus siguin profitoses

Precarietat universitària?


20 comentaris:

zel ha dit...

Saps què? Me'n vaig a descansar...jejeje....

Pare Bukkàkez ha dit...

Amb aquesta parsimònia no acabarà mai de rentar el cotxe, tu...

Anònim ha dit...

Doncs a mi m´hagues agradat més el titol d´estudiants a la bolonyesa!!!jajajajaja colla de descafeinats, amb la vidorra d´universitari encara es queixen!!si deuen muntar unes tanganes alla tancats que no vegis!!jejeje

sisi totalment dacord, hi ha molt d´espavilat que no ha anat mai a la universitat i be que se´n surt en trobar una feina com deu mana!!!

Josep ha dit...

Benvolguda Zel:
recorda el que diu el Bərêšîth (Gènesi) i el que ordena el Vajikra (Levític), has d'observar rigorosament el sàbbat.
Per a compensar, descansa TOTA la setmana.

Benvolgut Pare Bukkàkez:
tenim pressa? Pense vostè que, mentre el netegen, el cotxe no contamina. Pura sostenibilitat (de sostenidors).

Benvolguda Pepa Loves:
he de confessar que jo vaig anar a la universitat i sí, les farres eren èpiques! Això sí, vint dies abans dels exàmens m'enclaustrava a estudiar.

Kap ha dit...

Ah, ja ho veig, està fregant el cotxe amb el diploma de llicenciada, oi?
Com a mínim que el títol serveixi per alguna cosa...

Chet Casey ha dit...

Home, no sé com serà a la resta de carreres, però jo que he fet camins t'aseguro q'açó es una putada.

Camins eres 6 anys i ho passaren a 5. No reduiren el temari, juntaren assignatures i ni han putades d'assignatures que et donen 4,5 crèdits. Si ara fan 4 anys, no m'ho puc imaginar...

Soc l'únic que vol el tlèfon de la xicona, porte el cotxe brut...

Super Coco ha dit...

Encara soc a temps de matricularme en una universitat?

No se, es que mai m'han pasat de categoria preescolar.

Nota per la que renta el cotxe. Vols que sigui la teua espeja blave? je je je. Estoy echo de felpa y llevo el javon con dosificador incorporado.

Josep ha dit...

Benvolgut KAP:
doncs sí. Si ho fas amb la fotocòpia compulsada de l'expedient, i a l'expedient hi ha bones notes, el cotxe brilla més.

Benvolgut Haller:
amb les enginyeries i els seus col·legis oficials hem topat!

Benvolgut Super Coco:
estic segur que moltes dones tenen somnis eròtics amb una felpa blava lliscant sensualment sobre el seu cotxe.

Benvolguts lesctors:
com que la primera imatge té poca qualitat, aclariré que són:
Quim Monzó, Andreu Buenafuente, Jose Corbacho, Celestino Corbacho, José María Sanz Loquillo i Sergi Pàmies.

SERGIBR ha dit...

Joder nen, amb aquests vidrios que enllaces, passo completament de llegir el que dius. Després et comento potser...

Anònim ha dit...

Tal i com venia sospitant, a tu et deuen haver deixat a pa i aigua des de fa dies.

Jo de tu pensaria en fer-me d'alguna associació en defensa dels drets dels animals, que a aquests els agrada molt despilotar-se completament en les protestes.

Chet Casey ha dit...

Sí, tot açó està molt bé, però el meu cotxe continúa brut. Pots donarme el teléfon de la xicona o te'l reserves per tú???

Super Coco ha dit...

estimada Iaia,

ves amb compte amb el que dius d'asociacions de defensa dels animals, que las susodichas promueven el amor por los animales y nuestro amigo José es muy biblico, y ya se sabe, entre la biblia y el pan y agua se lo puede tomar al pie de la letra.

Haller, tu tas seguro que quieres el telefono? por que despues de remirar el video me ha dado la impresion que la chica no la tiene chica, no se si me entiendes. vamos que me da a mi que es de las que mea depie. Asi que si quieres algo que te limpie el cochee......

Fuera, fuera pensamientos impuros.

Alegria De La Huerta ha dit...

Bé, tot depèn del que entenguis per triomfar a la vida. De totes maneres, sí que és veritat que no cal passar per la universitat per a poder triomfar.

El problema és que segurament els rectors seguiran una tàctica de desgast. Esperem que els estudiants segueixin al peu del canó. No estic d'acord amb no s'apliqui però sí en que se'n parli i es pugui aplicar de la millor manera. El que està clar és que sense més finançament serà difícil poder aplicar-ho sense que la qualitat se'n resenteixi.

Anònim ha dit...

Perdoneu, un cop més,demostrat, els nois ho teniu més fàcil, si sou prou llestos, no us cal estar bons per triumfar.,no us calen titulets. una noia, si no està molt bona, sense titol no te res a fer, i si és lletjeta amb molta carrera, feina rai.
Sempre hi hea excepcins, esclar, si tingués temps posaria un parell de fotos de xiques lletges que han arribat molt alt., i xiques tontes que tabé.

Josep ha dit...

Benvolguda Maite:
el masclisme no és l'única nafra que ens toca patir. L'entxufisme, per exemple, permet que dones lletges i tontes prosperin molt. El garrulisme-marukhisme ha projectat a l'estrellat a dones com Belén Esteban.
Ja voràs tu el dia que triomfi el Josepisme

Benvolguda Alegria de la Huerta:
doncs sí, tot depén de les aspiracions personals. Un bon amic meu triomfarà a la vida si perd la virginitat abans dels 40 anys.

Benvolgut Super Coco:
vol vostè que transcrigui el sermó que va fer tot nu Sant Francesc d'Asís a Roma? (un gran amant dels animals... massa i tot!)

Benvolguda Iaia Punkarra:
la meua senyora és una santa. No em té a pa i aigua, simplement m'obliga a seguir el Ramadà en temporada baixa. Sóc així d'innovador.

Benvolguda Sergi:
tranquil, relaxa't i concentra't. Imagina't que això passa a Ripoll. L'únic que has de fer és canviar un automòbil per un carro tirat per una mula, i la noia per una pagessa jubilada. Tota la resta, igual de sensual.

Chet Casey ha dit...

Quina guarra, si pisa alçada es mullrà tota la cama... Siga com siga, jo vullc q'em rente el cotxe, només açó.
Jo crec que per triomfar, independientment d'estudiar, n'hi ha que tindre les coses clares, ojectius concrets i coneixer les capacitats i limitacions de u mateix.

SERGIBR ha dit...

El que et deia. Res interessant. Tornaré a mirar els vidrios...

. ha dit...

es que on hi hagi un talent com el d'en monzó, ja s'hi poden ficar tantes universitats com vulguis, que cap filòleg el supera, cagum cony!

però a vegades és perillós, i si no que ho preguntin als iankis, que l'últim cop que van tenir un president sense estudis van acabar bombardejant el japó amb unes bombes molt curioses... tot i que, ben mirat, el nostre president em sembla que tampoc té estudis... bombardegem espanya!!!! ai, no, que el president és espanyol... quin fàstic de país.

Anònim ha dit...

La carrera de Magisteri sí que podria reduir-se a dos dies de facultat. Vostè creu que es necessiten tres anys per a aprendre a enganxar gomets, cantar quatre cançonetes i saber-se quatre jocs? Es va muntar un remombori quan van començar a agafar llicenciats per a cobrir places vacants. Sap per què? perquè es va demostrar que qualsevol que apliqui una mica de sentit comú, pot ser mestre i sense haver d'estudiar tres anys per a això.

Si vol espectacle autèntic, vagi a veure les manifestacions de mestres. Sembla que estiguin anunciant el circ del poble.

Salutacions antipedagògiques

Josep ha dit...

Benvolguda Pissarra Negra:
la meua sogra és mestra d'escola. Com vostè comprendrà, un servidor no pot parlar amb plena llibertat del tema.
Faça vosè un exercici d'imaginació, i segur que encerta el que pense del gremi.

Benvolgut Jordi Moreno:
Montilla és taaan carismàtic! El talent de Celestino Corbatxo és el de l'alpinisme orgànic. Escalar en el PSC no és tan fàcil.

Benvolgut Sergi:
si poses al youtube "hot university girls" apareixen vídeos com aquest.

Benvolgut Haller:
jo tinc tantes limitacions que, so hagués de contar-les totes, no faria una altra cosa en tot el dia.