dimecres, 10 de desembre de 2008

Nadal post-industrial

Corren rumors que alguns catalans estan pintant la cara de grans empresaris i polítics al seu Tió.Ves-te'n, a casa ves-te'n, si ets de Nissan.

EL WEB NEGRE

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc entès que els cotxes oficials dels nostres polítics, no son ni nissans,ni seats.
Nosaltres ens desfogarem potser si posem la foto d'algún polític al tió., però que quedi clar, que perquè la "caguin" no cal que els hi piquin a aquests!

M@Nu ha dit...

la cope mentrestant continua amb el seu hipotetic boikot al productes catalans, n´hi han coses que el nadal i les crisis sempre mantindran.

M@Nu ha dit...

dic lo de hipotetis perque no s´han donar compte encara de que cap empresa es unicament catalana en la seva producció al 100%, no perque no el facin...

sr. Manel ha dit...

Aquests japos... ni-san preocupat dels seus treballadors, ni-san preocupat de les seves famílies, ni-san preocupat de la seva imatge...

Aquest classic del humor no podia faltar quan es parla de Nissan. De res!

Josep ha dit...

Benvolguda Carla:
el darrer polític que va animar el consum automobilístic català fou l'Ernest Benach. Tots els accessoris del seu cotxe eren fabricats a Catalunya. I mira com el criticaren!

Benvolgut M@nu:
els boicots de la COPE tenen la seua part positiva, obliguen a buscar nous mercats als productes catalans. I això vol dir ser més competitiu.

Benvolgut Senyor Manel:
tot un clàssic, i en plena vigència.

Enzo ha dit...

caldria muntar la que estan fent els grecs i una guillotina a la plaça de la catedral.

Josep ha dit...

Benvolgut Enzo:
ahir feren vaga general a Grècia (convocada fa dos mesos). I a València i Barcelona, uns pocs centenars de persones provocaren aldarulls.

assumpta ha dit...

I tots aquests seguiran fen allò que els hi surti, ... perdó, per molt que en montilla i cia. els fassin ara la pilota, que no en saben de fer les coses i punt !
I els de nissan els importen, com diu el sr. manel, "tres pepinos" la gent de casa nostra.
Quina pena!

Josep ha dit...

Benvolguda Assumpta:
a mi em sap greu que el Montilla (com anteriorment el Maragall i el Pujol) no tinguin valor per admetre que ells no poden fer res.

"No tenim competències, no tenim diners i és una empresa estrangera. No podem obligar, no podem presionar, només podem implorar pietat". Seria molt més sincer. Igual de pràctic, però, per a molts votants, decebedor.