divendres, 19 de desembre de 2008

Pacte Nacional per a la immigració

Avui s'ha signat al Parlament de Catalunya el Pacte Nacional per a la Immigració. Entre d'altres, l'han rubricat CiU, PSC-CpC, ERC i ICV-EUiA. El PP i Ciutadans-Partido de la Ciudadanía no s'hi han afegit.No sé si serà útil o no, però aquesta nit aniré a celebrar-ho a la discoteca Caribe Caliente.

Sóc un ciutadà exemplar, un patriota abnegat i un home molt sacrificat. Intentaré integrar la noia de la foto per la via més directa.


NO SÉ A QUE ESPEREN PER A DONAR-ME LA CREU DE SANT JORDI!!

12 comentaris:

Super Coco ha dit...

si te la integres prou be fareu un nen amb els llavis ben molsudets.

. ha dit...

ara que els iankis estan tan orgullosos del seu futur president negre i els francesos han elegit una miss negra, hem de reclamar la condició de catalunya com a país precursor: abans que ells, aquí se li va donar el premi ramon llull a una immigrant! i també tenim un president immigrant! res, que l'anglada no hi té res a pelar...

SERGIBR ha dit...

Ho dubto molt. Et fas gran i ja no surts mai.

L'Avi ha dit...

Ves no s'esgoti, que la noia és molta noia, eh...

Markutis ha dit...

Així sí que dóna gust integrar-se collons! Però integrar-se fins la base dels ous, eh!

Carlos García ha dit...

Quina bona manera d'integrar-la eh? xD
Hi ha una velleta de 87 anys que també necessita integrar-se la pobre, ja li diré que passi per aquest blog i es possi en contacte amb vostè.

Josep ha dit...

Benvolgut Super Coco:
està bé, ho confessar´çe tot. La meua àvia és la Marujita Díez, la meua tieta la Carmen de Mairena i Esther Cañadas és cosina meua. Coses que passen.

Benvolgut Jordi Moreno:
jo crec que l'Anglada sí que té moltes coses a pelar. A la discoteca METRO de Barcelona, o la discoteca VENIAL de València, se la pot anar pelant a molts joves immigrants que busquen la comprensió i l'afecte d'un home madur.

Benvolgut Sergi:
efectivament, em faig vell. Vell i verd. A mi no em cal sortir a buscar, són les dones les que venen a mi ;-))

Benvolgut Avi:
faig vida sana. No fumo, no bec, no esnifo, vaig al gimnàs i tinc unes pastilletes de color blau. En tot cas, si la noia m'esgota, ja demanaré la baixa a la feina... Segur que el metge de capçalera me la signa encantat!

Benvolgut Markutis:
ben dit. Les llavors de la catalanitat... acollir amb els braços oberts... penetració cultural... penetració gutural...

Benvolgut Kira:
bona idea. Conec un parell de gerontofílics que els hi encanta el sexe oral sense dentadura postissa.

Pare Bukkàkez ha dit...

Aiii amic Josep! No es deixi caure en el pecat de la carn extranjera... color canyella... corbes infinites... volums deliciosos... llavis carnosos... passió sens límits... trannys sorprenentment femenins... NO! No ho faci!

Si no, què pensarà de vostè la nostra millor integrada immigrant, la Moreneta?
Alerta! Que aquesta és més catalana que vostè i jo fusionats amb Joel Joan sucant pa amb tomàquet mentre en Tardà menja crema catalana amb una barretina fabricada al seu temps en una antiga colonia textil del Bages, eh?

sr. Manel ha dit...

És aqui on s'ofereixen velletes necessitades de carinyo? Com ens posem en contacte?
També soc partidari de l'aprofudiment en altres cultures i de l'intercanvi lingüístic. El que s'en diu una persona solidària i compromesa.

Josep ha dit...

Benvolgut Eminència Reverendíssima Mossen Bukkàkez:
la seua reflexió m'ha fet pensar. Tinc al cap l'imatge de La Moreneta en tanga... uf!!

Benvolgut Senyor Manel:
gràcies a gent com vostè el Món és un lloc millor. Sortirem de la crisi incentivant el sector econòmic del Turisme Sexual als Geriàtrics. Ho veig, ho veig

MARTELL DE REUS ha dit...

Segur que la noia de la foto en sortirà d'allò més beneficiada en de cara a la seva integració europea. Gràcies a la teva tasca per una banda tindrà un primer contacte amb un dialecte regional com el català i per l'altra podrà començar a practicar el francès.

No et donaran la Creu de Sant Jordi, et donaran la Legio d'Honor (com el Vidal Quadras que també domina el francès)

Josep ha dit...

Benvolgut Martell de Reus:
vostè que coneix el tema em podrà aclarir el dubte. És cert que el Vidal-Quadras era qui doblava al Darth Vader? I és cert que es va ficar tant en el personatge, es va creure tant el paper, que ara creu que va a l'Estrella de la Mort defensant l'Imperi i atacant els rebels!?