dilluns, 15 de desembre de 2008

Reflexions migratòries de cap de setmana

Fa dues setmanes, a la ciutat de Vic, la Plataforma per Catalunya celebrava el seu Congrés Nacional. No especificaven de quina nació es tractava, però gairebé és preferible no saber-ho.

Aquest cap de setmana, a la ciutat de Barcelona, s'ha celebrat la Festa del Dia del Migrant. Amb gran èxit de públic, format per immigrants, polítics i pessebristes parainstitucionals (blah blah blah... malbaratament de diners públics... blah blah blah... la crisi...).

Casualment, la festa s'ha celebrat el mateix cap de setmana en el que el neonazi Irving visitava Barcelona. Casualment, la festa s'ha celebrat el mateix cap de setmana en que es feia públic el fracàs del Pla d' Accés d'Immigrants al Cos dels Mossos d'Esquadra. I casualment, la festa s'ha celebrat mentre el ministre Celestino Corbacho aplica el seu Pla de Retorn Voluntari.

Aquest és un dels rètols publicitaris de l'esmentat Pla:


Però jo crec que seria sincer i efectiu aquest:


Al cap i a la fi, si només tres immigrants han passat el procés selectiu per a fer-se Mosso (mossa, eren dones), és millor tindre'ls a Palau donant-li el toc United Colors of Benetton al President Montilla (que falta li fa, pobret si n'arriba a ser de gris i sossu).

Per si algú no coneix el Haider Osonenc:"Som una generació afortunada. Hem vist caure el Mur de Berlín, hem vist com s'ensorraven les Torres Bessones, ara ja només ens quedava per vore un xarnego parlant en contra de la immigració" Josep, l'home que descansa.

10 comentaris:

danichan ha dit...

xusma, xusma i xusma com diu l'Anglada... però cal veure videos d'aquest home i altres del tipus "España 2000" al youtube per saber què ens trobem a casa nostra mateix.... aixx... que trist...

Anònim ha dit...

al senyor anglada l'haurien d'assassinar i farien un favor molt gran al poble català. perquè sembla ser que hi ha molt imbècil que vota un autèntic impresentable que es posa a cridar amb aquestes lleis. s'ha de ser molt ignorant.

Enzo ha dit...

OSTIASSSSSSS, tenies amagat aquest perla i no m'ho havies ensenyat!!!?!?

No tenia el disgust de conèixer a aquest animal, però a mi el que més em preocupa no és ell, sino tots els que l'aplaudeixen. Un messies no és res sense discípuls, i aquest fill de puta segur que en té uns quants.

Josep ha dit...

Benvolgut Danichan:
vostè vol que aquest blog caigui en la pornografia? A vostè li va el morbo, oi?

Benvolgut Anònim:
això d'assassinar és molt lleig, sovint també és il·legal, i ens arrisquem a convertir-lo en un màrtir.
Siguem pràctics. Sap vostè la quantitat de mircrobiòlegs que necessiten voluntaris per a comprovar l'efectivitat de noves vacunes? Còlera, SIDA, SARS, Èbola... l'Anglada pot ser un meravellós conillet d'índies. Recordeu que del porc s'aprofita tot.

Benvolgut Enzo:
bona observació. Analitzar els seus seguidors és molt complex, i no és la meua especialitat.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Aquest Anglada ja ens va visitar a Premià fa 6 anys quan uns musulmans van voler obrit una mezquita... el més fotut és que els sociates premianencs van pactar amb els veïns racistes que impulsava l'Angalda i van aconseguir que no es construís la mezquita. Jo no soc de missa ni religió, però al meu poble tenim dues esglesies catoliques, 1 salón dels testigos de Jehové, 1 evangèlica i molts temples de budisme barat i d'autoajut mental... els musulmans no els deixaven fer allò que fan els altres. Els sociates són així, davant la por, pacten amb els racistes i ja està. Em preocupa més Corbacho que Anglada. El primer és ministre, el segon parla clar i no s'amaga, és el Haider català (o espanyol, tanseval).

fora el capitalisme i els murs entre pobles, coi!

Josep ha dit...

Benvolgut Tati- Pagès- Soulbizarre :

m'obligaràs a parlar seriosament del tema. Ja faré un post sobre el tema. De moment:

- Un xarnegata té dret a vindre ací, a viure ací, treballar, fer-se funcionari, votar, presentar-se a les eleccions i formar part d'un jurat popular. Un algerià no. Un bengalí no. Un xinès no.

- La religió es tria lliurament. Si hom vol ser ateu, agnòstic, catòlic i musulmà sunnita, és cosa seua. Les religions també es poden criticar.

- També hi ha racisme i xenofòbia en els seus països d'origen. El govern marroquí porta 32 anys massacrant els saharauis. La majoria de dominicans menyspreen els haitians. A Bolívia són capaços de muntar una guerra civil perquè un indígena (un indi aimara) ha esdevingut president. Etc...

Anònim ha dit...

Molt d'acord, sr. Josep.

El problema, és el que ja he dit en moltes ocasions. Si l'Anglada guanya adeptes, és perquè la resta de polítics no gosen tractar el tema de la immigració per la por de ser acusats de racisme.

Si cada cop que algú obre la boca venen els d'ICV a titllar a tothom de racista i xenòfob!

Mentre la immigració segueixi sent un tema que preocupi als ciutadans, mentre els grups polítics es renten les mans, l'Anglada i els seus guanyaran vots i adeptes.

I amb discursos pro-immigració i visca de "discriminació positiva", no m'estranya gens.

Josep ha dit...

Anem a vore, que el tema, tractat seriosament, dóna per a molt.

Els d'Iniciativa es limiten a dir allò que el seu públic eco-pijo vol escoltar. I els d'EUiA veient com la desindustrialització liquida els seus votants tradicionals.

Com ja he dit en d'altres ocasions, els immigrants no són una mostra representativa de la població del seu país d'origen.

D'igual manera que els catalans que s'exiliaren el 1939 no representaven el conjunt de catalans, els bolivians que viuen ací tampoc ho són. no són els indis pobres dels Andes. Els que venen ací ho fan en avió i els indis pobres no tenen ni per a pagar un bitllet d'autobús.

Ostres, m'estic enrotllant a sac...

el tropilla ha dit...

Jo migraria cap a kamtxatka, a no ser que siga un provincia inventda pel risk, es clar. Alla podem construir uns Paisos Catalans plens sense inmigracio que no siga ornitologica.
A mes personalment, i amb tot el respecte, crec que el parrus de les dones de castello seria igual de fred alla, aixi que, som-hi...

Josep ha dit...

A Kamtxatka fot un fred que pela. És una península asiàtica, en un extrem oriental siberià.

Hi abunden els cetacis: orques, balenes geperudes, balena sperm i balena fin. També s'han trobat, balenes grises (de la població oriental), balena beaked, balena minke. Les balenes blaves són conegudes per alimentar-se a l'estiu a la part sud-est. Els lleons marins Steller, Llops marins del nord, foques tacades i foques del port són abundants al llarg de la península. Més al nord, al costat del pacífic es poden trobar, Morses, foques barbudes, i foques de cinta que es reprodueixen sobre el gel de la Badia de Karaginsky. Les nútries de mar estan concentrades principalment a la part sud de la península...

... a males, ens ho fem amb una foca!!