dimarts, 16 de desembre de 2008

Strangers in the subway

Avui ha tornat a passar. Un cop més, i ja en van més de cent, m'ha saludat una persona que no he reconegut. O que directament no conec, no ho sé. Era un noi jove i elegant. La conversa només m'ha permès esbrinar que la persona eixa viu a Sant Cugat del Vallès.

Per més que hi pense, no en trobe la resposta. Qui és eixe home?

De moment he trobat dues possibilitats:

1) A primera hora del matí, jo vaig molt clapat, avui estic gripós i, a sobre, sóc miop. Ja és tot un miracle que hagi estat capaç d'arribar a la feina.

2) El Club Bilderberg té un pla secret de domini mundial mitjançant un exèrcit de clons. I jo en forme part. La URSS no ha desaparegut, sinó que està oculta al Desert dels Monegros. El KGB no s'ha dissolt, s'ha reconvertit en el Nàstic de Tarragona. Els milers de clons meus estan esperant un senyal per a iniciar l'atac. Ens comuniquem mitjançant missatges encriptats, als blogs d'estudiants de Filologia Bantú o en els Fòrums de futbol i macramé (depenent de si és un dia parell o senar). La nostra arma secreta és tan secreta, que fa dos mesos que la busquem i encara no l'hem trobada.

No sé, ja em direu quina hipòtesi teniu.

Per cert, on són les meues pastilles?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo es el que dius l'endemà d'anar borratxo i de putes, no? era un doble teu

sr. Manel ha dit...

Això és que la popularitat se li està escapant de les mans. Aixi va començar Paquirrin i miri on ha acabat: anunciant mobles tuco i donant la seva imatge a prestigioses empreses de la nit. Segueixi així i serà un home de profit!

SERGIBR ha dit...

T'ha saludat o et volia clavar una òstia? Perquè si és això ja et dic jo quines poden ser les causes...

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
eixe tio GIMIM (Guapo Intel·ligent Moreno I Musculós) que vostè ha vist eixint de Bailén 22 no era jo. És un doble que fa servir el meu nom en el carnet VIP del Riviera, però no sóc jo.

Benvolgut Senyor Manel:
podria ser. Jo sempre emulo els grans referents intel·lectuals, com el Paquirrín o Carlos Jesús.

Benvolgut Sergi:
vols que t'expliqui un secret? Durant l'anteriror treva d'ETA, un representant del Ministerio del Interior em va fer una visita. Volia saber si jo podia recol·locar els 15.000 guardaespatlles de regidors del PP que es quedarien sense feina. "Tens tants enemics, que salvaràs milers de persones de l'atur" em va dir el representat ministerial

Vironer ha dit...

ningú més no veu que era un xaper?

Anònim ha dit...

Ei! que t'has pres alguna cosa, i quan t'has posat a escriure aquest post, l'efecte estava en el seu màxim apogeo,això es el que penso.

Però, i encetant un altre comentari,et podríes fer guionista de sèries de riure catalanes.,aquest seria un guió per descollonar-se!!! ...i ho podríen canviar pel Ventdelplà que cansa.
...potser jo tb me'n vaig de la bola...?!

Josep ha dit...

Benvolgut Vironer:
un xaper treballant a les 7 del matí? Realment el Ferran Torrent tenia raó "la prostitució és l'únic servei públic que funciona".

Benvolguda Carla:
gràcies pel compliment, ja li diré alguna cosa al meu farmacèutic.
Pel que fa al treballar de guionista, em sembla una bona idea. És millor que la gent com jo estigui en un segon pla, sense ser massa vista.
Més que res perquè, quan em veuen, les senyores respetables tiren la bossa al terra, apreten a córrer tot cridant "quedi's els diners però a mi no em faci res!".

Mar Romera ha dit...

Merci por tu visita. Se agradece.

Por cierto, ese gusto tuyo por el "merengue-core" suena bien, ahora ¿como mezclamos a Dead Kennedys con Juan Luis Guerra?

Salud.

Enzo ha dit...

tranqui, segur que a ell li passa el mateix i està escribint al seu blog algo semblant: "hi ha un paio que de tant en quant em dóna conversa i solament m'atreveixo a dir-li que sóc de Sant Cugat". Es lo que tiene la globalización.

De totes formes la teva teoria 2 m'agrada. Ara por los monegros faran los macrocasinos que semblaven aturats, amb la qual cosa els rusos s'ho pasaran pipa.

assumpta ha dit...

Ainnnnnsss aquestes pastilles !
Quant fa que no has anat a fer-te una revisió?, je,je.
Potser sí que hi ha un complot, no creguis ... que potser no vas tant desencaminat ...
Per cert ... em sembla que em seguiexen ... et deixo ... fins la propera ...

Josep ha dit...

Benvolguda Mar:
gràcies per la visita

Benvolgut Enzo:
això comença a ser preocupant. I si resulta que jo NO tinc SEMPRE la raó?

Benvolguda Assumpta:
el pitjor que li pot passar a un paranoic és que el persegueixin de debò.

Unknown ha dit...

BUENOOO, VIST EL PANORAMA D'Acomiadaments etc etc....
bon nadal a tothom (bueno .. millor dit bones mini vacances).

... ha dit...

Vam quedar que no revelaries res més de la nostra missió, i menys encara donar localitzacions específiques i concretes. Et vam donar una segona oportunitat després que te n'anessis de la llengua aquell dia plujós de setembre, però no has complert la teva part.
Demà vindran a buscar-te, un home alt i gros acompanyat d'un de petit i amb mala folla. El petit parlarà i el segon convertirà el teu cul en la bandera de Japó. Espero que no haguem d'anar més enllà i cusir-te la boca i les mans amb fil de pescar.

Firmat: President del club Bilderberg

Josep ha dit...

Benvolguda MÓNI:
estàs segura que és Nadal? El Nadal no va començar fa tres mesos?

Benvolgut Albert:
jo entenc que el cap de caball és una tradició a l'hora "d'avisar" a la gent. Però voldria matisar dues coses:
1) Jo no practico la hípica
2) El cap era d'una zebra del Zoo dels Germans Garruletti. I la cosa perd.

Anònim ha dit...

Vols dir q no era un extraterrestre q és menjava llegardaixos?

Josep ha dit...

Benvolguda Elemne:
els que mengen llangardaixos no són els clients d'El Bulli? No sé, amb tanta deconstrucció i esferificació...