dimarts, 30 de desembre de 2008

Un post a 30 de desembre

Benvolguts lectors, benvolgudes lectores

Avui tenia un munt de temes per a tractar, però tendeixo a enrotllar-me massa, així que n'ometré uns i en resumiré uns altres. A sac pac:

- COINCIDÈNCIA. Avui l'actor valencià Natxo Vidal fa 36 anys. Podríem dir que el senyor Vidal viurà una curiosa coincidència mètrica, ja que tindrà tants anys com centímetres. A la majoria d'homes això els passa durant l'adolescència (del 12 als 19 anys, en principi), a d'altres durant la joventut (dels 20 als 25), uns pocs durant l'edat madura i els escollits, com un servidor, ho viurem durant la jubilació. La majoria pensareu que sóc un fantasma, d'altres que tinc una malaltia que em provoca hipertròfies i al·lucinacions, alguns fins i tot creureu que els meus coneixements d'anatomia són molt minsos i que confonc les extremitats.
Res de tot això. Jo sóc un defensor de la bona vida, i és per això que reclamo que s'avanci l'edat de jubilació. Que s'avanci molt, com a molt tard que puguis substituir el carnet jove per la targeta daurada.

Els extremenys la tenen petita, hem de ser solidaris amb ells


- 012-OTG. Avui s'ha fet pública la següent notícia: els catalans que són a l'atur, podran timbrar el resguard via telefònica. Alguns pensaran que és una porta oberta al frau, per a treballar en negre i cobrar el subsidi per desocupació. D'altres veuran que, avui en dia, és més fàcil tindre telèfon mòbil que feina estable (quina diferència amb fa 10 i 15 anys!). Però jo veig una gran putada, ja que es pot perdre un dels llocs més dolços i entranyables on lligar: la cua de l'OTG-INEM.

- ANIVERSARI. Avui és l'aniversari de ma germana.


Afortunadament, aquesta senyoreta no és de la meua família, així que podem intimar sense pors.
- PROMOCIÓ. El senyor Haller ha parit un vídeo com aquest. Està bé, oi?
11 comentaris:

SERGIBR ha dit...

Volem Violència.

Anònim ha dit...

Totalment insultant.
Nacho Vidal no és valencià, és de Mataró de tota la vida.
Tu ves fent conya que et fotran una fatwa mataronina

Vironer ha dit...

Gràcies a Déu pare omnipotent que ja no hauré de fer cua a l'inem. Ara bé, què en foto del passamuntanyes que m'ha acompanyat durant les llargues estades a la puta cua? Potser és el moment d'anar pels bancs d'Extremadura a reclamar el que és meu...

Enzo ha dit...

jo no tinc res a dir, però volia aprofitar per dessitjar-vos a tots un gran 2009 i felicitar a l'autor d'aquest bloc per la selecció de temes i d'algunes fotografies. També a Haller per un vídeo que no li donarà cap premi, però ostias, quin riure. Gràcies pel treball. Apa, que sigueu bons.

Josep ha dit...

Benvolgut Sergi:
ja saps que els insults i les amenaces, si venen de Ripoll, són sempre benvinguts. Però l'escrit de la discòrida és aquest:
http://descans.blogspot.com/2008/12/dones-progres-amb-hams.html

Benvolgut Fatwa l'Olla:
acabe de consultar la biografia del senyor Vidal a internet. Segons sembla el paio és mig de Mataró, mig d'Enguera. Va anar a la Legión, no té ni el graduat escolar i té pendent un judici per violència domèstica.
Vostè ho veu!? Jo mirant la biografia d'un actor porno! Que trist!

Benvolgut Vironer:
un Robin Hood amb barretina? Sí, sí, sí!

Benvolgut Enzo:
moltes gràcies! Té vostè una copa de cava pagada.

Chet Casey ha dit...

Jo et done les gràcies, en primer lloc per confiar en mi i fer publicitat de la merda que em passa pel cp. En segon lloc, per fer-me riure a diari i actualitzar el blog també a diari.
Una Abraçada i bon 2009!!!

SERGIBR ha dit...

Sexe, alcohol, violència i blogspot!!

M@Nu ha dit...

Nachete es de mataró, pero a la entrada d´enguera, on va viure tota la seva vida, n´hi ha una estatua en forma de penis gegant que demostra que també es valencià de polla i cor.

Gran video de Haller.

M@Nu ha dit...

ah !!! i feliç any nou recollons !!!

Josep ha dit...

Benvolguts lecotrs, benvolgudes lectores:
felatio/cunnilingüis col·lectiu, sou tots meravellosos! Bona farra i feliç recessió'09

Benvolgut Haller:
a tu per parir-los. La creativitat és un valor. I recorda açò: Enginyer vol dir que treballes l'enginy. Que es note.

Benvolgut Sergi:
Ben dit. Ens veiem aquesta nit?

Benvolgut M@nu:
vostè sí que té cultura.

Anònim ha dit...

Hi, rebzya, this my first post cvxcbxvcbed huais
[url=http://transworld.net/author/codeine/]codeine[/url]
http://transworld.net/author/codeine/