dissabte, 7 de març de 2009

A la segona va la vençuda

El proper diumenge 15 de març, a 2/4 d'onze de la nit i a La Sexta, el senyor Berto Romero estrena el seu programa.
He de confessar que jo era un dels pocs clapats que va veure el programa El Gran Que, presentat pel senyor Romero i emès per TV3 els diumenges. Dic "clapat" perquè el feien a l'hora de la migdiada. El programa era entretingut, sobretot perquè no tenia res a veure amb la resta de la graella televisiva (esports, documentals i pel·lícules per a tota la família). Només va durar quatre emissions. Una llàstima, sobretot per a TV3.

Ell no és miop, però es fa les fotos amb ulleres. Jo sí que ho sóc, i me les faig sense. Deu dóna pa a qui no té dents, i ni tan sols vol dentadura postissa!

I pel que sembla, aquest diumenge i en el programa Salvados de la mateixa cadena, hi participarà el Xavier Pérez Eskerdo. Els que hem tingut el plaer d'escoltar-lo a la ràdio espererem que mantingui el seu estil. Pot ser divertit.

MOLTA SORT A TOTS DOS!

11 comentaris:

RaT ha dit...

... CLOC... CLOC... (cops de cap contra un mur) per què se'l van deixar escapar a TV3? ... CLOC... CLOC...

sr. Manel ha dit...

Està clar que l'hora on anava el programa no hi pintava res. Com vostè diu, a aquella hora triomfen altres coses, com les pel·lis d'antena 3 de judicis i coses d'aquestes. Mola veure com La "nostra" ha fet fora el tio que pot ser un dels grans, en un futur mooolt proper.

Josep ha dit...

Estimada RaTeta:
i no oblidem que TV3, igual que TVE i Canal 9, és de titularitat pública.

Apreciat Senyor Manel:
també podríem parlar de les toies que TV3, igual que TVE i Canal 9, conserva en plantilla. Algú sap el per què?

Simó Martí i Olmos ha dit...

El Berto és un gran geni de l'humor, no ho dubteu. Per cert, jo i la gent de la meua classe ens hem apuntat per anar de públic... a veure si hi ha sort...

Anònim ha dit...

j0 també crec que berto està molt bé...
no sabia que duia ulleres per gust, potser siga perquè té el nas gran i vullga donar-li una funció...
jo també sóc miop, però a les fotos isc amb ulleres,
n'hi ha que s'"aconformem" amb el que tenim, amb o sense déu...
adéu, bona nit a tots...
maria

Markutis ha dit...

No barrejem coses... El Gran Què era una gran merda. El Berto de Buenafuente està molt bé però no oblidem que hi ha persones que han nascut per liderar i d'altres han nascut per complementar. De fet, em va sorprendre com (de bé) ho va fer a l'estiu de presentador suplent, però ell mateix ha reconegut que havia de seguir la dinàmica i l'estil del programa.

No sóc el Monegal i reconec que hi entenc una puta merda de televisió, però no sé si veurem al Berto de Ràdio 4, el de Flaixback, el de TV3 o el de La Sexta. La cosa canvia, eh! Per mi que li vagi de puta mare, però tampoc l'elevem a l'Olimp dels humoristes (si això existeix).

Josep ha dit...

Benvolgut Simó Martí i Olmos:
el programa l'enregistren a Barcelona, oi?

Benvolguda Maria:
supose que les ulleres que porta li ajuden a fer més simpàtica la cara. Groucho Marx es pintava el fals bigoti i les celles.
Jo mateix, que tinc pinta de kinki xunguíssim, porte ulleres per a semblar menys perillós.

Benvolgut Markutis:
discrepe. El Gran Que era un programa acabat d'estrenar, i en conseqüència fluix. També ho era Malalts de tele quan va començar, però amb el temps la cosa va anar millorant, va agafar embranzida i va arribar a fer coses potents.
D'altres programes, com Boqueria 3-5-7 van començar fluixos i dotze programes després encara eren més fluixos.
El Gran Que no era cap meravella, és cert, però comparat amb la resta de la programació del diumenge, estava bé.
Jo tampoc sóc expert, però no és només el que tu fas, també compta el que fan les altres cadenes. Oi?

Simó Martí i Olmos ha dit...

Sí que enregistren el programa a Barcelona, sí.

I lo de les ulleres (ho vaig veure en una entrevista), se les fica perquè la primera vegada que va pujar sobre un escenari un amic li va dir "mira, unes ulleres de mentida" i se les va ficar i ara sempre se les fica per actuar (com el bigot i les celles del Grouxo, com tu has dit)

Josep ha dit...

Benvolgut Simó Martí i Olmos:
Barcelona de nit ha perdut molt. Eñ cabronàs de l' Hereu ha xapat el Tio Canya i d'altres locals emblemàtics. Els guiris i els mudarnillus han fet que aquesta puta ciutat siga cada vegada més cara.

Markutis ha dit...

Que dius! Han xapat el Tio Canya? Fills de puta... Quins bons records d'aquest bareto.

Josep ha dit...

Benvolgut Markutis:
doncs sí, xapat per l'Ajuntament de Barcelona. Després es queixen si ERC no dóna suport al PSC a Barna... collons, els hi han tancat una font legal i transparent de finançament!
Per cert, allà vaig coincidir uns quants cops amb l'Uriel Beltran...