dissabte, 16 de maig de 2009

Reflexions teològiques de cap de setmanaLes religions majoritàries i monoteistes poden ser molt més perilloses que les minoritàries i politeistes. És normal, tanta gent demanant tantes coses a un sol Deu pot acabar sent molt estressant. I al final s'emprenyen i acaben engegant els fidels a fer punyetes.


6 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Les creences politeistes tampoc valen gaire la pena. El concepte de déu es devalua amb tanta oferta. Els mateixos emperadors romans s'autoproclamaven déus. Sortosament amb el monoteisme els presidents españols Rodríguez o Aznar no s'han autoproclamats déus. (O si?...)

Josep ha dit...

Benvolgut Martell de Reus:
esperi's vostè un temps i ja em dirà el que. Quintanilla de Onésimo i la Universitat de Georgetown, les noves Meca i Vaticà.

Unknown ha dit...

vostè només reflexiona els caps de setmana? Es que no santifica les festes com bon catòlic?PS. Quina paraula més recomplicada de comprovació, collons: ismstsco

Agnès Setrill. ha dit...

1er comentari:
Res de bo....qui nescessita tant seguir un déu, o varis, i que li manin el que ha de fer i el que no,... això es pitjor que ser "masoca" que almenys aquests senten plaer en el mateix moment i no els cal esperar a una altre vida.


2on comentari:
M'encantaria veure la cara que faran molts, en aquesta altra vida, quan vegin que per tots és igual, tant si s'han posat condó com no, i si has follat avans o després de casarte, o etc,etc... perquè quin mal fan al "prójjjimo" fent això?
Ja us ho dic jo,...res de bo...

Ja em disculparà Sr.Josep, és que el tema em posa...i em diverteix.

sr. Manel ha dit...

La meva reflexió teològica: He vist "Ángeles y demonios" i el dolent és Ewan McGregor, que fa d'escamerlà (camarlengo) que vol radicalitzar l'església. Està a punt de que el triïn com a Papa i d'instaurar un règim totalitari de collons. Aquest SPOILER no està basat en el papa Ratzinger.

Josep ha dit...

Benvolguda KASHNA:
Sí, només reflexiono els caps de setmana. I sí, santifico totes les festes. I no, no sóc catòlic.


Benvolguda Agnès S:
ah, si el tema et posa el treuré més sovint. El temma, vull dir.


Benvolgut Senyor Manel:
interessant SPOILER, però ja havia llegit la novel·la.
La que no he llegit, ni he vist, és la del Larson. Diuen que està bé.