diumenge, 14 de juny de 2009

Making off de la Campanya

Ja ha passat una setmana de les eleccions al Parlament Europeu i pels carrers es nota que la gent sent un profund enyor i una gran buidor existencial. Sí, la gent troba a faltar l'emoció dels debats, el ritme trepidant de la campanya i l'alegria i xerinola de la campanya electoral. . "I no podrien ser cada sis mesos, com les rebaixes d'El Cortinglès?" es pregunten molts.

És per això que, per a compensar la nostàlgia que sentiu, us ofereixo un making off de la campanya electoral. Un document d'incalculable valor per a publicistes, polítics, professors de màrketing i col·leccionistes de segells.

- Primer de tot, calia triar un eslògan contundent:

- Després calia resaltar la bona imatge de candidat:- I per últim, captar l'atenció del públic amb imatges de trans:
5 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Després del Making Off de la Campanya et suggereixo un Making Off del Dia D. Les llargues cues de votants frisosos davant dels col·legis electorals, les Meses electorals integrades per entussiastes voluntaris que ofereixen el seu diumenge a la comunitat i un recompte precís, net, ràpid i eficaç fan de tot plegat que la Jornada Electoral esdevingui tota una Festa de la Democràcia.

Valero Sanmartí ha dit...

Buidor existencial? Jo que pensava que vostè era molt TRANS-cendent.

Thera ha dit...

Nostàlgia, buidor i anyorança de participar de manera activa a la mesa electoral, com a vocal per exemple? Si no és així... com omplir les hores del diumenge¿? Teniu raó.

Dr. Muerte ha dit...

Una setmana ja des que vaig abstenir-me de perdre el temps anant a fer de president de mesa? Quant diu? 1000 € de multa? li ho puc pagar amb fetges de nadons compatibles O+? (i seropositius també clar...)

Josep ha dit...

Benvolgut Martell de Reus:
encara hem d'aprendre molt de l'Iran. Quina participació, quina passió, quina animació!

Benvolgut Valero Santmartí:
ah, vostè ja ha clixat els meus gustos. TRANS-portable, TRANS-cendent, TRANS-accionable...

Benvolguda Thera:
he estat en unes eleccions i puc afirmar que s'hi lliga. Moltes hores mortes, els éssers humans acaben intimant i mira...

Benvolgut Dr. Muerte:
sap que, segons la llei, el President de Mesa és la màxima autoritat eixe dia en el col·legi electoral? Segons la llei, pot manar a la policia i tot...