divendres, 19 de juny de 2009

Per Sant Joan, bacores

Benvolguts lectors, benvolgudes lectores:

Sé que és trist demanar sexe així, però pitjor és tindre amics que no encloten. M'estic adreçant a tu, persona solidària amb el patiment del Tercer Món, i del Quart Món, però que desconeixen el drama del Cinquè Món (aquells que són rebutjats fins i tot pel Quart Món). Tu pots ajudar éssers humans com el de la foto.

Fixeu-vos en els ulls verds, com un taxi lliure esperant clientes.


Els meus amics fa mesos que no carden. Zero coits en el que portem d' any. Us adoneu de la magnitud de la tragèdia? És que això no és també una emergència humanitària!?

Em vull adreçar a tu, dona solidària, que marques la casella de fins socials quan fas la declaració de la renda. No li pots donar el 0.7% del teu cos a un pobre home del Cinquè Món? Recordes eixa nit d'alcohol i pastis en la que acabares al llit amb un paio que semblava el cosí lleig del Pozí? Doncs en aquest cas, podries recordar la teua joventut i satisfer aquest home.

Em vull adreçar a tu, dona caritativa, que marques la casella de l'Església Catòlica quan fas la declaració de la renda. No seria això un acte de caritat cristiana? Al cap i a la fi, si no sents plaer, no és tan pecaminós!

Em vull adreçar a tu, home pragmàtic, que marques el telèfon d'eixa dona que no falla mai quan cobres la devolució de la declaració de la renda. No pots convèncer a aquesta noia per a provar coses noves? Seria una cosa molt innovadora, sobretot pel meu amic.

Alguns de vosaltres us preguntareu "I tu, per què no fas servir l'agenda de xatis? Segur que alguna dirà que sí!" Doncs malauradament no podrà ser. L'agenda me la va demanar el meu sogre fa dos mesos i encara no me l'ha tornat!

En fi, que ja sabeu. Peretes de Sant Joan, o si no bacores.24 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha de ser meravellós tenir un amic com tu.

Unknown ha dit...

Ai... lamentablement el meu xicot només em dona permís per traginar-me a 10 candidats que tinc a una llista sense que sigui considerat infidelitat(ha vist Friends? doncs igual.)

Thera ha dit...

I si són madures millor!! Sí senyor, d'això s'en diu ser un amic dels seus amics!!!

Per cert, al taxi jo hi porto el cartell d'ocupat ;)

Valero Sanmartí ha dit...

Li hauries de dir al teu amic que canviés la samarreta monocolor del dekathlon per aquesta altra, molt més viril: http://images.mirror.co.uk/upl/m4/may2009/5/0/t-shirt-541761724.jpg

RaT ha dit...

Els seus amics tenen furgo? són fornits? suen? si!! llavors els necessite... com ho tenen pel cap de setmana del 27?

Markutis ha dit...

M'ha rebentat el comentari l'anònim, però llegint el post el primer que m'ha vingut al cap és que no vull ser amic seu.

La seva sol.lució és Poble Nou, discoteca de tarda. I si ni així... Tant difícil és anar de putes?

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
ah, sí! No està escrit als llibres com en sóc de sacrificat. En el fons, són com els meus fills. Uns fills adolescents.
Com si fos un Indiana Jones post-paiopònic, els duc a explorar els racons més tenebrosos de la discoteca Caribe Caliente.

Benvolguda KASHNA:
el seu xicot és un talibanaire, només 10 candidats! Qualsevol dia li posarà un burkha. I si ampliem la llista a 25?

Benvolguda Thera:
els meus amics són molt exigents, però poden fer una excepció.

Benvolgut Valero:
home, aquesta samarreta promet! Val a dir que bona part del meu fons d'armari també prové del Decathlon.

Benvolguda RaTeta:
són fornits, virils, musculats i sudorosos. I estan disponibles 24 hores al dia, set dies a la setmana.

Benvolgut Markutis:
quan ets adolescent els teus amics ho són per aficions compartides, com la música o l'esport. Després el teu cercle d'amistats es conforma amb persones que tenen un poder adquisitiu semblant al teu. I un bon dia, no saps com, te n'adones que ho sou per l'estat civil que compartiu.
I quan trobes nòvia sents que no els pots deixar sols i abandonats. I comences a fer ús de les amigues de la teua xicota. Però en comptes d'usar-les pel propi benefici (que és el que fa les persones decents, tirar-se les amigues de la nòvia) les intentes col·locar als teus amics. I col·locar inclou les dues acepcions del verb (ah, els narcòtics, quin gran invent per a l'home solter!) Però ho he deixat de fer, que la meua senyora s'enfada.

RaT ha dit...

ei!!! mira que he trobat: http://juan-duque.blogspot.com/2009/06/radioblog-fiesta-playera.html

hi ha zona nudista!!!

Unknown ha dit...

Potser si la fotografia l'haguéssiu fet de cintura en avall, en comptes de cintura en amunt, el vostre clam hagués obtingut més resposta.

O no.

SERGIBR ha dit...

Sempre et fiques amb els més dèbils. Què t'ha fet aquest sense sostre?

Anònim ha dit...

I com es fa per donar-li a un home el 0.7?

Anònim ha dit...

Per cert. També hi ha qui no folla perquè no vol.

Anònim ha dit...

i el seu amic ho sap, això?

Josep ha dit...

Benvolguda RaTeta:
mmm... zona nudista, gran idea! Ja ho sap que el meu amic, el ros de la foto, està molt ben dotat? Ah, les dones, com esteu desaprofitant aquesta anomalia estadística!

Benvolgut Pere Llufa:
doncs tal i com li he dit a la RaTeta, si fes la foto de cintura cap avall, la cosa seria espectacular. O com diri el Puigcercós espectacul·là.

Benvolgut Sergi BR:
i què volies, que hi poses la teua foto!? La gent diria "oh, i per què has posat el cosí geperut d'El Vakilla?"

Benvolguda Iaia:
efectivament, hi ha homes que, quan no follem, és perquè no volem. Però som una minoria els que gaudim d'aquests dies de retir espiritual.
I pel que fa al 0.7% recorda vostè una rumba del Peret que deia "amb la punteta només"? Doncs això, més o manco.

Benvolgut Vladimir:
el passat cap de setmana em diguè "fa setmanes que no em miro el teu blog" i eus ací la conseqüència.
Ara, el que em pugui passar aquesta nit pot ser terrible!!

Anònim ha dit...

Doncs, si li fa por el que li pugui passar aquesta nit amb el seu (ex)amic... potser millor que es quedi a casa a traginar-se la seua dona... I, així, tots contents!

Signat, Siguem Pràctics.

Modgi ha dit...

Vagi amb compte, Josep. Sembla un home disposat a fer qualsevol cosa perquè els seus amics suquin. I tots coneixem la seva sofisticada sensibilitat per la bellesa del col·lectiu transexual. Un pas, Josep. Un pas.

SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...

Tens raó. Som una penya xunga: El Geperut de Notre Damme, Kojac, Cyrano de Bergerac, i el coix Manteques. Sort que l'Àlex és guapo.

Josep ha dit...

Benvolgut Siguem Pràctics:
bona observació. Ho he de fer amb la dona titular o amb les altres?

Benvolgut Modgi:
ah, per a gaudir del bon menjar i el bon beure cal tindre el paladar educat. No, els meus amics encara no han arribat a un nivell de coneixement que els permeti fruir dels matisos d'una trans.
Però tot arribarà.

Benvolgut Sergi:
estic per comprar-me una càmera oculta i filmar les nostres trobades. Èxit assegurat al Youtube

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=9wi0WKj5wl0

Ehem!

Siguem pràctics

AhSe ha dit...

Doncs que es comprin una fleshlight! Si es que no la troben als sex-shops de barcelona i/o arreu, doncs que la busquin per internet i en podran escollir fins i tot els colors!

Ara be, hi haura qui no vulgui la fleshlight & necessiti tocar carn viua. Que vagin a Arena a buscar algun noi fresc, maco i calent, que se la treballara de meravella i s'oblidara que mai a la seva vida ha pensat en gent que no te penis!

I per cert, no facis recomanacions per a les dones que no tenen un portador de penis al costat: en molts casos una cosa que vibra es mes eficient i dona menys mals de cap que el seu equivalent en carn.

AhSe ha dit...

iaiapunkarra: quan et tallis les ungles o dels cabells, quarda els trossos tallats i despres regala'ls a algun home dels esmentats.

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
gràcies, molt gràfic tot plegat


Benvolgut AsHe:
el flesh aquest sembla un invent molt pràctic. Funciona bé? Té contraindicacions? Si el fan servir dos o més homes diferents, cal emprar preservatiu per si de cas??

AhSe ha dit...

Home, suposo que hauria d'esser un invent molt practic, no?
Sento no poder donar-te mes informacio que la que trobis a l'internet, mai a la meva vida podria tenir la possibilitat de provar-lo: em falta el troç de carn que s'hi podria ficar, m'entens. :-D
Si vols recomanacions, al no ser que els que vulguin utilitzar l'aparell siguin intims, que utilitzin condons (de latex, dels normals) per si de cas! (By the way, quina pregunta de nivell mes baix, no? Els homes sovint sou uns guarros!!!)