dimarts, 9 de juny de 2009

Treient P.I.D.


Fa temps que els politicòlegs ho teoritzen, però encara no s'ha materialitzat. M'estic referint a la Dreta Independentista. Ahir mateix, el senyor Jaïr D demanava un líder al seu blog.

Tot i que les meues coordenades polítiques es troben a l'esquerra prostibulària, em permeto l'atreviment de suggerir alguns líders. Bé, els líders en potència i allò que els hi cal per a ser-ho de debò.

- Màquina del temps i hemorroides. Us imagineu en Joan Carretero amb vint anys i patint una dilatació de les venes que es troben a l' àmpul·la rectal i arriben fins a l'anus? El vigor de la joventut combinat amb el dolor contingut de les morenes? Doncs sí, l'home que xiuxiuejava els catalans (com tothom sap, les hemorroides es pateixen en silenci) podria ser el líder que busqueu. Dels Almogàvers als Almorràners, si el present és lluita, el futur és vostre.


- Sobredosi de testosterona i un bat de beisbol. No ens enganyem, si na Pilar Rahola és d'esquerres és perquè és una dona. Ja se sap, el socialisme comença pel repartiment equitatiu dels dolors menstruals. Però, i si fos un home? Un tractament amb andrògens, una faloplàstia i una Play Station canviarien les coses. Si la Rahola fos un home i tingués un bat de beisbol, seria de dretes, n'estic ben segur. De dretes i del Joventut de Badalona.


- Esteroides anabolitzants, un winchester i un keikogui. Si a Texas tenen el Chuck Norris, ací haurieu de reforçar el Joel Joan. Musculat, armat, entrenat i vestit de karateka, la causa de la Dreta Independentista trobaria el seu líder.


No sé, si algú se li acut algun candidat més, que ho digui.

12 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Una solució és "texascitzà" el sud dels PPCC. Del Delta de l'Ebre cap avall tot de plantacions cotoneres i gent amb barret igranota tocant el banjo i amb escopeta sota la cadira.

Modgi ha dit...

Doncs jo proposo en Leo Bassi. El seu lema seria: "Fems, no paraules".

Á.M. ha dit...

Potser l'eto'o, un egocèntric negre que sodomitzés als malfactors, es gastés el pressupost en putes i ens poses a cada ciutadà un Hummer i un pel·luco de diamiants. Seriem el païs amb més classe del món, si senyor.

jair d ha dit...

tot comença a prendre forma. deixem-nos de tonteries i anem a buscar algú que ens subvencioni.

algú sap com es monta un negoci piramidal?

Comtessa d´Angeville ha dit...

jaaaaaaaaaaajaajajjajajajajaajajajajaja

Á.M. ha dit...

Fàcil, em doneu 5000e cadascú i que 5 persones us donin 5000e each one. Vaig encarregant els pel·lucos.

Cheewee ha dit...

Jo proposo el bipartit de ELS PERA (Roger Pera i Joan Pera). D'aquesta forma pararien de fer l'inútil per la tele i el teatre, i només farien l'inútil a les urnes.

Vironer ha dit...

Podria confiar en l'Arturito del Masnou. Els del club nàutic diuen que és molt nacionalista perquè se sap la primera estrofa dels Segadors. Però no, per molt de dretes que sigui no m'agrada que parli castellà en la intimitat. O el Dioni de la Franja? Res, gentalla. Em quedo amb la Pilar Rahola, amb una gorra frígia i les mamelles al vent com la Marianne encapçalant la revolució dretana catalana.

Vironer ha dit...

Ni la Chacón amb els seus pitets ni el seu exèrcit i tindrien res a fotre.

Unknown ha dit...

Com que ja hem inaugurat la tradició de presidents andalusos, a mi tan Bertin Osborne com Ortega Cano em plaurien prou.

Josep ha dit...

Benvolgut Valero:
bona idea. Crec que l'ajuntament d'Amposta ja ha fet quelcom així amb els veïns del barri vell.

Benvolgut Modgi:
els catalans som més italians que espanyols. Qualsevol dia tindrem un trist-partit Berlusconi-Bassi-Carla Bruni. Poca broma

Benvolgut Brandon:
Eto'o i sexe anal,,, quina combinació!!

Benvolgut Jaïr:
vostè coneix gent amb poder i influències. El Quim Morales, per exemple, que té un cosí governant Bolívia (el Paradís dels Paioponis)

Benvolguda Comtessa:
vostè es riu de mi o amb mi?

Josep ha dit...

Benvolgut Brandon:
vostè sí que sap. Ha estudiat a ESADE?

Benvolgut Cheewee:
seríem com Corea del Nord, amb armes de destrucció massiva.

Benvolgut Vironer:
la Rahola és de les que guanya amb els anys, oi?

Benvolgut Pere Llufa:
qui serà el proper? Justo Molinero????