dilluns, 15 de juny de 2009

Viure de la vagina

No cal que us compreu el llibre Vull ser puta, de na Gemma Lienas, perquè us l'han comprat per vosaltres. L'assaig feminista sobre el comerç sexual és present a totes les biblioteques públiques del país. Dic feminista perquè així es defineix la senyora:

"Sóc feminista, atea, anticlerical, progressista, socialista i partidària de la llibertat sexual, i em declaro contrària a la regulació o legalització de la prostitució. La compra d'un cos per a l'ús sexual és una conducta que atempta contra els drets humans i no es pot considerar una pràctica sexual sinó un abús de poder, mitjançant el qual un home amb diners sotmet una dona que no en té, cosa que, en definitiva, tal i com ho considera l' ONU en el Conveni per a la repressió del tràfic de persones amb finalitats d'explotació sexual de 1949, ÉS UNA FORMA D'ESCLAVATGE".

El llibre és un poc acurat recull de dades descontextualitzades, arguments banals i proclames androfòbiques. La senyora Lienas es declara contrària al model holandès de legalització i defensa el model suec de repressió: allà la prostitució és il·legal només pels clients, que han de pagar multes o anar a la presó, mentre que les prostitutes reben ajudes per a trobar una nova feina.

Val a dir que les seues amigues de les Dones en Xarxa tenen arguments encara més potents: (en referència a l'existència d'homes que també es prostitueixen) "No ens enganyem, el 100% dels clients són homes". També estan en contra del porno.


Xarrupa que vessa, Gemma Lienas


Llegit el pamflet de la senyora Lienas, i webs acòlits, només puc comentar cinc coses:

1) Vols fotre el teu xicot o ex-xicot? Convida'l a un viatge a Suècia. Un cop allà el pots denunciar a la policia. "Manteníem relacions sexuals a canvi de diners. Ell és un criminal i jo una víctima". Si ell té sort se'n sortirà amb només una multa, i a tu et pagaran un màster del que més t'agradi a una universitat sueca.

2) Alguna noia de primer d'ESO li pot explicar la diferència entre "comprar" i "llogar". No és el mateix. I tampoc cal ser economista per a saber-ho.

3) És cert que també hi ha molts homes que són metges especialistes en andrologia, però no ens enganyem: el 100% dels clients de les consultes d'andrologia són homes. Prohibim l'exercici professional de l'andrologia, empresonem els clients i reciclem les dones que l'exerceixen. Les podríem fer tertulianes d'una ràdio pública, per exemple.

4) Un futbolista pot viure de les seues cuixes, i un cantant de les seues cordes vocals. Alguns fins i tot hem fet uns calerons com a voluntaris en experimentació mèdica, però això no és dolent. El que és dolent és viure de la vagina.

5) I les feministes de quota, no viuen també de la seua vagina? Al cap i a la fi, si tenen bicoca assegurada pel fet de ser dones, és una manera de treure profit econòmic del seu cos. De la vagina, per a ser més exactes. O el cas de les feministes de quota és diferent? Probablement sí, ja que les putes procuren donar plaer als seus clients, mentre que les feministes de quota viuen de la seua androfòbia, i d'autoproclamar-se representants d'un 52% de la població que mai les ha votat.

Podeu comprovar que sóc un defensor de la llibertat d'expressió on posa Comentaris.

Nota tècnica: la noia de la foto NO viu de la seua vagina. Ho dic per les lectores poc observadores
.

24 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

Sap què passa amb les feministes? Que tenen un transtorn fibrós a l'hipotàlem que les fa tenir la pell tibada al cony i no poden follar com cal. I per efecte "gos de l'hortalà" només saben donar pel cul.
Comprovat a la meva taula d'operacions: per tallar un cony de feminista cal una serra de calar i 3 recanvis de fulla del 7.

Unknown ha dit...

Ah, les feministes estan en contra de la prostitució perquè saben que si es tinguessin que prostituir elles, no podrien cobrar més de 30 euros per polvo o ningú se les follaria ni pagant elles.La prostitució, les dones que volen ser-ho (les altres és un altre tema), és un xollo... treballes unes hores al dia fingint que et mola moltíssim el que estàs fent (vamos, com ser actriu), i guanyes 5 vegades més que el salari mínim interprofesional (i segur que em quedo curta).

si em quedo en paro, ja els avisaré (ara, ja els aviso que jo no cobro 30 euros per polvo).

Què t'anava a dir ha dit...

"Sóc feminista, atea, anticlerical, progressista, socialista i partidària de la llibertat sexual"... amb tamanya carta de presentació us puc assegurar que no llegiré mai res de la Sra. Lienas. Bàsicament per lo de "feminista".

Sobre la prostitució: a dia d'avui, encara no sé què pensar. Suposo que si t'hi obliguen (la majoria dels casos), és fastigós. I si ho fas per gust (una minoria, però segur que n'hi ha), no tant.

Anònim ha dit...

Amics: a mi el feminisme me la sua, però això que dius que tant és viure de les cuixes com de la vagina, no t'ho creus ni tu.
Amb els meu sou que no arriba a mileurista, el 99,9% de vegades, no arribo a finals de mes, i puc anar a fer de cambrer per hores, tocar el violí als carrers, escriure articles infames pels diaris...però possar-hi el cul, t'asseguro que no ho faré.
Tant la Lienes com tu esteu en una errada: el 100% dels clients de la prostitució no són dones, hi ha cases de prostitució masculina per a dones (i tampoc se m'ocurriria llogar-m'hi), són minoria però i són.
Bon dia!!

Anònim ha dit...

Un error: en el comentari anterior, on dic "el cent de clients de la prostitució no són dones" vull dir "no són homes"

Á.M. ha dit...

És una ressentida de merda, qualsevor cosa per questes extremistes és una mostra d'opressió de l'home. Ah clar, i les quarentones que busquen un fal mulat amb més venes que "le cuello de un cantaor" a canvi d'uns euros, també són sotmesses, no? (bé, depèn com es miri ,si)

Markutis ha dit...

Ui, avui... com em desfogaré.

Feministes: Desferra humana. Crear tota una cultura de la reivindicació i la pataleta en base a una característica física de naixement ja és trist, però fer-ne una professió ja és repugnant. I a sobre parlen de les dones com si fossin un col.lectiu únic, quan està claríssim que n'hi ha de guapes i lletjes, d'útils i d'inútils, d'intel.ligents i de feministes. Això és com si jo en base a les meves experiències parlés en nom dels homes que han fet alguna cosa de profit.

Puta! Què és el que gas fet tú, Gemma Lienas, a part d'escriure un llibre amb un títol provocador que saps que és la única manera de que algú s'hi interessi? No et degrada això davant del teu editor? Al principi buscava el meu bloc teclejant al google vull ser blogger i ho vaig haver de deixar de fer perquè sempre apareixies tu primer amb el títol del llibre. I vaig picar i em vaig interessar pel seu contingut. Saps a qui em recordes? A tots aquests bisbes que parlen de sexe i anticonceptius sense tenir-ne ni puta idea, tan anticlerical que ets. Vols parlar amb propietat? Treu-te l'strap-on i ves a tirar-te uns quants puteros al carrer Joaquim Costa, que és el que et correspòn per edat, i després m'expliques què és més degradant: que hi hagi dones que cobrin per follar o que hi hagi homes que només poden follar si paguen i que porten 25 anys anant amb la mateixa meuca per fer-se la il.lusió que hi ha algú que els estima malgrat no complir els cànons estètics i les expectatives de la majoria de putes no professionals?

Valero Sanmartí ha dit...

Josep, sento comentar i no fer referència al tema d'avui, però: ¿no tindrà per casualitat cap foto de la discoteca Caribe Caliente? És que al post d'avui, sobre els millors indrets catalans, hi manca aquest formós paratge (tal i com ha apuntat en Markutis).

I l'autobombo de rigor: http://jonomesfolloapel.blogspot.com/2009/06/jo-nomes-voto-el-meu-paisatge-catala.html

Josep ha dit...

Benvolgut Dr. Muerte:
discrepo amb vostè. Les feministes de quota es limiten a defensar un mercat laboral. El seu.

Benvolguda KASHNA:
bona observació. Prepari's per a rebre repressàlies de les feminazis.

Benvolguda QTAAD:
no la llegiràs, però li compres els llibres/pamflets amb els teus impostos. Els trobaràs a la nL de Lienas...

Benvolgut Anònim:
quan hom és major d'edat, és lliure per a triar. Uns mai posaran el cul, i d'altres mai li canviaran els bolquers a un jubilat, i d'altres que mai baixaran a netejar clavegueres... tothom té dret a NO treballar en determinats àmbits, només faltaria!

Benvolgut Brandon:
TOTALMENT D'ACORD! La Marujita Díez abusa dels cubans!??

Benvolgut Markutis:
vostè pot desfogar-se tant com vulgui en aquest blog

Comtessa d´Angeville ha dit...

Marededeu que extrany que no tinga vosté encara cap comentari denunciant-lo!

Pare Bukkàkez ha dit...

1.- Partidària de la llibertat sexual, MIS COJONES!

2.- De totes les dones que apareixen a la capçalera de la web Dones en Xarxa, no li feia ni un petó a la galta A CAP.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Las feministes són l'altre cara d'alló que critiquen. Per aixó sòn tan lletjas

Unknown ha dit...

N'hi ha que viuen de la vagina, però n'hi ha d'altres que a costa de les primeres han aconseguit viure de l'aire.

Per cert, coincideixo amb el punt 2 del pare Bukkàkez.

Anònim ha dit...

seré breu:

PUTES!

Anònim ha dit...

En coneixia un que estava sortint amb una feminista d'aquestes no-bolleres que li deia que a ella no la posaria a 4 grapes perquè "degradava" la dona.

Després algunes es preguntaran per què tanta demanda de prostitució.

Per cert, has sentit a parlar del comando SCUM, Josep? Aquestes sí que es mereixen un post especial.

Dani ha dit...

Ai enigmes de la vida!

Per què ser feminista implica ser lesbiana o ex-heterosexual reprimida i ser masclista exclou ser gai?

Per què la majoria de les feministes no han viscut en "ple apogeu" del masclisme i es fan les víctimes quan la màxima expressió del masclisme que han viscut ha estat veure el seu pare al sofà mentre la mare recull la taula? (això ha sonat masclista)

Per què no creem un estat en un territori desert entre kazakhstan i kyrgysztan i les fotem totes allà que es puguin fotre els dits sense que cap influència masclista les pertorbi?

Josep ha dit...

Benvolgut Valero:
ja m'hi pose a la faena...


Benvolguda Comtessa:
doncs encara no. Supose que estan triant els insults més escaients.

Benvolgut Pater:
totalment d'esquerres. De fet tinc un post on parle del puritanisme d'esquerres.

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:
Totalment d'acord. Com van acabar els de l'FLN algerià, o els Black Panthers...

Benvolgut Pere Llufa:
cadascú cerca el seu nínxol. Aquestes feministes, són del tipus Hiperparàsit.

Benvolgut Vladimir N:
doncs no sé si això ho diu per a lloar algú... o per a criticar... o per a expressar una necessitat urgent. En tot cas vostè té el meu suport!

Benvolguda Iaia:
no em parle de dones degradades o biodegradables... Per cert, les SCUM són la versió gore de la partenogènesi, oi?

Benvolgut Dani:
la seua proposta em sembla d'allò més escaient. Té vostè el meu suport entusiasta!!

sr. Manel ha dit...

El que realment importa és que la/el model de la fotografia és el/la mateix/mateixa que en el post anterior. He posat ambdós gèneres perquè les feministes no s'ofenguin!

Markutis ha dit...

Ostia puta, iaia! Coneixia la història de la Valerie Solanas però no sabia que tingués seguidores a l'actualitat. I m'estalvío donar més opinions al respecte perquè els tentacles de la Bibiana Aído son allargats. Però el meu cotxe que no el toquin o em veig a Can Brians.

Josep ha dit...

Benvolgut Senyor Manel:
la noia de la foto viu a Sants. No li diré res més.

Benvolgut Markutis:
he llegit el seu manifest, i vull creure que estan més a prop del joc whatif i de la provocació que de la voluntat de canvi.
Vull creure...

Markutis ha dit...

No, si jo no hi tinc res en contra dels manifestos radicals en plan Malcolm X, fins i tot em fan gràcia. El que no em fa gens de gràcia és això:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/320978/index.php

Josep ha dit...

Estimat Markutis:
en conec alguna d'aquestes. No sé si són kommandos SCUM, però estan en la línia.

"Las chicas son guerreras", qui ho cantava això?

Anònim ha dit...

Quina relació hi ha entre el travestorro de la foto i el teu sogre?

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
vol vostè una resposta sincera? En cas afirmatiu, em pot gestionar vostè l'obtenció d'asil polític al Nepal??