divendres, 24 de juliol de 2009

Exopolítica: més enllà d'internacional

Tornant de casa dels sogres, cosa molt paranormal perquè avui no és diumenge, m'he trobat un prospecte on s'anuncia la Cimera Europea d'Exopolítica 2009. Segons ens indica el flyer "Els dies 25 i 26 de Juliol tindrà lloc un esdeveniment que marcarà una fita a Espanya i establirà un important precedent a Europa. Serà l'ocasió en la que els líders en pro de la desclassificació, per part de tots els governs, tant europeus, dels Estats Units com de la resta del Món, dels documents relatius a la presència extraterrestre, es reuniran en una històrica cimera a Barcelona."

La cimera serà aquest cap de setmana a Sitges (comarca del Garraf Gai), a l'Auditori de l'Hotel Melià-Sitges (on projecten pel·lícules d'OVNIS durant el Festival de Cinema de Sitges). I el presentador serà el periodista Javier Sierra.


Javier Sierra i Iker Jiménez, investigadors de fenòmens paranormals, com el nou model de finançament.


Si la Política Internacional ja és complicada, l'Exopolítica pot ser espectacular. Si ja ens costa distingir el Waziristan del Mostatxistan, si quan ens parlen de la "Guerra dels Ossets" ens imaginem a gais peluts vestits de cuir en un quadrilàter ple de fang, si no sabem ni el nom del cap de govern d'Andorra... Us imagineu les dificultats que tindrem per a entedre les sempre difícils relacions interplanetàries!?

Si ja tenim un abisme cultural entre els catalans i els espanyols, imagineu-vos amb els que orbiten al voltant d'un astre que no és el nostre Sol. Si no ens entenen ni els espanyols, què pensaran de nosaltres els àl·liens!? Quins seran els límits còsmics de la catalanofòbia!?

Qui vulgui participar-hi només ha de trucar al 933 623 700, o enviar un imeil a info@exopolitica.com. I pagar els 120€ corresponents, és clar. M'han dit que l'assistència a la cimera es convalida amb tres crèdits de lliure elecció. I qui sap, igual et dóna punts per a obtindre una beca Erasmus a la Universitat Politècnica de Ganímedes.Una nova manera d'entendre el turisme sexual. Per cert, la noia de la foto no és la Llucia Ramis? Aquesta al·lota no és gens racista, ni xenòfoba!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

L'al·lota és molt oberta també, ja que porta anell de casada...

Unknown ha dit...

Cagonsaputa... és evdent que aquesta guarra no som jo. Però aquest cabró és el meu al·lot!

PD. Cagonsaputa... ara sempre em cerquin per Internet, veuran com me posa les banyes!

Comparser enfadat ha dit...

Disculpi senyor Josep, sóc vilanoví, i m'he sentit ofès pel comentari sobre la comarca del Garraf.
Fotis tant com vulgui amb Sitges, de fet a Vilanova ho fem constantment, però al Garraf i per extensió a Vilanova deixins tranquils.

Felicitats pel bloc.

quitus ha dit...

vaig coneixer aquests paios "gràcies" al Versió Rac1. l'entrevista i les afirmacións van ser delirants. entrar a la seva pàgina web, es simplement surrealista. totes les teories absurdes que vulgui (fins i tot les que es contradiuen unes a altres) hi apareixen.
tanmateix, crec, hi ha un punt més d'escarni. anar a Sitges, pagar 120 naps i no dedicarse a follar com un puto conill es de gillipolles integral. una cosa es pensar que hi ha vida inteligent fora de la Terra; i una altre demostrar amb fets, que un no té inteligència dins el magí; i que prefereix veure el tormell fals d'un gegant fals, a follar-se mitja població sitgetana (cadascú que escullí si prefereix carn o peix).

(a la web d'aquest frikis hi ha la típica secció de quadres de la història que demostren les visites d'ET's. ho millor de tot es que hi ha dibuixos, que no sé si son naus especials o barrets mexicans. en serio, si existeixen els skins, ¿com es que no hi ha una tribu urbana que es dediqui a linxar aquest imbécils?).

Josep ha dit...

Benvolgut Martí:
és vostè un home d'allò més observador. No sé si he de felicitar-lo o convidar-lo a prendre una copa i presentar-li una amiga meua de la discoteca Caribe Caliente.

Benvolguda Llucia:
mira-t'ho pel cantó positiu, el teu manso busca dones que tenen un pentinat com el teu, i una certa semblança a tu. Quan el teu al·lot t'enganya amb una dona que s'assembla a tu, només és semi-infidelitat.

Benvolgut Comparser:
hi ha un Vallès Oriental i un Vallès Occidental. I també un Alt Vinalopó i un Baix Vinalopó. I una Plana Alta i una Plana Baixa.
Algun dia, l'honorable Conseller de Governació Jordi Ausàs admetrà que hi ha un Garraf Heterosexual (amb capital a Vilanova i la Geltrú), un Garraf Homosexual (amb capital a Sitges) i un Garraf Metrossexual (amb capital a la urbanització Los Viñedos)

Unknown ha dit...

jo aniré a les ponències de "Institución de los protocolos de contacto: La carta Einstein/Oppenheimer" i "Exopolítica como un nuevo paradigma para analizar la política internacional y de E.E.U.U. en lo concerniente a la Vida Extraterrestre".

interessantíssim. i si a més em convaliden crèdits, millor que millor.

Josep ha dit...

Benvolgut Quitus:
quan vaig veure els flyers al metro em pensava que era una broma.
Si no s'haguès de pagar, hi aniria.

Benvolguda KASHNA:
vigili vostè, que igual lliga i tot! Amb un Fox Mulder, vull dir.

Unknown ha dit...

ai ai ai... vostè creu?? em posaré ben guapa i la faldilla més curta que tingui !

Comparser ha dit...

La idea és bona, però naltrus preferim el mètode clàssic: opressió i dominació.

Marta ha dit...

Una altra manera de tenir distret el personal, de fet diuen que des de que a la televisió es va estar tot el dia parlant del 40è aniversari de l'arribada a la lluna van augmentar espectacularment els avistaments d'OVNIS als Estats Units. Quina casualitat! O potser en tornaven la visita de cortesia?

Anònim ha dit...

Això de la semi-infidelitat m'ha agradat... em fa sentir menys culpable: un tio que s'assembla al teu (que d'entrada, ja et mola) però que no és el teu... això ja afegeix morbo a l'assumpte... ho hauré de provar... ara només necessito publicar una foto del meu i a veure si trobo candidats.

sargantana ha dit...

dons el paio de la foto, te una mirada que no em motiva gaire a mi...
no s'asembla una mica al seu sogre senyor josep??
jijijij

Markutis ha dit...

Perquè sempre ens imaginem als extraterrestres com a éssers de superior intel.ligència i conseqüentment capgrossos que arriben per a sotmetre'ns amb la seva ultramoderna tecnologia? No podria ser que fossin mansos de 4 metres d'amplada que reparteixen hòsties com pans de pagès?

RaT ha dit...

Eh!!! a la Ramis ni tocar-la eh!!! que diu veritats com a temples:

http://lectorsalcarmel.blogspot.com/2009/06/diumenge-la-radio.html

I disculpi però el senyor que la magreja vol dir que no és el Sr. Saura? els pectorals en tenen una retirada... (el seu sogre ja s'ha depilat les orelles? no? doncs que aprofiti el quart minvant, que creixen menys)

Josep ha dit...

Benvolguda KASHNA:
sempre s'ha dit que en els grans esdeveniments (del Construmat fins el Congrés Nacional del PSC) sempre hi ha tema. És fàcil, s'ajunten homes i dones lluny de casa, amb un hotel i han de fer reunions. Tant li fa si és una conferència de cardiòlegs o un seminari sobre ouija.

Benvolgut Comparser:
bé, sembla divertit. Sobretot si és amb els sitgetans. Però crec que a alguns sitgetans, sobretot eixos que vesteixen de cuir, ja els hi va aquest rotllet.

Benvolguda Marta:
interessant pregunta. En plena Guerra Freda, naus que apareixen i desapareixen, interferències als aparells electrònics, llums sospitosos... sí, avions espia de la URSS o extraterrestres?

Benvolguda Anònima:
el seu manso té un germà bessó?

Benvolguda Sargantana:
no, aquest individu no té pas pèl a les orelles.

Benvolgut Markutis:
Com deien els Public Enemy: Fear of a Mongo Planet. No sé... és possible.

Benvolguda RaTeta:
QUÈ INSINUA VOSTÈ!? Un servidor MAI ha tingut cap mena d'afer amb la senyoreta esmentada. MAI! I això que hi he anat uns quants cops al bar Bonobo.
Però jo era jove i necessitava els doblers.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jiménez del Oso, Iker Jiménez, Jiménez Losantos, María Jiménez,... Estarem davant d'una invasió del habitants del planeta Jiménez???

Josep ha dit...

Estimat C.E.T.I.N.A.:
el Planeta Jiménez, ara ho entenc tot!!

Anònim ha dit...

Il devrait se produire plus souvent sur ​​votre blog )) est intéressant

Anònim ha dit...

Отличный текст (: