dimecres, 15 de juliol de 2009

Les que faltaven per l'euro

Hores d'ara tothom ha dit la seua sobre el nou model de finançament. Tothom? No! Encara hi ha un grup de ciutadans d'aquest país a qui ningú ha demanat opinió.

Sóc un home sensible a les minories, raó per la qual els hi deixo el meu blog com altaveu."La xifra assolida és la més alta possible, ateses les limitades capacitats de l'Estatut pactat per Mas i Zapatero, però la xifra segueix sent insuficient. No aporta prou recursos per a que la Sanitat Pública Catalana pugui pagar les operacions d'ensiliconamenta i recautxutat d'òrgans vitals com els llavis, els pits i les amígdales. Sí, quan un home diu que 'valora una dona pel seu interior' fa referència al volum de les seues amígdales". Carmen de Mairena, artista i sexòloga."La xifra assolida és la més alta possible, ateses les limitades capacitats de l'Estatut pactat per Mas i Zapatero, però la xifra segueix sent clarament insuficient. No aporta prou recursos per a que el Servei de Meteorologia de Catalunya pugui contractar els meus serveis d'experta vident". Aramis Fuster, futuròloga futuriblement futuda.


"La xifra assolida és la més alta possible, ateses les pobres capacitats del patètic Estatut pactat per Mas i Zapatero, però la xifra segueix sent insuficient. No aporta prou recursos per a que l'Institut Català de Farmacologia i Bioquímica Humana contracti els meus sereveis com a conillet d'Índies". Amy Winehouse, cantat anglesa i catalana amateur.

"La xifra assolida és la més alta possible, ateses patètiques les capacitats del pobre Estatut pactat per Mas i Zapatero, però la xifra segueix sent insuficient. No aporta prou recursos per a que el Departament d'Ensanyament pugui oferir plaça en una llar d'infants pública a tots els nens catalans. Per sort, com que sóc generós i tinc un aspecte més saludable mort que no pas viu, ofereixo casa meua a NEVERLAND per a que els nens catalans hi puguin fer colònies." Michael Jackson, cantant que aviat treurà un disc recopilatori en format de psicofonia.

6 comentaris:

Valero Sanmartí ha dit...

Coneixent els gustos del seu blog, esperava una declaració de la comunitat llatina i també dels trans afincats a Catalunya.

Què diu? Que la Carmen de Mairena... no... no pot ser...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Coi Valero que Carmen de Mairena és trans(-gresora)

Markutis ha dit...

Fora bromes, el finançament pactat és una merda perquè no és el que estava previst a l'Estatut que es va aprovar i, com sempre, acaba beneficiant més a altre comunitats autònomes que no s'han hagut de barallar gens amb l'Estat. O sigui, almoina. I no es pot comparar amb el finançament que van pactar Mas i ZP per dos motius:

1. Aleshores no hi havia cap llei aprovada com ara.

2. Més important encara, a mi me la rebufa el que digui CiU, el que m'interessa és que els meus representants pensin primer en mi que en l'estabilitat del govern central.

Marta ha dit...

Magníficament irònic. Ja que ens han tornat a prendre el pèl potser el millor és els primers dies (no gaires, eh) prendre-s'ho a broma però després posar-se a treballar de valent per poder enviar aquest estat que ens enganya a pastar fang. L'únic camí és la independència, posem-nos a treballar.

AhSe ha dit...

Sense dubte, la mes gran perdua es la del conillet d'Indies.

Josep ha dit...

Benvolgut Valero:
doncs sí, la senyoreta Carmen de Mairena és economista. Titulada per ESADE. El Marques d'ESADE.

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:
Ah, molt ben trobat!!

Benvolgut Markutis:
si parlem seriosament de política econòmica ens podem posar a plorar.
El finançament econòmic és una merda, i amb Espanya anirem de cul.

Benvolguda Marta:
l'any que ve ja plorarem amb els pressupostos. I amb el Rajoy, encara més.

Benvolguda AhSe:
és que aquesta dona té vocació i val molt!