dimecres, 29 de juliol de 2009

Possessions televisives

Hi ha qui creu que tot allò creat per l'home té una petita part de la seua anima. I que quan més temps, esforços i il·lusions l'home ha destinat a la seua obra, més ànima del creador té.

Hi ha qui creu que els programes de televisió tenen ànima i vida pròpia, i que si moren prematurament, poden posseïr un altre programa. Crec que aquest és el cas del programa de Tv3 Silenci?

Sí, sóc científic i racionalista, però en aquests moments, l'única explicació que hi puc trobar és aquesta: el fantasma del desaparegut programa de televisió ha posseït altres espais de la cadena pública. El darrer cas s'ha donat fa poques hores al Telenotícies (podeu veure les dramàtiques repeticions al Canal 3/24). Un publireportatge al conjunt Anímic digne del programa Silenci? (eixa música, eixes lletres, eixa cantant prenyada de sis paios a quin més lleig que l'altre, eixe viure en una masia hippy chic)
No cal que els morts s'aixequin de la tomba, n'hi ha prou que l'esperit maligne de programes televisius gràcies-a-Deu desapareguts tornin i posseeixin el cos i la voluntat de qualsevol altre programa. Quin serà el proper atac hertzià d'ultratomba? L' Un, Dos, Tres dominant la voluntat de l' Àgora? L' Esta Noche Cruzamos el Mississipi posseïnt l' Intermedio del Wyoming!? Herois Quotidians prenent les Escapades a Baix Cost? (En aquest darrer cas sortiríem guanyant tots)

10 comentaris:

Henry Stephen ha dit...

No t'agradaba silenci?

Anònim ha dit...

En el fons tu també moderneges una mica.

VENGA MONJAS ha dit...

A nosaltres ens van censurar el "sshhh" quan ens van entrevistar a Silenci. Ho feiem amb dos dits corbats, simulant una vagineta.

MARTELL DE REUS ha dit...

Molt em temo que els Herois Quotidians no estan per abduir les xiques del Baix Cost a causa de la Ginebra.

Markutis ha dit...

Diu que hi ha UNA cantant?

Josep ha dit...

Benvolguda Araña:
de vegades entrevistaven gent interessant, de vegades mostraven propostes interessants, però sempre exhibien eixa pedanteria de mudarnillu barceloní. Per cert, defensaren el toreig. No sé si per convicció o per crear polèmica i guanyar audiència.

Benvolgut Anònim:
he viscut la Barcelona dels anys 90' i pateixo els efectes secundaris.

Benvolguts Venga Monjas:
QUE!!?? Entrevisten un actor porno com Nacho Vidal i després censuren un gest amb les mans? De què van? Típic de mudarnillu: transgressor només en aparença. Provocador només amb els febles.

Benvolgut Martell:
Al Canal 33, entre setmana i a quarts d'una de la matinada, tornen a emetre Herois Quotidians. Algú ens déu una explicació, oi?

Benvolgut Markutis:

mmm.... d'això... ara no sabria jo que dir-li...

Á.M. ha dit...

Només puc dir: Eclèctic.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Doncs jo prefreixo un programa farcit de propostes culturals com Silenci ala anàlisis econòmics a posteriori de l'Àgora que vols que et digui.

I dels modernillus, doncs em feia un fart de riure: "soc un cambrer argentí però vull vendre la moto de que soc un artista conceptual"... Jo,jo,jo... O "el meu pare m'ha pagat uns estudis a una escola de cine a New York i he fet un curt en slow-motion que vol reflexar la soletat a la gran ciutat" ja,ja,ja...

VENGA MONJAS ha dit...

OJU, ens ho van posar a la intro, en petitet. Si mires els primers segons, allí está la vagineta:

http://www.youtube.com/watch?v=2UyIlPkQoTw

Josep ha dit...

Benvolgut Brandon:
eclèctic, postmodern, desoxirribonucleic...

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:
encertada observació.

Benvolguts Venga Monjas:
és cert! M'agrada.