dimecres, 22 de juliol de 2009

Racisme, xenofòbia, xarnegat·tes i paioponis

Si ahir us va neguitejar el possible fitxatge d'El Yoyas per la xenòfoba Plataforma x Catalunya, avui us done més motius per a la preocupació: si un xarnegat·ta pot fer discursos xenòfobs, no ens arrisquem a que els paioponis també facin campanyes racistes? Ull viu amb el Ricardo Spirito que té més perill que una piranya a un bidet.
Val a dir que, i tenint en compte el pa que s'hi dóna, tot plegat no podria tractar-se d'una broma preparada pel Follonero per a posar en evidència les dificultats de la majoria de partits polítics per a trobar candidats amb ganxo electoral? En cas afirmatiu, quin és el ganxo que ha preparat el Follonero per a entabanar el PSC? I per a CiU, PP, BNG o PNV?S'accepten apostes.

6 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Als pàjarus aquests que dius no hi ha manera d'entabanar-los, més aviat és a l'inrevés: són ells els que entabanen a un quants milions d'infeliços.

sr. Manel ha dit...

No crec que el Sr. Yoyas es passi a la política, sempre ha estat un abanderat del "hagodeloquemesaledelapollisme" i tot això. Seria baixar-se els pantalons i perdre la dignitat. He dit dignitat?? D'aquesta gentussa et pots esperar qualsevol cosa...

AhSe ha dit...

Aposto que la piranya al bidet es mes perillosa.

xavi ha dit...

Diria que el Sr Yoyas ja va desmentir que ell fos candidat, però clar ho va dir al programa de El follonero..mai se sap.

Josep ha dit...

Benvolgut Martell:
de vegades es fa el miracle.

Benvolgut Sr. Manel:
i com que cada vega hi ha més hagoloquemesaledelapollistes, la seua candidatura té possibilitats.

Benvolguda AhSe:
això de les mascotes exòtiques ha anat massa llunya.

Benvolgut Xavi:
sí? Carai, no fa ni 48 hores que això va sortir a E-Brutícies.

Anònim ha dit...

Amiguets de PxC

http://www.viejaguardia.es/Actividad/11/0414a.html