dimarts, 21 de juliol de 2009

Xenofòbia: promos i publicitat viralNo és fàcil fer una bona campanya publicitària, i menys quan hom no disposa de calers ni de contactes. La necessitat obliga a ser creatiu i cercar noves vies de promoció

Aprofitant que la cantant Madonna actua a les festes del barri del Poble Sec (a Montjuïc, a l'Estadi Lluís Companys, per a ser més exactes) hem filtrat la notícia bomba: Carlos 'El Yoyas' serà el candidat de la Plataforma x Catalunya a les properes eleccions.

El públic anirà a dormir afectat per l'onada de calor i barrejant conceptes: Música i espectacle de Madonna amb Xenofòbia i Analfabetisme d'El Yoyas. La gent es despertarà demà pensant "Oh, he d'anar a veure Xenofòbia: el musical"

I calceu-vos, que això tot just ha començat.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Però què creatiu és vostè!! lo seu és el marketing, no m'enganya...

Sonia ha dit...

La realitat supera a la ficció...he seguit l'enllaç per si era un acudit dels teus.

Modgi ha dit...

Ssssssti que fort, que quan ho he vist al seu blog m'ha fet gràcia, però quan he vist que era veritat m'ha fet por.

Markutis ha dit...

Em trobo en la mateixa situació que la Sonia. Aquest sí que serà el fitxatge de l'estiu i no el Cristiano Ronaldo o l'Ibrahimovic.

Anònim ha dit...

Suposo que així és com PxC intenta captar el vot homosexual. Mira'ls que bufons els dos juntets, semblen acabats de casar.

quitus ha dit...

home, això obra una bonica finestra a l'esperança: que Belén Esteban sigui la candidata del PP a les generals. diu les mateixes tonteries que la "colera de Dios" (aka Aguirre) i surt en "tetas" a l'interviu. la candidata total.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

No seria gaire estrany... De fet la majoria dels que voten als fatxes no son mès que gent inculta que es creu el rotllo aquest de que "cal pendre mesures dràstiques per arreglar el pais". I "El Yoyas" sembla un d'aquests "universitaris de la vida"

captaire ha dit...

Que el paradigma del xarnego que es nega a integrar-se foti campanya contra els immigrants que no es volen integrar és absolutament demencial i surrealista...
em sembla que els votaré.

Josep ha dit...

Benvolguda KASHNA:
poca broma, que quan va començar l'epidèmia de grip porcina mexicana AH1N1, al videoclub es van esgotar les pel·lícules con 28 días después i similars.

Benvolguda Sònia:
ja ho veu vostè, la realitat fa por!

Benvolgut Modgi:
estic per autoexiliar-me al Nepal.

Benvolgut Markutis:
s'imagina vostè el YOYAS presidint el Barça? Al loro!!

Benvolgut Martí:
mmm... crec que no és candidat al Gaixample sinó a L'Hospigarrulet. Però ja se sap que a tot arreu es perd oli. I vots!!

Benvolgut Quitus:
pagaria diners per a vore-ho.

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:
sempre m'he preguntat si els universitaris de la vida tenen una especialitat humanística, tecnològia o sanitària. O potser un combinat de totes.

Benvolgut Captaire:
eps, que així guanyaven vots el Jesús Gil i el Ruiz-Mateos.