dilluns, 17 d’agost de 2009

29 hores d'autobus?

Per què un ésser humà decideix anar a un país de l'Europa Centre-Oriental en autobús? L'estalvi de diners compensa la pèrdua de temps i salut? És per fer-se l'autèntic? O tal vegada tot provè d'un trauma infantil que no els permet anar en avió?
Investiguem el tema!

10 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

És simplement una modalitat més d'esport d'aventura. Jo personalment prefereixo el descens d'engorjats ja que no el trobo tan perillós com un viatge internacional en autobús. I l'aventura i el risc m'agraden, però fins a un cert límit...

AhSe ha dit...

Doncs hi ha gent que pensa que aixo es divertit, agradable i barat! La meva mare, per exemple. Qui fa anys m'havia comprat un bitllet per a 36 hores dins un maleit autobus, anada i torn, es a dir 36 a l'anada, 36 al torn. Es una d'aquelles coses que un prova una vegada a la seva vida i mai mes ho vol repetir. Evidentment, en el hipotetic cas en el qual m'obliguessin escollir entre 36 hores de sentir el soroll de començament de windows i 36 hores dins un maleit bus, triaria les 36 hores dins el maleit autobus.

Trebor ha dit...

Qualsevol mitja és bó per arribar a l'Europa de l'est, bressol del porno europeu i les matances d'estudiants que fan viatges de 36 hores en autocar...
Val la pena jugar-se-la...

... ha dit...

Potser s'ha de fer l'estudi de si són catalans d'aquells garrepes que prefereixen pagar menys per amassar fortunes quan morin...

Markutis ha dit...

Ja no es fa humor pederasta com el d'abans.

I l'encant de les parades a pixar i de fer de coixí humà d'un desconegut? I aquells tocaments encoberts de massatge amb l'excusa de la incomoditat dels seients? I aquelles visites al conductor per demanar que posi el teu cassette?

Anònim ha dit...

29 hores cantant "senyor conductor la bussinaaaa"... Déu meu, quin mal!

sànset i utnoa ha dit...

Vinc de 7 hores de cotxe i ja estic cansada! No m'imagino 29h en autobús ronyós... Tot i que amb l'institut vam fer-ne 10 fins a Andalusia i n'he fet me´s de 12 amb tren.

Utnoa

Anònim ha dit...

Si et fas xòfer d'excursions de l'inserso, almenys procura que t'enviin una guia que estigui bona i puguis fer marranades mentre els iaios fan la parada per anar al labavo.

Si la ruta és de pijipis motxileros, semblaria que en un principi tindries més possibilitats de xucar el melindro. I ho pots fer, sí. Sempre i quan no t'importi pentinar-te una paia que porti 3 dies sense dutxar-se.

Tant en un cas com en l'altre, porta sempre ambientador i netejador de tapisseries a l'autocar.

Josep ha dit...

Benvolgut Martell:
ja veig l'empresa d'esports d'aventura promocionant aquest viatge.

Benvolguda AhSe:
és cert que amb el bitllet adjuntaven un retolador gruixut per a que els usuaris, un cop arribats a destí, es tornessin a dibuixar la ratlla del cul?

Benvolgut Trebor:
és cert el que diuen de les búlgares?

Benvolgut Markutis:
hem de reivindicar els germans Zucker, en versió catalana.

Benvolguda Anònima:
i si són els càntics de mort d'una secta mil·lenarista?? Poca broma!!

Benvolguda Utnoa:
un servidor 25 hores fins aplegar a Amsterdamm.

Benvolguda Iaia:
estic per treure'm aquest carnet. La cosa promet...

AhSe ha dit...

Deu haver-hi una equivocacio. El retolador gruixut no te'l donaven amb el bitllet, sino que s'oferia com a opcio extra: per a uns modics 100 euros en podies comprar un que a les botigues normals te'l vendrien per uns 40. Els avantatges d'anar 36 hores amb bus!