dimecres, 5 d’agost de 2009

A l'estiu tota secta viu: ODF

La secta anomenada Outer Dimensional Forces també anomenada Armageddon Time Ark Base Operation és una secta instal·lada a la ciutat texana de Weslaco. Creuen que els extraterrestres ens ajudaran als terrícoles a superar els nostres problemes.

Els integrants de l'ODF afirmen que són possibles grans avenços per a la Humanitat, mitjançant un "Banc de Temps Universal" d'energia, però que el governs ineficaços i insostenibles han arruïnat aquest potencial. Per aquesta raó, consideren que cal prendre mesures urgents i dràstiques per a purgar la Terra, amb la finalitat de facilitar en el futur, una nova manera de viure a la Terra.


A Casa Nostra també hi ha un grupuscle de seguidors d'aquesta secta, tot i que ací són més moderats. Ells també creuen que cal estalviar temps i energia, i que els models insostenibles han arruïnat aquest potencial. Aquí ja s'han posat a la feina i estan prenent les mesures dràstiques i urgents que ens ajudaran a viure harmònicament, optimitzant temps i energia. De moment han deixat fora de servei la L11 del metro, i han fet talls a la L5, l' L2 i el servei de rodalies de RENFE.I pel que sembla, han arribat a tindre un extraterrestre liderant-los.10 comentaris:

Anònim ha dit...

Professor: potser són més moderats de paraula, però més eficients per "estalviar" energia.

Andreu Totxana

MARTELL DE REUS ha dit...

Outer Dimensional Forces està instal·lat a Wesclasco.
Opus Dei està instal·lat a Barbastro.

MARTELL DE REUS ha dit...

post scriptum:

Barbastro és on va néixer San Josemaria i a tocar del bonic santuari Marià de Torreciudad.

xavi ha dit...

Que casualment te alguna cosa a veure amb les obres sacres del bisbat de Lleida. En fi San Josemaria també és un altre extraterrestre, com el seu homònim.
Si hem de ser coherents hi ha dos faccions d'extraterrestres els que estan putejant al personal i les que potser algun dia ens salvaran (Sr Spock)

baldufa c'est moi ha dit...

És una tendencia errònia pensar que son els de fora els qui ens vindran a solucionar els problemes de casa. No hi crec. Només nosaltres sabem com arreglar les nostres coses. Després cal tenir la voluntat de mobilitzar-se.

Marta ha dit...

Entre obres i talls tinc la sensació d'haver caigut dins de "sin noticias de Gurb" aquest estiu...

AhSe ha dit...

Lamentablement, sembla que al post d'abans ho havies encertat - l'E.T. es va reproduir amb la noia. Pero... com saps que va ser al estiu?!

Thera ha dit...

Bo el post. Però, els altres són trempats i com diu a l'estiu tota secta viu...és qui li toca el rebre, el de cada dia el que ni sobreviu...

Marta ha dit...

Com que ells no van en transport públic, van en cotxe oficial, deu ser que no contamina tant com el metro, el tren de rodalies (el TAV no contamina),...

Josep ha dit...

Benvolgut Andreu Totxana:
si vostè circulès pel centre de Girona, Barcelona, o qualsevol altre indret.

Benvolgut Martell:
Sí, segons l'enquesta, tres visitants d'aquest blog hi aniran de vacances.

Benvolgut Xavi:
ben vist i ben trobat! El Museu Diocesià de Lleida té les factures de les obres comprades, el de Barbastre-Monsó l'Opus Dei. A Deu el que és de Deu i al Papa el que és del Papa, si fa no fa.

Benvolguda Baldufa:
totalment d'acord amb tu. "De fora vingueren i les castanyes ens tragueren". Es confon l'OVNI amb l'ONG?

Benvolguda Marta:
per cert, ecel·lent llibre del senyor Eduardo Mendoza.

Benvolguda AhSe:
perquè segons quines aberracions només es fan sota els efectes de la calorada. De la calorada, la salmonel·la i l' LSD.

Benvolguda Thera:
gràcies! I sí, tens raó.

Benvolguda Marta:
fins i tot en helicòpter van quan cal.