dissabte, 22 d’agost de 2009

L'inevitable post sobre el Ramadà

Segons el calendari lunar, quan es pongui el Sol començarà el Ramadà. Quan arriben aquestes dates entranyables no puc evitar cantar constantment aquesta cançó, com si fos una nadala sense fi.

Ramadà ding dong
Com a mostra de bon rotllo multiculti i cosmopoli, a les Festes de Sants han anunciat que hi haurà una moriscada popular. O una cosa per l'estil.

5 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

A les nostres terres molta gent no musulmana practica el Ramadà de manera involuntària, sobretot en l'àmbit referit a les relacions concupiscents. Aquesta pràctica s'extén més enllà del mes estricte prescrit pel Ramadà i es perllonga durant la resta de mesos de l'any.

AhSe ha dit...

Carta per al consultori religios:

Benvolgut Professor Josep,

Soc una musulmana calenta qui lamentablement ha de passar el Ramada tancada a casa seva perque el meu marit, cansat de les meves fantasies sexuals deviants, ha decidit passar el mes amb els seus sogres a Siberia. Aquesta nit, poseida per una frenesia de les mes religioses, la he passat pregant amb el meu adorat vibrador. Al mati, poc despres de la sortida del sol, m'he trobant amb un dels mes horrorosos paisatges del mon:

el meu matalas estava literalment gotejant lubricant de silicona.

Estic desesperada! El meu marit em matara per haver destrossat el ultim matalas bo que en quedava a casa nostra!!! Per l'amor del vostre deu, digueu-me quants cops he de donar voltes a l'esglesia del meu poble perque el matalas torni al seu estat inicial!

zel ha dit...

A mi ja em va bé...Al vespre és quan tinc més gana, molta gana de fet, em podria menjar un elefant!

Sonia ha dit...

La volta ciclista te la seva cançó, el nadal te la seva cançó i ara vostè troba la del ramadan. Vostè es un artista (incomprès ja li avanço)
Salutacions

Josep ha dit...

Benvolgut Martell de Reus:
per això tenim els envelats de festa major a tots el pobles, barris i urbanitzacions del país. La calor, l'alcohol i la música dolenta fan baixar el llistó sexual de la població.

Benvolgut AhSe:
en breu un post sencer per a vostè.

Benvolguda Zel:
mmm... menjar-se-la a un elefant? O trobe excessiu! Àdhuc il·legal

Benvolguda Sònia:
moltes gràcies pel compliment! M'encanta ser un incomprés, igual que Charles, el Príncep de Gal·les. Bé, ell volia ser la compresa de la Camilla, però ve a ser el mateix.