diumenge, 16 d’agost de 2009

Reflexions solidàries de cap de setmana

Un servidor sempre ha defensat els Drets Humans i la Llibertat dels Pobles. Aquest humil blogaire sempre ha advocat pel dret dels tibetans a viure en pau. Un servidor de vostès sempre ha rebutjat el règim dictatorial, corrupte i genocida de la Xina.

Sempre... fins que vaig rebre açò:Què és el que ens volen dir? Que si som tan enrotllats com en Pau Donès, tan multicultis com els Ojos de Brujo i tan mudarnillus com els Chambao hem de donar suport a la causa tibetana i que, en cas contrari estem defensant els genocides com Hu Jintao, Li Peng o Mao Tse Tung!? Què pretenen, que la gent decent, que són la majoria de persones que no suporten la seua música ni la seua estètica ni els seus aires, es converteixen en partidaris del genocidi? Qui dignifica qui? El solidari la causa, o la causa al solidari?

Algú hauria d'informar els refugiats tibetans que, amb amics i defensors com aquests, aviat es guanyaran molts enemics.

I si em permeten vostès el puntet apocalíptic, saben com arribarà la fi del Món? Doncs quan truges com aquestes es dediquin a promoure coses com aquesta:
Eixe dia, l'instint de supervivència que ens feia dur la contrària a aquesta gentola, ens jugarà una mala passada.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradava més quan Siniestro cantava "fuera las manos chinas..."


Per uns moments m'encantaria treballar a la imprempta on s'ha editat el cartell, per treure'l "per error" amb noms com Estirpe Imperial, Batallón de Castigo o Torquemada.

AhSe ha dit...

Vols dir? El fin del mon arribara quan ficarem els dits als endolls (potser el circuit no esta alimentat), el cap al forn (potser el forn no esta funcionant) i saltarem despres del sete pis? Potser el vei del sise te una terrassa i tambe potser a la terrassa hi ha un sofa al qual un podria aterrar, eh? Com per a fotre'ns tots els plans suicida...
Despres a la teva porta apareixeran paperets Post-it, (probablement color fucsia), recordant-te que "la llei del Murfi funciona", mentre el vei del sise escolta Chambao al volum maxim dels seus altaveus, acompanyant-los amb crits del fons del seu cor.

CusCus ha dit...

El poble tibetà, li he de dir, senyor Josep, ja no té alliberament possible: el que més vaig menjar en ser-hi van ser "cheeseburguer de iak". Vaja, hamburgueses de vedella peluda.

Són part del sistema i aquest cartell no és més que una mostra més que ja estan insitucionalitzats.

un blog nocturn... ha dit...

No hi ha res que odiï més que l'article de la mestressa que il·lustra la primera foto editat tots els diumenges al dominical del diari... És tant 'cool', ella, té uns problemes tant i tant grossos, tant impertinentment transcendents! I ens els explica a tots per alliçonar-nos, perquè fins i tot té cuites quan es menja un shushi o quan va a un super restaurant i el cambrer no fa quelcom que ha de fer o en un hotel observa alguna cosa extraordinària o no empatitza amb el grup de persones, artistes totes i acaudalades en gran part, amb qui "s'ha de relacionar", segons ella, una de les nits "obligada" a sortir.

Fa dies que ni me'ls miro de la ràbia que em fan...

No hi ha res més "moderno" que afegir-se a les causes solidàries, no ho oblidis, dóna catxé, peles, públic i els fa sentir dignes dins de la mediocritat. Després se senten grans artistes solidaris i els fa recordar els concerts d'Amnistia Internacional, una d'aquestes "petites ONG" que es donen bufetades per treure algú d'una presó immunda o salvar un petit gra de sorra com és una dona de la mort per lapidació.

En fi, a mi ja em va bé, que tothom faci el que vulgui i que tothom canti i balli... I si aprofiten la "moda" de protestar pel Tibet i en fan ressò, doncs millor... Millor aquesta justificació per la causa que una altre, no?

Pitjor seria que fessin com La Falange que li van prendre la cançó al grup Macaco sense permís per la seva propaganda en les últimes eleccions! No fotem. Jo encara al·lucino del col·lapse davant la TV, pensava estar abduïda! Unes imatges amb una música, que m'agradi o no, no hi cassaven ni amb Pegamento Imedio ni Superglú...

Au, siau!

bule ha dit...

ja n'hi a prou de que en totes les fotos d'aquest engendro de la Bebe se li vegi aquest "escot" cada dia més miserable. Que es tapi ja.

Josep ha dit...

Benvolguda Iaia:
cal un nou grup que versioni i actualitzi (una mica) els temes de Siniestro. I algun cançó de La Trinca, també.

Benvolguda AhSe:
vostè està profetitzant l'Apocal·lipsi. Un apocalipsi sense mort, que és el pitjor que ens pot passar.

Benvolguda Cuscus:
tibetans, saharauis, caixmirencs... els catalans també estem condemnats?

Benvolgut Blognocturn:
tinc la teoria que "fer ràbia" és un ofici. Ella cobra per fer ràbia, com qui cobra per repartir publicitat a les bústies, o collir patates al camp, o masturbar porcs per a fer inseminacions a les truges de granja.

Benvolgut Bule:
té vostè raó. Al cap i a la fi, la tia és més plana que una paret.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.