dimarts, 1 de setembre de 2009

Escàndol a la Boqueria?El dia u de setembre de l'any 1939 l'Alemanya nazi va envair Polònia, i avui molts mitjans s'han fet ressò de l'efemèride. El diari espanyol El País ha volgut anar més lluny en el túnel del temps i ha publicat una notícia encara més antiga: la prostitució als carrers del centre de Barcelona.

Per tal d'il·lustrar tan sorprenent notícia ens adjunta un grapat de fotografies. Cal recordar que parlem de prostitució quan dues (o més) persones mantenen relacions sexuals, perquè una persona paga uns diners i una altra persona cobra aquests diners. Si no hi ha transacció, no hi ha prostitució. Com que el diari El País no aporta cap prova gràfica on es vegi una persona pagant i una altra cobrant, en tot cas podrem dir que aquest mitjà demostra que al centre de la ciutat hi ha gent que té contactes íntims, i prou.

Com que ja ha començat el curs polític, toca indignar-se. En un post anterior ja vaig parlar del tema, així que només donaré una breu pinzellada. Un regal que faig als opinaires i polítics d'aquest país (ui, un suborn!) per a que puguin indignar-se com cal:


INDIGNACIÓ FATXA

Moralisme fatxa: "La prostitució és indecent", "I si ho veuen els nens?", "Quina imatge estem donant".
Xenofòbia fatxa: "Hem d'expulsar els que venen sense papers", "Els immigrants il·legals fan augmentar la delinqüència", "No volem aquest tipus d'immigració".


INDIGNACIÓ PROGRE

Moralisme progre: "Són uns homes que humilien les dones", "És degradant per a la dona que un home la folli a la via pública", "La prostitució és humiliant per a la dona".
Xenofòbia progre: "Aquests turistes són xusma amb calers", "El turisme sexual degrada aquesta ciutat", "No volem aquest tipus de turisme"Per part meua només he de dir que l'Escàndol de la Boqueria és un altre


Escàndol a la Boqueria? Sí, que perpetressin un programa com Boqueria 3-5-7

8 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Pensava que la foto estava feta al pati del Palau de La Moncloa on el President Montilla, (a primer terme darrera la columna) rebia les darreres consignes polítiques a càrrec d'un uxier del complex.

Què t'anava a dir ha dit...

Bona la teva entrada i molt bo també el comentari del Martell de Reus. Jo vaig veure les fotos a les 8 del matí i no sé si sóc fatxa o què però se'm va ennuegar el pa amb tomàquet. Més que res pels gallumbos de la clientela.

Anònim ha dit...

I ningú no s'escandalitza per la prostitució que hi ha uns metres més enllà, a la Generalitat? Allà sí que hi ha putes, xaperos i clients, la diferència només és que els clients paguen perquè els donin pel cul i no a l'inrevés, com normalment hauria de ser.

Unknown ha dit...

Aquest noi de la camisa hortera s'ha cobert de gloria. Perquè li tapen la cara? segur que els seus coneguts ja saben qui és...

Marta ha dit...

Jo crec que s'hauria de legalitzar la prostitució, així s'evitarien molts abusos. Cada dona és lliure de fer el que vulgui amb el seu cos. El que és lamentable és que s'hi vegin abocades per manca d'una altra feina o perquè els recursos destinats a serveis socials són insuficients i sigui aquest l'únic mode que els quedi per mantenir-se elles i moltes vegades les seves famílies.

Josep ha dit...

Benvolgut Martell:
nooo, en absolut. El que passa al pati dels tarongers s'anomena bondage amb pluja daurada

Benvolguda Quetanava:
sí, hi havia una època que els senyors benestants anaven ben mudats a les cases de barrets. I parlaven en francès, ves a saber per que.

Benvolguda Iaia:
no, eixa prostutució ix cada dia per la tele.

Benvolguda KASHNA:
no sé... en tot cas caldrà preguntar-li quan suavitzant es posa als cabells.

Benvolguda Marta:
totalment d'acord, legalització JA!

Kap ha dit...

Quan vaig veure la foto vaig pensar, "mira, el Josep ha anat al mercat..."

Josep ha dit...

Estimat KAP:
sí, per culpa d'aquesta foto tots els paios morenos, alts i amb grenyes em passat a ser sospitosos de pagar per sexe.

I jo sóc dels que acostuma a marxar dels llocs sense pagar.