dimecres, 30 de setembre de 2009

Normalitzant el país: malalties

- El mal francès
- La suor anglesa
- La grip espanyola
- La pneumònia asiàtica
.......


Si volem ser un país normal ens cal una malaltia genuïnament catalana. Hem de ser l'origen d'una pandèmia que ens situï en el mapa.Biotecnòlegs catalans: la pàtria us necessita

14 comentaris:

Josef Mengele ha dit...

Jo estic treballant en un virus que deixa estèrils als espanyols i als portuguesos. És que si no, quan s'hagin extingit els espanyols (i els de l'espanyol), tindriem conflictes amb els d'allà per veure qui es queda amb aquestes àrides terres veïnes, on podriem fer les nostres proves atòmiques.

Anònim ha dit...

Artritis catalana: Es manifesta en grups humans reduïts, exclusivament en locals d'oci i restauració, quan apareix el compte/nota/ticket d'un àpat o ronda. Els símptomes són: alentiment del sistema motriu i les extremitats superiors, amb perceptibles dificultats de moviment i captura d'objectes, i disminució del temps de reacció. Acostumen a anar acompanyats de pal·lidesa, perceptible desorientació i desconeixement de la ubicació d'objectes personals, tals com carteres i moneders, un ús sobtat i frenètic d'aparells com telèfons mòbils o renovat interès per la premsa esportiva madrilenya a l'abast. En els casos més greus, s'observa un descontrol de la bufeta urinària. El contagi es produeix de forma fulgurant i massiva en els espècimens més joves, fonamentalment a través del contacte visual. S'han detectat grups de catalans immunes, amb arrels surenyes i gran presència de pèl corporal al pit, que activen les seves defenses exclamant "deja deja que invito yo joder hostias ya no me hagas cabrear". Si bé s'observa una progressiva disminució de la vulnerabilitat segons l'augment de l'edat, la única cura i tractament coneguts són la reproducció i creació d'un nucli familiar, fet que produeix al malalt una reversió hormonal i desenvolupa nous instints protectors, amb una nova i resignada velocitat motriu a les extremitats.

P.D. al Dr.Muerte, ja que no em permet ser Anònim al seu espai: com l'episodi dels gayers i el hàmster Armaggeddon, cap.

Unknown ha dit...

Jo crec que ser català ja és prou malaltia.

És com una malaltia que n'agrupa moltes.

Puji ha dit...

Ja en tenim una: Aramís Fuster. Amb cogombres, és clar.

Valero Sanmartí ha dit...

A mi ja em sembla prou greu aquesta mania amb el CAT que ens ha agafat amb el món digital. Començant per la catosfera i acabant per totes les empreses que tenen un CAT al nom.

Ben mirat, és una epidèmia. Catdèmia? Mal de Cat? ConstiCat? Merda, crec que també m'afecta...

noveldaytantos ha dit...

Res m'agradaria més que morir d'un càncer propi. És una cosa realment emocionant.

Unknown ha dit...

Valero, gràcies a la vostra reflexió em penso que ja l'hem trobada:

catatònia: Síndrome psicomotora caracteritzada per la inèrcia i la pèrdua d'iniciativa motora.

Ens va clavada.

Cheewee ha dit...

un altre malaltia no gràcies....

i menys catalana....segur que mors a l'acte. FORA FORA.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el Sr Pere Llufa:
"Jo crec que ser català ja és prou malaltia."

jjajaa

Josep, vaig trobar a la AYO, navegant amb l'Spotify, que em sembla molt canyero, per trobar músiques noves.

muaCCSSS!!!

Pare Bukkàkez ha dit...

El Síndrome de Montserrat: afecta a tots els catalans de bé. És com el de Down, però sense que sentin ni pena ni respecte per nosaltres.

meta.N ha dit...

Jo estic d'acord amb en Pere Llufa,

la catalanitat és un quadre complexe de disfunció multiorgànica. Pots alleugerir alguns símptomes però sempre et quedara la COPE i l'Espanyol.

Josep ha dit...

Benvolgut Mengele:
em sembla una idea molt interessant.

Benvolgut Anònim:
em sembla que conec uns quants que ho pateixen.

Benvolgut Pere Llufa:
Catatònia, genial !!

Benvolgut Puji:
si tinguèssim dues Aramis Fuster estaríem parlant d'una plaga??

Benvolgut Valero:
i a mi també m'afecta.

Benvolgut Cheewee:
una malaltia catalana que provoca la mort instantània? M'està vostè dient que hi ha una cosa en la que podem ser ràpids i eficaços?? No m'ho crec!

Benvolguda Helena:
darrerament, la música que val la pena es troba a internet i no a la ràdio.

Benvolgut Pare Bukkàkez:
d'això... és cert que el mossen i els escolanets... bé, és igual...

Benvolgut Ararat:
vostè sí que sap fer-li pujar l'autoestima a la gent del país!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La Síndrome de Salt: Una estranya malaltia que enfosqueix la pell dels habitants d'aquesta localitat gironina. Hores d'ara afecta al 80% de la població i la previsió és que en una dècada la totalitat de la població manifesti els símptomes.

Josep ha dit...

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:

un efecte secundari és que els veïns no afectats (aparentment), senten una forta atracció envers la Plataforma per Catalunya de José Anglada.