divendres, 4 de setembre de 2009

Reflexions municipals de cap de setmana

- SITGES: L'ajuntament ha dictat una normativa de convivència i civisme que prohibeix anar amb el tors nu pel centre de la ciutat. Un agent cívic acompanyat d'un policia municipal passegen pel centre de la vila advertint els incívics de la multa que els pot caure.

Pel que sembla, ficar els nassos en la vestimenta dels veïns sí que és competència municipal.


"Vinga valent, obliga'm a posar-me camisa i corbata!"


- ARENYS DE MUNT: L'ajuntament ha convocat una consulta popular per saber el parer dels veïns de la vila sobre l'autodeterminació i la independència de Catalunya. Una cosa simbòlica i no vinculant. L'Advocat de l'estat, el govern espanyol, jutges i fiscals ja s'hi han posat a la feina per tal d'evitar-ho. Si cal enviaran la Guàrdia Civil per arrestar el consistori municipal en ple.

Pel que sembla, deixar que els veïns votin lliurement no és competència municipal.


- BARCELONA: Telma Ortiz, la germana de la princesa Letizia, s'ha incorporat avui a l'Ajuntament de Barcelona per fer-se càrrec de la Subdirecció de Projectes del Departament de Relacions Internacionals, i s'ocuparà d'enfortir els vincles amb l'Àsia i el Pacífic. La senyora Ortiz té molta experiència treballant per a oenagès.

Pel que sembla, les relacions diplomàtiques i la cooperació pel desenvolupament sí que són competència municipal.


Bé, en tot cas caldrà demanar als veïns d'Arenys de Munt que vagin a votar amb camisa, americana i corbata. I que en cas d'assolir la independència, Catalunya demani l'ingrés a l'ASEAN (Associació de Nacions del Sud-Est Asiàtic) perquè així la senyora Ortiz, la cunyadíssima, pugui justificar el seu sou.


13 comentaris:

... ha dit...

Una reflexió molt ben lligada la seva del final... em pregunto si aquesta astúcia seva li serveix per lligar per la nit, o si la mayonesa casolana li surt ben espesseta... quins dilemes per a un divendres tarda oi?

Anònim ha dit...

Ep! Podríem proclamar la independència si hi voten a favor tots els xinos descamisats de Catalunya? Tancarien els restaurants i els "todoasién" per dipositar la papereta?
Hi ha algun advocat entre el públic?

MARTELL DE REUS ha dit...

Em sembla que molts advocats de l'Estat, jutges i magistrats que prohibeixen la consulta d'Arenys van sovint per Sitges on es troben molt còmodes en determinats ambients.

Modgi ha dit...

Si això del referèndum no tira endavant en faré una pel·lícula. Ja tinc el títol, es dirà: "el silenci dels d'arenys".

noveldaytantos ha dit...

Les votacions lliures i democràtiques semblen ser delicte...llavors jo em pregunto ¿com collons s'han de fer les coses de forma civilitzada?.
La realitat sempre supera la ficció, això està clar.

Markutis ha dit...

No ho enteneu. Es tracta d'una gran maniobra de l'Ajuntament de Barcelona. Ara que la Cris i l'Urdangarín ens han fotut el camp rumb als EUA no ens podiem permetre deixar passar l'oportunitat d'acollir un altre xupòpter de la familia reial espanyola. La Telma està barallada amb tota la premsa rosa de Madrid i per convèncer-la només ha calgut explicar-li com en sabem aquí de llepar culs als foranis.

sargantana ha dit...

veig que segueixes tan tremendo com sempre...jaaja
*un enfant terrible*
petons!

Sergi ha dit...

L'ingrés a l'ASEAN no és cap bajanada. Hi ha seleccions esportives catalanes que juguen el campionat sud-americà oi? Doncs això.

Josep ha dit...

Benvolgut Albert:
em consideren bon cuiner i bon barman. Val a dir que la gent que em coneix s'alimenta de micromones i beu kalimotxo.

Benvolgut Anònim:
poca broma, que els romanesos i els búlgars ja són ciutadans de la UE, i poden votar a les municipals.

Benvolgut Martell:
i pensar que a mi m'agrada Sitges a la tardor, amb el seu festival de cine.

Benvolgut MODGI:
molt bona!!!

Benvolgut Noveldaytantos:
s'està escribint el guió d'una opereta. Aznarisme després d'Aznar i monarquia bananera.

Benvolguda Sargantana:
moltes gràcies.

Benvolgut Sergi:
té vostè raó. Si Guinea Equatorial forma part de la Francofonia, qualsevol associació internacional és possible.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La infanta de naranja a "La Caixa" i la germana de la Leti a la nòmina de l'ajuntament de Barcelona. No podrien fitxar a la infanta de limón per presidir l'Institut Guttman?

Josep ha dit...

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:

jo crec que seria més escaient el Cottolengo del Padre Alegre, ateses les característiques de la noia.

Gabriel ha dit...

La noia cobrara de 55000 a 90000 papers a l'any per fer el paripe els dies de festa grossa. (Per a tots els carrecs municipals s'hn de fer public el rang de sou que poden cobrar).

Segur que li donaran 90000 (lo de 55000 es per despistar) euros per haver estat treballant a ONG's uns anys i haver estudiat economiques, segons declaracions del ajuntament, com hi ha tan poca gent que acompleixi aquests requisits s'ha de valorar.

Josep ha dit...

Benvolgut Gabriel:
després de 30 anys de govern municipal del PSC, toca renovar, no creus?