dimecres, 16 de setembre de 2009

Trencant el Ramadà

Avui, demà o demà passat (segons com es miri la Lluna) s'acaba el sagrat mes del Ramadà. I l'ajuntament de Barcelona, governat pels laics del PSC i Iniciativa, ha organitzat, juntament amb els laics de l'Institut Europeu de la Mediterrània, les Nits del Ramadà.

Si en comptes del laicisme, amb els nostres impostos volen promoure la religió, que les promoguin totes.

Reivindiquem els drets de les altres creences, tan legítimes i dignes com la cristiana catòlica i la musulmana sunnita:

Vudú de Tota la VidaPalmar de TroyaLa Pitonissa Lola
En canvi els jueus no demanen ajudes ni subvencions... molt sospitós això!


____________

Continuant amb el post d'ahir:

Callejeros + Catalunya des de l'aire = Callejeros des de l'aire. Humanament és molt cruel, però políticament li treu molts problemes a la Consellera de Benestar Social.

14 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

T'has oblidat d'incloure els Amish i els socis de l'Espanyol, al llistat de religions o dogmes de fe que haurien de ser subvencionats!

Salut!

*Sànset*

Anònim ha dit...

Nits de Ramadà? Segur que estarà ple de multicultis modernillos que despotriquen de Nadal però que vindran corrents a mostrar la seva "diversitat" envers les altres religions (ai, no, que són cultures).

Home, encara hi tindries possibilitat de xucar el melindro amb alguna d'aquestes que porten palestins i cintes al cap, però jo de tu m'asseguraria que passés abans per la dutxa. I si no n'hi ha, per la rentadora de peus, que no sé com encara no se'n veuen als nostres pobles i ciutats.

Josep ha dit...

Benvolgut Sànset:
tens raó, els paricus són una secta perillosa. Ja he parlat d'ells alguna vegada.

Benvolguda Iaia:
sí, els que tenim la pell bruna podem lligar amb certa facilitat. Només em de forçar un accent exòtic i inventar-nos una biografia apasssssionant. "Sóc un estudiant libanès de cine i fotografia. Vols visitar el meu taller d'art mentre et menges el meu dürüm?"

MARTELL DE REUS ha dit...

Ja fa un mes des que va començar el Ramadà!? Em sembla que passar gana (en els dos sentits de la paraula) els fa mesurar el temps amb un rellotge que avança cada dia molts minuts.

Pare Bukkàkez ha dit...

A Be-ce-ene me'n vull anar,
vols venir tu al Ramadà?

... ha dit...

Quin menyspreu per part seva no incloure els bons dels mormons "SEÑOR QUIERE UZTED SER SALVADOU?". Els nostres amics, els "Elder John" acompanyat de l'"Elder Mark", que ens venen a donar conversa quan passegem per la nostra ciutadeta, vestits amb els seus trajos, repentinadets i amb una biblia llardosa de tant que se l'han fullat, vull dir fullEJat...
Ara que els tinc més a prop i pertot arreu em semblen quasi-humans...
Vostè sabrà si vol anar a l'infern per no incloure'ls-hi-me-ho-s'hi !

sr. Manel ha dit...

L'islamisme s'hauria d'instaurar d'una vegada per totes a Europa. El ramadà és una mena de dieta radical, perfecta per les nenes que rendeixen culte al seu cos.

Markutis ha dit...

Els jueus no demanen subvencions perquè se les poden autoconcedir directament. La putada és ser jueu a Catalunya, on els teus valedors són el Carod i la Rahola.

Ja sap de la meva teoria de l'aliança moro-catalana contra el costat fosc hispano-paiopònic? Una gent que passa tanta estona de genolls per força han de ser aliats nostres.

Josep ha dit...

Benvolgut MARTELL:
home de poca fe!!

Benvolgut Pater B:
sí senyor, jo sempre he sospitat de les nadales.

Benvolgut Albert:
té vostè raó. Els estimats elders, i sobretot les noies. Estan bones les ties. I el morbu de la virginitat afegeix atractacció a les hamelgues.

Benvolgut Sr. Manel:
anem per parts. Primer la poligàmia, i cincuanta anys després la resta de coses.

Benvolgut Markutis:
en aquest conflicte inter-ètnic, quin rol hi juguen els xinesos?

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Vaig a montar una religió abans que no s'acabin as subvencions!

Josep ha dit...

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:
això ja ho va fer el guitarrista de Nina Hagen fa 25 anys.

Ah, les bones idees!

anònima ha dit...

Impressionant mostra de subnormalitat dels nostres honorables Maiol i Hereu, només comparable a l'arbre de nadal a pedals o a la declaració de BCN com a ciutat anti-taurina, però sense ous per a prohibir els toros.Jo ja dic que sóc de Matadepera, quan em pregunten;cada dia que passa fa una mica més de vergonya tot plegat.

Josep ha dit...

Benvolguda Anònima:
i encara queden dos anys per a les eleccions municipals, la de coses que poden arribar a fer!!

Alicia Murillo Ruiz ha dit...

Estimado Josep,
Disculpa que me dirija a ti en castellano, no hablo catalán y es esa la razón por la que no he podido respetar la lengua en la que has decidido escribir este blog.
Te escribo para invitarte a volver a visitar el mío ya que te he dedicado una entrada enterita a ti.
Un saludo,
Alicia