dilluns, 12 d’octubre de 2009

Si és espanyol, és innocent

Com es nota que no és un marroquí jutjat a Espanya.


Ja fa uns quants anys que el no-nacionalisme espanyol té una curiosa percepció de la justícia: qualsevol espanyol condemnat a l'estranger és innocent de totes totes. Independentment de les proves aportades, independentment de la mena de delicte, si és espanyol és innocent.

Si el senyor Paco Larrañaga ha estat víctima d'un error judicial, ens hem de creure que és l'únic cas a totes les Filipines? No hi ha cap més cas? O potser hi ha centenars, o milers, de filipins en la mateixa situació? Si la justícia filipina és encara més ineficaç i corrupta que l'espanyola, no hauria de ser una prioritat de l'ajuda espanyola a les Filipines la millora de l'Administració de Justícia? O és que al govern espanyol només li preocupa la construcció d' Institutos Cervantes a tort i a dret per a que tothom parli fluidament la llengua de Belén Esteban?

En tot cas no cal patir pels estrangers que compleixen condemna a Espanya, són TOTS culpables. Segur que sí, els jutges espanyols no s'equivoquen mai.

Per a la justícia espanyola era culpable de dos delictes: ser lletja i lesbiana.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

La situació em recorda a dos casos fa uns anys: la noia espanyola de l'Hohpitalé que van arrestar a Tailàndia amb la maleta plena d'heroïna, i el narcotraficant espanyol que treballava a la màfia cubana dels EUA i van arrestar per doble assessinat. Per la premsa espanyola, els dos eren herois innocents. I vergonyosament, el Ministeri d'Exteriors va moure fils per alliberar-los.

Culpable! ha dit...

Josep, tot anava bé i era divertit fins que, al final de tot, he llegit el peu de foto:

"En el fons era culpable de dos delictes: ser lletja i lesbiana."

I jo, que també sóc lleig i lesbià, no puc deixar passar aital afront!

Per solidaritat, retira aqueixes paraules o... Començaré a filtrar a la premsa espanyola alguns draps bruts del teu passat!

L'illa dels monstres ha dit...

Tot el que acabi amb derrota o condemna espanyola SEMPRE és fruit d'un tongo / una pantomima / una conspiració contra espanya, ja estiguem parlant de condemnats, d'esports o de lo que sigui que els relacioni amb l'exterior

Josep ha dit...

Benvolgut Martí:
per cert, tu vius als EUA, què en penses d'eixa escena típica de les pel·lícules americanes en la que el protagonista diu "no em poder fer això, sóc ciutadà americà"?


Benvolgut Culpable:
per a estalviar-me malsentesos he modificat el peu de foto. Per a que s'entenga bé la fina ironia.

Benvolguda Illa dels Monstres:
aleeerta, que encara hi haurà una relació entre aquest cas i l'afer de Madriz 2016.

Senyor Merdevalista ha dit...

No sé per què, però en aquest casos sempre em ve a la memòria la senyora Tasio... És com si l'Estat volgués fer de progenitor protector, encara que al fillet l'hagin enganxat havent trinxt algú, traficat, violat, etc.
Bona denúncia, senyor Josep.

berta ha dit...

Els espanyols són els reis de la doble moral... si ho faig jo és genial si ho fa un altre és vergonyós i il·legal... en això, en la política... en el nacionalismes... quina creu!

La nena del pou ha dit...

Em sona un cas de fa uns mesos en que uns pirates van assaltar uns espanyols que pescaven tonyina de manera il·legal. La flota espanyola va acudir al seu rescat i en arribar aquí la premsa va córrer a rebre'ls quasi com a herois... A veure, si estaven pescant tonyina de manera il·legal ja els està bé que els segrestin. Que es fotin! Aquesta gent hauria d'estar a la presó. Però en canvi, es van gastar diners públics en una operació de rescat.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquest paio de la foto va ser acusat juntament amb sis paios més. Com que els altres eran filipins al govern espanyol se la bufa quin sigui el seu destí, el que compte es salvar al compatriota.

És igual que quan succeeix qualsevol catàstrofe, la prensa sempres titula: "Hi han milers de de morts. Per sort ningú és espanyol".

Vergonyós

Unknown ha dit...

Tot i així, a la que la gent li comenci a veure la cara, perquè cara de ser de Ciudad Real no la fa, ja veuràs com comencen a dubtar de la seva innocència.

I amb el cognom que té, passarà de ser "el español de madre filipina" a "el vasco-filipino".

Què t'anava a dir ha dit...

Moraleja: Si et vé un apretón i has de violar una monja, vés a fer-ho a Wisconsin.

Dr. Muerte ha dit...

Amb la cara de bon jan que fa...
No recorda vostè a una gallega (o asturiana?) a qui van trincar durant el viatge de nosses per portar "algo" a la maleta? Què va passar amb ella? que Interviú la va despilotar i ara deu estar descollonant-se de tothom... un país de pandereta i boina...

MARTELL DE REUS ha dit...

Quan el senyor Espinal va dir que arribaria un dia que el catalans ho tindríem tot pagat pel sol fet der ser-ho va tenir un lapsus ja que realment es referia als españols. Aquests si que ja ho tenen tot pagat per l'eixerits que arriben a ser.

meta.N ha dit...

Històricament els espanyols són recordats a l'estranger com a grans homes de pau.

Ai, aquests fariseus catalans.

(ironic mode OFF)

Josep ha dit...

Benvolgut Merdavelista:
nooo, mi hijo drogas, no ha tomao drogas... un porrito de ves en cuando, no los discuto... una pastilla d'essas que llaman Tàssio...

Benvolguda Berta:
totalment d'acord!

Benvolguda Niña del Pozo:
clavada!!

Benvolgut C.E.T.I.N.A.:
paraules textuals de María Teresa Campos arran dels atemptats de l'11-S.

Benvolgut Pere Llufa:
no pateixi vostè, si es demostra que és culpable, passarà a ser basco-filipí..

Benvolguda QTAD:
he he he... quina mala llet...

Benvolgut Martell:
ho tenen pagat a colònies com aquesta. Fora ja és un altre tema.

Benvolgut Ararat:
molt bo!

Senyor Merdevalista ha dit...

-Cincuenta puñaladas no las puede haber dado una sola persona.
-No, yo creo que no. Han debido ser dos de esos... ¿cómo se llaman? Sálicos...
-Sádicos.
-Eso. Pero por lo menos de dos a tres.

Josep ha dit...

Benvolgut Merdevalista:
collons quina mare!
Ara, que programes com El diario de Putricia són experts en treure famílies com aquesta.

Anònim ha dit...

Bona, Josep. Això és molt de pel.lícules, però sí que és veritat que per aquí n'hi ha uns quants que creuen que són intocables vagin on vagin. Però també n'hi ha molts que saben que si van a Mèxic els deixaran en calçotets.

Josep ha dit...

Benvolgut Martí:
igual és que encara no saben que han perdut les colònies d'ultramar.

Ara només tenen colònies a Europa.