dissabte, 14 de novembre de 2009

Poesia i terror a Sants

Aquest cap de setmana es realitza a la ciutat de Barcelona la Convenció Nacional del PP. Jo em pensava que aquest conclave pepero era l'inici de la Marató de Cinema de Terror de Sants, però sembla ser que no. Començarà el dilluns 16 de novembre i durarà fins el dissabte 21. Es realitzarà al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants. Un lloc poc escaient, ja que l'acústica és dolenta i les cadires molt incòmodes. Ignore perquè no es fa en d'altres lloc propers, amb millor acústica i butaques més còmodes (el Centre Catòlic, el Palau Balaná, la Fundació Cultural d'Hostafrancs). I si el que volen és un ambient terrorífic amb ganes, el teatre de Sant Medir.

Aquest dilluns 16 de novembre, a les 19.30, també tindrà lloc a a la sala d'actes del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants una sessió de oberta de poesia. Qualsevol persona pot anar allà a recitar els seus versos. Si no hi ha cap impediment d'última hora, hi aniré i recitaré els meus poemes, i potser també poemes dels grans autors oblidats.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El teatre de St. Medir? El de davant del mercat? Però algú l'ha vist obert algun cop?

JAVIER ESPAÑA

Senyor Merdevalista ha dit...

Osti, desconeixia del tot la seva obra poètica. Si realment recita, avisi. "La nòvia del teu germà" ha de sonar de puta mare.

MARTELL DE REUS ha dit...

Els del Pp han decidit fer les seves convencions als indrets on els realitzen les seves perversions sexuals preferides: A Catalunya per la sodomia, probablement la propera convenció sigui a Bangkok...

Anònim ha dit...

Si recita alguna cosa, serà molt i molt interessant anar-hi!

Marta ha dit...

Per a mi més que una trobada terrorífica em resulta una broma de mal gust. Uix! El PP reunit a Barcelona!

Josep ha dit...

Benvolgut JAVIER ESPANA:
el teatre de Sant Medir és al carrer Constitució, enfront d'Olzinelles. Allà hi ha un mercat ocasional de cartes del Màgic, no sé si es refereix a aquest.

Benvolgut Merdevelista:
doncs sí, demà hi vaig.

Benvolgut MARTELL:
sempre ens hem de tèmer el pitjor, sobretot del PP.

Benvolgut Albert BiR:
doncs ja sap on seré. Tothom hi és benvingut.

Benvolguda Marta:
serà que els hi va el morbu. Sabem que ací mai guanyaran les eleccions.

Anònim ha dit...

Vaia merda, foten un teatre al carrer Sant Medir (o semblants) i un altre que es diu així però que no ho és al carrer Olzinelles. Me cago en Sants, viva el Baaaarrio Españoooool.

XAVI XPEIN, diseñador, argentino y cubo de basura

Anònim ha dit...

ps. sóc el luis figo


- Fernandisco jr