diumenge, 14 de març de 2010

Reflexions feminazis de cap de setmana

El proper diumenge Tv3 emetrà un reportatge sobre les mares de lloguer. Com tots vostès ja saben, sóc un ferm defensor de la Llibertat Individual, així que si una persona major d'edat vol fer ús del seu cos per ajudar una dona a ser mare, a mi em sembla la mar de bé.

He fet una cerca per internet, a vore que en pensen les feminazis habituals. I quina ha estat la meua sorpresa en comprovar que gairebé no en diuen res. Només alguna notícia breu sobre la legalitat o il·legalitat d'aquesta pràctica a diferents països, i res més. Cap presa de posició, cap manifest exigint res, cap llistat d'insults contra els partidaris (o detractors) d'aquesta opció. Per què en aquest tema, tan vinculat al gènere femení, les feminazis no s'han manifestat? Per què no ixen al carrer? Per què no recullen signatures? Per què no fan el que fan amb d'altres temes com el burkha o la prostitució?

Doncs per una raó ben senzilla: en aquest assumpte no hi ha homes als que culpar. Per a les feminazis les coses són bones o dolentes segons on es trobin (o on elles creuen que es troben) els homes. Si els homes (la majoria d'homes) diu blanc, llavors elles diran negre.

Són androfòbiques, i si en un assumpte concret, com aquest de les mares de lloguer, no hi ha homes dolents als que culpar de tots els mals, llavors elles deixen d'interessar-se en el tema.Aquesta menopàusica només funciona amb odi.

23 comentaris:

La nena del pou ha dit...

Je, je... Podria comptar com a "homes dolents" els matrimonis gais que es busquen mares de lloguer a EE UU per poder ser pares? O al ser gais ja no els compten com a "homes"? Quina posició tenen envers aquest col·lectiu, les feminazis?

Jordi ha dit...

Al colegi em van obligar a llegir un llibre seu de la Carlota, i era una puta merda de llibre.

Doctor J ha dit...

Aquestes també es despullen? vull dir, són com les pro-avortistes o les defensores dels drets dels animals que van sempre en pilotes pel món per tenir més ressó?

Què t'anava a dir ha dit...

La senyora de la foto s'autodefineix, en el seu blog, com a feminista. Quina por...

Anècdota sobre les mares de lloguer: conec indirectament el cas d'una parella catalana que va anar als USA a buscar una mare de lloguer. Quan van portar el nen cap aquí... la dona de la parella catalana s'havia estat hormonant per donar de mamar al nadó. Jo ho trobo un pèl sòrdid.

Anònim ha dit...

Tota la raó.
Dins d'aquest clan de malfollades només hi ha dones de plàstic que només parlan del que els hi ve bé.

Sergi ha dit...

Sap com fer esclatar una feminazi? Només ha de pronunciar les paraules màgiques: "A aquesta el que li fa falta és un bon polvo".

Anònim ha dit...

Mentre no tinguin res a veure amb els teus travestorros, diria que no tens perquè preocupar-te.

SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SERGIBR ha dit...

No et passis amb la meva Gemma.

Lázarus ha dit...

Si no saben aparcar com vol que muntin un regim totalitari decent.

Senyor Merdevalista ha dit...

Jajjajajajja, molt bona, Sergi!

Dr. Muerte ha dit...

Visca! Iniciem la cadena "jo també penso que la Lienas és una malaputa". Vostè porta el número 2, qui farà el 3?

Dessmond ha dit...

Algú se les escolta a les feminazis?

Clara ha dit...

allà on hi ha homes hi ha problemes? n'hi ha per tant? doncs si que deuen anar mal follades, sí...

VISIONADOR ha dit...

xDD

Agnès Setrill. ha dit...

Josep, m'ha deixat ben pensativa...

Perquè no en diuen res d'aquest tema?
En quin dels papers es podrien sentir indentificades?

Intentaré agafar informació de primera mà (no em costarà) i li passaré perquè segueixi ampliant la col.lecció de pensaments feminazis que sospito està recol.lectant.

Anònim ha dit...

Però en canvi, quan es tracta de "dones de lloguer" -considerem ara voluntàriament i sense explotació-, llavors sí que posen el crit al cel.

cleta ha dit...

Senyor "Què t'anava a dir": En absolut és sòrdid que la mare no biològica fes tot el possible per a donar el pit al seu fill. Qualsevol dona pot donar el pit, encara que no hagi estat embarassada. I, tot i que la frase "es va estar hormonant" sembla que pugui contenir connotacions negatives, en absolut és dolent hormonar-se amb hormones que el cos produeix de forma natural en un embaràs i en un part. I, si la raó per a fer-ho és la lactància materna, doncs endavant! Jo també ho hauria fet! No hi ha millor aliment per a la criatura!
Un consell: si mai veus aquesta mare, felicita-la!
Potser ja és hora que ens treguem de sobre determinats tabús...

Anònim ha dit...

Que curiós, mai no m'ha interessat el tema "femi-nazi", de fet ni tan sols sabia que fos un "tema" i després de llegir aquest post continuarà sense ser-ho, almenys per a mi.
És bastant probable que em falti informació per trobarli el què o per poder parlar-ne amb coneixement de causa sense caure en la generalització i/o el mal gust.

Anònim ha dit...

Que curiós, mai no m'ha interessat el tema "femi-nazi", de fet ni tan sols sabia que fos un "tema" i després de llegir aquest post continuarà sense ser-ho, almenys per a mi.
És bastant probable que em falti informació per trobarli el què o per poder parlar-ne amb coneixement de causa sense caure en la generalització i/o el mal gust.

Anònim ha dit...

Anònim que no ets jo, ja veus que per a altres aquest tema és molt important. Segurament el Josep se sent amenaçat per les tals i intenta defendre's.

Josep ha dit...

Benvolguda Niña:
bona pregunta, ni elles ho saben!

Benvolgut Jordi:
això és corrupció de menors.

Benvolgut Doctor J:
esperem que no.

Benvolguda QTAD:
tota ella fa por.

Benvolgut Mecànic:
totalment d'acord.

Benvolgut Sergi:
sí senyor!!

Benvolgudes Anònimes:
no t'oblidis de prendre't la medicació, que després passa el que passa.

Benvolgut Sergi BR:
ui ui ui

Benvolgut Baltar:
bona observació

Benvolgut Dr Muerte:
un repte interessant

Benvolgut Dessmond:
l'eco del seu ego, potser

Benvolguda Clara:
això sembla, van gens follades.

Benvolguda Moontseta:
gràcies!

Benvolgut Agnès S:
ja les hi he regalat arguments. Sóc així de generós.

Benvolguda Iaia:
totalment cert!

Benvolguda Cleta:
gràcies per l'aclariment.