diumenge, 6 de juny de 2010

8 de juny

"Les altres autoescoles t'ajuden a treure't el carnet. Nosaltres, a més a més, t'ensenyem a conduir"El 8 de juny hi ha vaga de la funció pública.
També faran vaga les acadèmies on es preparen els opositors?

Si bé és cert que aquestes acadèmies són privades i no es veuen directament afectades per la retallada del 5%, també és cert que els que hi estudien aspiren a ser funcionaris. I no n'hi ha prou amb aprovar un examen, cal aprendre a ser un funcionari, amb tots els ets i uts.

6 comentaris:

sargantana ha dit...

una bona diferenciacio..si senyor!
bona setmana senyor josep!

Jordi ha dit...

Amb el que costa el curs per a fer les oposicions a correus et pots pagar una carrera universitària. Són una colla de xoriços.

Thera ha dit...

Jo demà no sé si es fa o no vaga... Jo celebraré l'aniversari de la meva gossa. Un dia com un altre, no?
Estic d'acord tots xoriços.

Unknown ha dit...

Benvolgut Josep, els estudiants per a funcionari demà no fan vaga. Demà fan pràctiques.

Dr. Trumbo ha dit...

Jordi, una carrera unviersitària no li garanteix cap lloc de treball, que aixó no és ben bé Europa.

Amb tot plegat, crec que en ZP no ha trobat el millor moment per tocar la pera als funcionaris en plena campanya de la renda.

Però els realments perjudicats són els que treballen en empreses privades amb convenis amb l'administració, que també els toquen la pera i no tenen cap de les aventatges dels funcionaris.

Unknown ha dit...

i no cal oblidar els interins, que els foten al mateix sac, però estan amb el culet petit esperant a què un d'estos nous funcionaris los ho fótigue el lloc, i mentrestant un 5% menos...