diumenge, 15 d’agost de 2010

Estivacions 2

Estimats lectors, estimades lectores

supose que vostès estan esperant una crònica de les meues vacances a cals sogres a la bonica comarca de les Garrigues. De moment no puc narrar res, puix encara estic en estat de xoc després de vore els costums agrícoles i ramaders d'aquesta curiosa comarca. A tall d'exemple us deixe aquest vídeo il·lustratiu.
La rossa és una cosina segona de la meua senyora. El paio que fuma és un dels meus sogres i el cèrvid és el nou solista que han fitxat a la coral dels Nens Cantors de Viena.Així doncs, mentre espere que els medicaments que m'han receptat facen el seu efecte, us deixe amb quatre breus reflexions:

1) Brigadista cremat. Portugal i Galícia estant patint greus incendis forestals. A la zona de Fornelos han mort dos integrants de la Brigada Forestal. Un d'ells ha estat incinerat i les seues cendres han estat llençades a la muntanya, ja que aquesta era la seua voluntat. Afortunadament la nena que ha resultat ferida en l'incendi d'un iot a Platja d'Aro no ha mort... no fos cas que en les seues darreres voluntats hi fos la de ser incinerada i llençada al mar!
No sóc supersticiós, però a les meues darreres voluntats hi posaré alguna referència a la possibilitat de momificar el meu cadàver farcit de pastilles de Viagra, per a deixar-lo després en exposició a la sala Bagdad de Barcelona (o al Saratoga de Castelldefels).

2) Inactivitat estiuenca. Es nota que som a l'agost profund: fa ben bé dues setmanes que no es constitueix cap nova organització (plataforma, partit, coalició...) independentista.

3) Lourdes. Cal evacuar 30.000 peregrins de Lourdes, el dia de l'Assumpció, per una amenaça de bomba? Però, que no s'hi fan miracles allà? No poden confiar en que siga la pròpia Verge qui desactive la bomba i arreste els terroristes?
Sants miraclers i Superherois, diferències de màrketing i poca cosa més.

No faré cap comentari sobre mossens, gais i nens. El meu advocat també fa vacances.

9 comentaris:

Txisky ha dit...

Llàstima que la bomba fos falsa...

Eva ha dit...

Doncs a mi el video m'ha fet pensar amb els meus sogres.
Que bé que no descansis aquest estiu!

Remitjó ha dit...

Si vas al Santuari de Lorda i en comptes de deixar-te la cara com la de Brad Pitt, tornes a casa sense els braços i les cames... Els fonaments de la religió catòlica trontollarien.(que va, tot romandria igual, ells dalt i nosaltres baix)

Srta. Tiquismiquis ha dit...

que bo el punt 3 jeje

x ha dit...

haha el vid !

Anònim ha dit...

Qualsevol fa enfadar aquests sogres! Les formacions independentistes, a l'agost, intenten el que haurien de fer durant la resta de l'any: posar-se d'acord. Per desgràcia, com que tenen poca pràctica, els costa i així estem.

Eva ha dit...

Es que no hi ha ningú que s'hagi traumat pel tio amb el vestit de la Hello Kitty?
A mi encara em punxa la vista...
;-))

Llesca ha dit...

Segur que molts envegen als rens ara.

Lluís ha dit...

Es podrien organitzar maratons ciutadanes per a castrar en massa a alguns membres de la classe política i la banca del país. Tothom faria cua. Nyam!