diumenge, 5 de desembre de 2010

Militarització i Estat d'Alarma

Arran de la vaga il·legal i salvatge que han perpetrat els controladors aeris, el govern central ha decidit militaritzar el servei i decretar l'Estat d'Alarma.
Feia més de trenta anys que el govern espanyol no militaritzava un servei públic. La darrera vegada fou en temps de l'UCD.
Per primera vegada en democràcia, s'ha decretat l'Estat d'Alarma (d'acord amb el que estableix l'article 116.2 de la Constitució Espanyola). Mai abans s'havien decretat aquestes mesures excepcionals. Ni tan sols durant els atemptats de l'11M.
I la població, en comptes d'alarmar-se o rebotar-se, dóna ple suport al govern.Vist l'èxit d'aquesta decisió, humilment li propose al govern central (el que té poder de debò) que faça aquesta mesura extensiva a d'altres àmbits.

Ensenyament. Fart de ninis indisciplinats i de mestres desmotivats o manifestament poc útils? Militaritzem l'ensenyament.
Els resultats seran igual de dolents, però ens quedarem més a gust.

Sanitat. Avis addictes a les receptes? Gent que no respecta els torns a la sala d'espera? Professionals de la sanitat que no compleixen? Un sergent fotent crits i ja tenim els jubilats fent flexions al passadís de l'ambulatori.

Prostíbuls. Diuen que és l'únic servei públic que funciona. Però no em negareu que, d'uniforme i amb manilles, la cosa guanya.


Quant la sergent ordena revisar l'armament, el recluta calla i obeeix.

11 comentaris:

Arcangelo ha dit...

Joder, ara queda molt fàcil dir-ho, però jo he estat pensant el mateix: han posat un precedent i només hi ha el dubte de qui seran els següents. Funcionaris fixos? Catedràtics? Mestres? Que els militars tinguin qualsevol cosa a veure amb qualsevol cosa a mi ja em fa pudor de cop d'estat. Ja costa prou anar a treballar com per a sobre anar-hi amb una pistola a la nuca.

Anònim ha dit...

Falta que es militaritzi el món blocaire. Tots obligats a actualitzar quan toquin diana i als que es despistin se'ls obliga a fer "imaginarias" comentant el blog de Zapatero, Francisco (Patxi) López o a qui li vingui de gust a la Carmen Chacón. Els trolls serien jutjats pel codi penal militar.

Pere Perellon ha dit...

Té tota la raó, sr. Josep!!! Molt bona aquesta entrada. Però crec que s'ha deixat algun lloc en el qual hi ha molta falta d'assistència, es cobra molt per assistir, i que no estaria mal que varis militars vigilessin el compliment de l'horari i si realitzen bé la seva tasca.

jpmerch ha dit...

De 2500 controladors que hi ha, no van a la feina 400 i en comptes de fotre'ls al carrer, s'ha de decretar estat d'alarma?
Això i el numeret del José Bono l'altre dia a les Corts, em fa pensar que anem cap a enrere.

VIRGÍNIA ha dit...

Uau, que jevi que ets!!! M'ha encantat el teu discurs!!!!

Anònim ha dit...

Tens tota la raó del món !
Sort que hi ha algú més que ho veu clar ! Fa por veure la TV i escoltar la ràdio, la majoria volen "crema de bruixes" i després qui seran els següents ?
Una pecadora.

Txisky ha dit...

Aquí fa falta el Sargent de Ferro!

El porquet ha dit...

Jo proposo militaritzar el Tribunal Constitucional per acabar amb la disbauxa dels personatges que corren per allà dins.

Alyebard ha dit...

No sé si serà la solució; els que vam fer la mili vam descobrir que les coses es podien fer bé, malament i a la manera de l'exèrcit! :D

Jordi ha dit...

Lamentarem aquests precedents.

Anònim ha dit...

Els grans culpables d'haver arribat a aquest punt són els propis PSOE i PP, que han anat cedint a totes les demandes dels controladors durant aquests darrers anys. I ara a treure l'exèrcit per a solucionar el problema que ells mateixos han creat. És el que passa quan es té el model de gestió d'aeroports més centralista del planeta.La incompetència d'aquesta gent no té límits.