dijous, 9 de desembre de 2010

Polla pecadora

L'any 1991 el boxador Mike Tyson fou acusat de violació. Una noia major d'edat, anomenada Desiree i portadora de la corona de Miss America Negra, va pujar a l'habitació de l'hotel del boxador i va intimar amb ell. Petons, carícies i tocaments. Però, segons el relat de la noia, en un moment donat va decidir fer-se enrere i el boxador no li va fer cas. Mike Tyson fou declarat culpable.

L'any 1991 el metge William Kennedy, membre del clan Kennedy, fou acusat de violació. Una noia major d'edat anomenada Patricia va visitar la mansió que la família Kennedy tenia a Florida, va passejar per la seua platja privada amb William Kennedy i, després de petonejar-lo i masturbar-lo, mentre ell la penetrava li va etzibar "puta" i d'altres insults i ella, ofesa, es feu enrere. William Kennedy fou absolt.

Els dos casos coincidien en dates i circumstàncies, però diferien en protagonistes. El metge blanc de família rica fou absolt, mentre que el boxador negre de família pobre fou condemnat. I, ves per on, l'opinió pública americana (i europea) va considerar que el blanc era culpable, però que la seua poderosa família havia mogut fils per absoldre'l.
I la mateixa opinió pública americana (i europea) va opinar que el negre era innocent, i que tot plegat era un muntatge de la màfia de la boxa i les apostes, per a treure's de sobre un obstacle. En aquella època ningú apostava pel rival de Tyson, i ningú donava més de dos assalts, així que el negoci de les apostes pugilístiques estava a punt de fer fallida.

Un angelet

Aquests dies es parla molt de WikiLeaks, de Julian Assange i de violacions. Segons el que s'ha publicat fins ara, el delicte sexual que imputen a l'Assange es basa en el fet que, tot i tractar-se de dues persones majors d'edat que mantenien relacions sexuals voluntàriament, l'imputat no va utilitzar correctament el preservatiu, i aquest es va trencar (el condó, no pas l'home). I, segons la legislació sueca, no emprar condó quan la dona vol condó, és delicte (sense distingir si es fa per la força, per engany o per error).
De moment, el que s'ha publicat és això, sense contrastar, com és habitual.

A l'esquerra l'Assenge, a la dreta una conseqüència menys greu de no usar condó.


Si volen fotre el Julian Assange, el millor que poden fer és absoldre'l. Es trobarà com el Kennedy, a qui tothom considera culpable. En canvi, si el condemnen, li passarà com al Tyson i tothom el veurà com la víctima d'una conxorxa.

Com deia un vell gitano d'Hostafrancs quan et volia maleïr: "Així tinguis mil judicis i els guanyis tots mil!"

11 comentaris:

Alyebard ha dit...

Això li passa per barrejar feina i plaer ( tinc entès que eren empleades o col·laboradores seves,no?) pagant no passa. Ai, no que a Suècia també és delicte. Però que els ha passat als Suecs amb 40 anys. Que se n'ha fet de les "sueques" de la platja?

Mr. Aris ha dit...

Això del wikiliks es de pel·lícula de conspiració. I es que n'he vist una i ara no recordo el títol que es el mateix argument: un tio vol desvelar un secret d'estat i l'acusen de violació.
Tens el cas del Polansky, acusa't de violar una menor que ara té 47 anys i s'ha retrecta't però l'ordre de detenció contra el directo segueix vigent

El porquet ha dit...

Ja ho dive lo padrí... "Allà on vegos l'olla no hi fotos la polla".

Ras i curt.

Jordi ha dit...

Qualsevol s'atreveix a jutjar sense proves.

El senyor gerent ha dit...

Jo per si de cas, ja he engegat una campanya pel pobre Julian al meu blocg (collons, no sé mai si blog/c va amb c o amb g... i m'importa una puta merda també, ves).

Txisky ha dit...

Quan aquesta gent descobreixi l'odisfera... ja tremolo!.

Pere Perellon ha dit...

Molt bo i quanta raó!!!
L'han sacrificat per dir les veritats. Estic pendent de que tregui a la llum l'arxiu encriptat que diu que té per si li passa quelcom a la seva persona i que conté una informació molt importat. Avui ha sortit a la llum el tema de les vacunes utilitzades a Àfica i que van matar un munt de nens i alguns els van deixar malament. Ja veurem què passarà amb tot això. Si ho ha començat, que ho acabi.

_MeiA_ ha dit...

Això els hi passa per voler sucar amb tota famella que se'ls hi posa per davant. Un té el cervell dins la bragueta del pantaló i les altres el tenen pensant amb la VISA i tot el què podràn arreplegar... trist.

RaT ha dit...

Potser em perdo alguna cosa però, perquè és culpable ell de que es trenqui el condó? qui el va comprar? qui el va posar?

M'agrada el seu post

(paraula de comprovació: phelae)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Això els hi passa per no anar de putes, com Pedro Jota.

Josep ha dit...

Benvolgut Alyebard:
Suècia és un país que carda fàstic.

Benvolguda Aris:
si és una conspiració vol dir... que el propi govern dels EUA és qui mou els fils.

Benvolgut Porquet:
ai... els clàssics populars amb elements sexuals aplicats a la informàtica...

Benvolgut Jordi:
sí senyor, tothom té opinió, encara que no tingui informació.

Benvolgut Senyor Gerent:
blog amb G. G de pernil.

Benvolgut Txisky:
ens acusaran de l'assassinat del Kennedy.

Benvolgut Pere Perellón:
serà cert, però no és cap secret el que diu. Tothom ho sospitava.

Benvolguda _MeiA_:
dona... si dues persones adultes volen sucar, que suquin.

Benvolguda Ra Teta:
bona pregunta. A Suècia volen il·legalitzar la testosterona.

Benvolgut CETINA:
a Suècia és il·legal anar de putes!
http://descans.blogspot.com/2010/05/la-tria-dannie.html