divendres, 9 de desembre de 2011

Aqüeducte 2

Mentre uns saturen els centres comercials un gran èxit, compren en festiu per morbo, que si no ja ho farien divendres i dissabte i d'altres pateixen als aeroports o als peatges de les autopistes, segueixen passant coses molt importants.
Alguns exemples:

1) Mata la dona i cobra la pensió de viduïtat. Sis anys fa que la va matar i sis anys porta cobrant la pensió de viduïtat. I com que l'import de la pensió és inferior al salari mínim, no es pot embargar per pagar l'indemnització als familiars de la víctima. Tens un fill nini? Doncs ja pots començar a tremolar.

2) Europa a dues velocitats. Merkel i Sarkozy s'estan manegant la refundació d'Europa. Es parla d'una Europa a dues velocitats o d'una Europa a la carta. L'any 1980 van refundar el Regne d'Espanya amb autonomies de dues velocitats (article 143 o 151, a gust del consumidor), o autonomia a la carta. Uns es van quedar amb el concert econòmic i d'altres amb les presons (i il·lustres inquilins, com El Vaquilla).

3) Temes de conversa. El dimarts tocava parlar de la Constitució Espanyola i a les barres dels bars tothom hi deia la seua. El dijous, en canvi, ningú parlava de l' Immaculada Concepció de Maria.
Podem concloure que als nostres bars hi ha molts experts en Dret Constitucional, però cap en Teologia Cristiana In Vitro.I ara us deixe, que he de preparar el Festivus.

1 comentari:

Anònim ha dit...

matar la dona i cobrar la pensió de viduïtat, com pot ser que no se m'hagués ocorregut abans!