dimecres, 4 de gener de 2012

Prenent mesures

Els pares obligaven el vailet a menjar bleda, però el nen no en volia. Els pares l'insultaren, l'amenaçaren i l'agrediren: primer clatellots, després plantofades i al final cops de puny. Fins i tot el lligaren a la cadira per a que mengés bleda, que segons els pares és molt sana.

Un cop es va saber la terrible història, la societat es va quedar corpresa i les autoritats decidiren prendre mesures urgents per a que mai més tornés a passar. Fugint de paraules buides, i conscients que el que calia era actuar, opinaires i polítics coincidiren en que calia anar a l'arrel del problema, així que no dubtaren ni un segon en prohibir les bledes.

Prohibiren la plantació, comerç i consum de bledes. Sotmeteren els restaurants a estricta vigilància, sobretot els vegetarians, i feren campanyes de conscienciació a escoles i mitjans de comunicació. La història del nen obligat a menjar bledes, el drama del xiquet vexat i colpejat per no menjar bledes, no podia caure en l'oblit.

Actualment encara hi ha funcionaris del Ministeri d'Agricultura patrullant per camps i boscos, per si troben algun exemplar de Beta vulgaris arrencar-lo de soca rel.

8 comentaris:

Lluís ha dit...

Les bledes i la remolatxa han de desaparèixer de la terra.

cantireta ha dit...

Menys esforç prohibir l'article que educar al responsable :)

Anònim ha dit...

voto a favor de la campanya anti-bledes! on s'ha de signar?

Arcangelo ha dit...

Hòstia, per què se'm fa tant difícil fer encaixar això a la categoria de ficció? Vols dir que no explicaran aquesta història al 30 minuts d'aquí dues setmanes?

Jordi ha dit...

De benintencionats l'infern n'és ple.

Anònim ha dit...

http://www.donalacara.com/

Alyebard ha dit...

Tot sia per engreixar la burocràcia. Em demano la subdirecció general de plantes comestibles no fumables prohibides.

Josep ha dit...

Benvolgut Lluís:
no!

Benvolguda Cantireta:
mmm... ui, no sé si és cert això.

Benvolgut Pons 007:
quina falera amb les bledes

Benvolgut Arcangelo:
bé, tot és esperar, que mai se sap.

Benvolgut Jordi:
amen

Benvolgut Alyebard:
té vostè carnet? UDC, CDC...