diumenge, 8 de gener de 2012

Reflexions legislatives de cap de setmana

No t'obligaran a fer-te vegetarià, però et prohibiran menjar carn i peix.

4 comentaris:

cantireta ha dit...

Suggerent... no donis idees...

Anònim ha dit...

Bon dia i bona hora,

sabut és que assistim a la mutació d'una civilització, la del treball que ens feia útils, que ens donava el dret de viure i, doncs, d'alimentar-nos.

Ja ho deien els antics que els camins del capital són inesperats; l'alimentació no pot escapolir-se'n i carn i peix seran, aviat, productes d'alt estànding, només reservats a les classes dirigents, aquelles generades per les successives màfies que han existit al llarg de la història (la darrera, la dels economistes al servei dels narcotraficants de tot arreu; fent-los blancs els diners negres).

No faran, perquè en una democràcia no és ben vist, una llei prohibint-ho -menjar carn i peix-; no els cal, però, tenen les conegudes lleis del mercat que, per raó de la creació de la seva riquesa, la d'ells que no pas la de tothom, ja faran pujar els preus de la proteïna animal i aviat, deu o quinze anys, tots haurem d'alimentar-nos de blat de moro transgènic i mancat d'atributs destinats a la supervivència humana.

Una manera tradicional, nazional, d'eliminar els excedents de població, que es combina amb altres recursos del S I S T E M A, com són la reduKCió de l'educació i la sanitat públiques, fins que la mort tregui de les estadístiques la inútil quantitat d'aturades que ens allunya de la plena ocupació.

Només es tracta, segons els analistes de símbols econòmics, de mantenir el decorat dels aturats fins que, a pur de resistir la misèria i el microtreball, abandonin, per raó de mort física, aquesta nova civilització que no els necessita.

Carn i peix seran consumits sota una capa d'arrebossat que no deixi veure la seva vertadera constitució: ulls, cartílags, altres vísceres i tendons, com fan amb el quebab.

Què us diré?

Salut i repúblicª!

Jordi ha dit...

Ens volen salvar de nosaltres mateixos i no saben que som nosaltres els que estem farts d'ells.

Josep ha dit...

Benvolguda Cantireta:
és la realitat que patim.

Benvolgut Anònim:
Brillant! M'ha agradat.

Benvolgut Jordi:
amen