dimecres, 29 de febrer de 2012

Crònica del 29F

Us avise que no sóc a la manifa dels estudiants i que no us puc informar veraçment dels esdeveniments. Us informaré com fa tothom, sense veracitat:

Barcelona

Una iaia crema els sostenidors davant l’edifici del rectorat i crida "la imaginació al poder", "prohibit prohibir" i d’altres eslògans del maig 68.
Després de cremar els sostenidors, la iaia ha cremat la dentadura postissa i la faixa ortopèdica. Aplaudiments i crits de "Lady Gaga presidenta”.
Per poder accedir fàcilment als estudiants concentrats, els mossos de paisà s'han disfressat de pakistanesos venedors de llaunes de cervesa.
Hi ha detinguts a la zona de Balmes-Diputació. Un home de cuir s'ha ofert voluntari per escorcollar els arrestats, i si cal fer tacte rectal, per si de cas amaguen alguna cosa.
Els manifestants arriben al Mobile World Congress i, armats amb perillosíssimes targetes de crèdit, arrasen amb ipod, ipads, tablets i blackberries.
Els manifestants es desplacen a la comissaria dels Mossos de Les Corts per a solidaritzar-se amb les detinguts. Al tallar els accessos al Camp Nou, un grup d'automobilistes, homes madurs i casats, han reprimit amb violència als manifestants, que han hagut de ser protegits pels Mossos d'Esquadra.

Palma de Mallorca

A causa d'un lamentable mal entès, els agents de paisà en comptes de caracteritzar-se com okupes, s'han disfressat de rens de Santa Klaus. En aquest vídeo podeu observar la previsible reacció d'una al·lota vestida amb el tradicional vestit mallorquí.València

A la capital de l'Horta els manifestants violents, en comptes de llençar totxanes, han agredit les forces de l'ordre amb bosses de Louis Vuitton. Ja se sap, la construcció està en crisi i no hi ha obres al carrer, i les bosses de Louis Vuitton són un regal massa habitual.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

mmm que incisiu i sardònic.
Carregat de raó i dient-ho amb gràcia.
Podries dedicar-te a fer cròniques pels diaris. Ho fas millor que molts que ho tenen per ofici.

petonàs!

PD: com és que tens activada l'al·literació difícil? uufff

Jordi ha dit...

Molt més seriós i rigorós que la majoria de teles i diaris.

Josep ha dit...

Benvolguda Helena:
moltes gràcies!!

Benvolgut Jordi:
gràcies!