diumenge, 26 de febrer de 2012

Els Premis Patí: premiats

El Premi Patí al Pitjor Actor de Repartiment és per a... ROGER PERA, pel paper del basc que feia les eles geminades a la pel·lícula El Lobo.

El Premi Patí a la Pitjor Actriu de Doblatge és per a... MARIA MOSCARDÓ, que ha donat a una ciberpunk jove, baixeta i primeta la veu d'una peixatera grassa i cincuantona. A la trilogia Milenium.

El Premi Patí a la Pitjor Actriu de Repartiment és per a... AINA CLOTET, per interpretar una jove drogada en una discoteca com si fos una nena que fa mandres abans d'esmorzar. A la pel·lícula Joves.

El Premi Patí al Pitjor Actor de Doblatge és per a... IVAN LAVANDA, doblador de Tintin a Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn, després de dècades amb sospites i conyetes sobre la sexualitat de l'intrèpid reporter, la veu d'Ivan Lavanda ens deixa certeses sobre unes pràctiques que estan prohibides a 87 estats.El Premi Patí al Pitjor Guió Adaptat és per a... VENTURA PONS, guionista i director de Mil cretins per haver aconseguit que el tòpic "em va agradar més el llibre" fos cert.

El Premi Patí a la Pitjor Direcció és per a... VENTURA PONS, director de Mil cretins. Perquè un gran elenc d'actors, un èxit literari i un bon cabàs de calers en subvencions no són garantia d'un bon film.

El Premi Patí al Pitjor Guió Original és per a... SANTIAGO LAPEIRA pel guió d' Entitat Sobrenatural Oculta (E.S.O)

El Premi Patí a la Pitjor Actriu Protagonista és per a... CANDELA PEÑA, que va començar la seua carrera cinematogràfica l'any 1994 fent Días contados i fins l'any 2010, que ha fet La isla interior segueix interpretant el mateix paper: el de tia borde i grillada.

El Premi Patí al Pitjor Actor Protagonista és per a... SANTI MILLÁN, per interpretar al matemàtic menys creïble de la història de la ciència al cinema. Ja ho diuen, un persona intel·ligent es pot fer passar per tonta, però una de tonta difícilment semblarà intel·ligent. Al film L'habitació de Fermat.

El Premi Patí Especial al Pitjor Director de l'Acadèmia del Cinema Català és per a... JOEL JOAN, un home que ha demostrat que és el pitjor director de l'ACC, el millor director de l'ACC i l'únic director que ha tingut l'ACC.

El Premi Patí a la Pitjor Pel·lícula és per a... Entitat Sobrenatural Oculta (E.S.O.) un film impagable (tot i que subvencionable) que iguala el cinema català amb la resta de produccions europees.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

m'imagino que els premis no els passarant per tv3

Jordi ha dit...

Falta el premi pati a la pel·lícula amb menys espectadors.

Anònim ha dit...

m'imagino que els premis no els passarant per tv3

Pons ha dit...

només em resta felicitar als desgraciats

Arcangelo ha dit...

Que consti que l'adaptació de Mil cretins no em va semblar pas dolenta. Si d'admet categoria de pitjor campanya publicitària, llavors sí que li donaria el premi, perquè el poster és lamentable, però estic convençut que hi han pitjors guions adaptats i pitjors directors que Ventura Pons en aquesta pel·lícula. Suposo que el seu record és recent, però hi han desenes de telefilms de TV3 que són pura basura. El problema, però, és trobar-los en algún lloc per jutjar-los destructivament (però amb coneixement de causa).

Josep ha dit...

Benvolgut Anònim:
no, malauradament no.

Benvolgut Jordi:
uf, aquest premi està disputadíssim!

Benvolgut Pons:
farem una festa a Esplugues City

Benvolgut Arcangelo:
sí, hauríem de posar el Premi al Pitjor Trailer.