divendres, 23 de març de 2012

Anuncis breus al diari QUE

Avui divendres 23 de març del 2012, el diari QUE ha publicat aquests anuncis breus:


Anem a pams

Un anunci contra l'alcoholisme que es basa en "veig poc a ma filla". El trobe poc encertat: una característica dels borratxos és que veuen doble.

Un joier que compra or, fins ací molt habitual. El detall és que compra aliances de boda i solitaris, cosa que demostra una visió integral del negoci: et divorcies i vens l'anell de noces, i vas de solitari; et cases, compres un anell de noces i ja no et cal el solitari. També anuncia un outlet en lletres ben grosses, ço és: ell mateix et revèn (amb un cert marge de benefici) la joia que algun desesperat s'ha venut abans. Tant per tant, m'espere a la porta de la joieria i, si veig algú que hi entra amb cara de pomes agres, li faig una contraoferta per la joia que es vol vendre.

Un anunci d'un tal MAESTRO MOU. Diu que és molt competent, que porta sort i que et protegeix dels enemics. Podeu suggerir les teories que vulgueu, així com fer acudits sobre el Real Madrid CF, on posa Comentaris.

5 comentaris:

jpmerch ha dit...

No se m'ocorre cap acudit ara, però faré una observació sobre la unitat de la llengua. I és que després de veure aquests anuncis, no crec que ningú puga dir que la llengua que es parla a Barcelona no és la mateixa que la que es parla a València.

:) ha dit...

Moooolt boooo! Boníssim post....
He rigut tant!
Felicitats!

Anònim ha dit...

Plagi!
https://twitter.com/#!/emparmoliner/status/183860609237000193

Jordi ha dit...

Molt master en publicitat i relacions públicas, i després es publica això.

Josep ha dit...

Benvolgut JP Merch:
açò fa mal.

Benvolguda :):
moltes gràcies!

Benvolgut La Mentida:
o això, o era un acudit fàcil de fer.

Benvolgut Jordi:
amen!