dilluns, 16 d’abril de 2012

Agafa els calers i fuig del tron

S'ha dit i escrit molt sobre l'afer del Rei a Botswana. Sobre aquest particular només diré dues coses:

1) El temps passa. Si això hagués passat el 1992, en plena febrada olímpica i espanyolista, quina hauria estat l'opinió majoritària? Probablement: Ole tus cojones.

2) Fer calaix i pensar en el néts. El Rei Joan Carles va néixer a l'exili, a Roma. I son pare, Joan de Borbó, als divuit anys ja es va haver d'exiliar. Un exili daurat, sense passar cap penúria, tot sigui dit. Però cal recordar que cap dels dos havia fet res de dolent per a ser expulsats del país, només ser fill i nét del rei Alfons XIII. Alfons XIII fou un rei desastrós i còmplice de la dictadura de Miguel Primo de Rivera, recordem-ho, tot i que durant molts anys fou un rei molt popular (campechano i tot).
En tot cas la lliçó està clara: agafa els calers i estalvia, que mai saps quan hauràs de fugir corrent.Tenint en compte els antecedents familiars, era previsible.
MITROFAN, NI OBLIT NI PERDÓ!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a tu també la lliçó està clara: renta't el pobre cervell amb aigua i sabó i visita el Rosas 5 aquest dijous mateix, és la teva única esperança. No portis cap estufa, a dins l'ambient és molt calent!!

jpmerch ha dit...

No has volgut tocar el tema, però, no et sembla una manca de solidaritat anar a caçar a Botswana tenint el Bioparc a València?

Anònim ha dit...

Provides Latest Nude Celeb Picture Galleries And Nude Videos Of Celebs. [url=http://www.morearticles.com/top-actresses-who-may-have-presented-nude]morearticles[/url]

Oliva ha dit...

EL PRINCEP "FELIPE"SERA MILLOR?....EL PLAN ES AQUEST,FOTRE FORA EL PARE I "SEGUIMOS CON EL NEGOCIO"...I LA PRENSA,A QUI DEU TANS SILENCIS ELS BORBONS,TORNERA A FER EL ORNI AMB EL "NEN""L'ANOREXICA"I TUTI QUANTI..
JUGANT AMB BARCELONA

Anònim ha dit...

Smile

Anònim ha dit...

Smile

Toni Cano ha dit...

Estic d la Monarquia fins la polla. Gran post, per cert.

Anònim ha dit...

ah la guillotina...

sergibr ha dit...

ah la guillotina...

Pons ha dit...

Pobret, ha demanat perdó i tot! no us fa llàstima? xD