diumenge, 10 de juny de 2012

Deures per aquest estiu

Benvolguts compatriotes:

com ja sabeu la situació econòmica és desastrosa i només la cartitat ajuda europea ens pot salvar. I quan diem Europa ens referim, òbviament, al Quart Reich comandat per Angela Merkel.

Estem en mans del govern alemany, és cert, però per sort l'actual Alemanya és un país democràtic, i els seus dirigents han de ser escollits pel Poble Alemany. I això és el que ens pot salvar: si li caiem bé als alemanys, si l'opinió pública alemanya està del nostre costat, ens en podrem sortir. I quan dic "guanyar-nos l'estima dels ciutadans alemanys" vull dir, guanyar-nos-la molt. Moltíssim.


Catalanes i catalans: aquest estiu esforceu-vos per la Pàtria, sacrifiqueu-vos pel Dèficit Públic i tingueu vosaltres allò que no han tingut els ministres d'Economia. Sí, ja sé que elles no es depilen i que ells semblen un dipòsit de gas natural amb cames, però aquesta batalla es lliura a les platges, càmpings i discoteques del nostre país, i l'hem de guanyar.

Catalanes i catalans:  valor i al toro (bé, a la vaca, o a la foca, o la morsa, ja m'enteneu).

9 comentaris:

Alyebard ha dit...

Bé, en un esforç suprem sempre em diré: On hi ha pèl hi ha alegria.

cantireta ha dit...

Saltaré la valla per enfrontar-me a la vaca (magra o no). Els toros ja els torejo cada dia ;)

penyabogarde ha dit...

ostres! però si el de la foto és el madridista!

per cert:

caram...en el nostre blog apareixes en una molt bona imatge amb molt bona companyia i alegria...mira...mira...

Josep ha dit...

Benvolgut Alyebard:
el veig a una discoteca gay-bear.

Benvolguda Cantireta:
molta sort, i poques calces!

Benvolguts Bogardistes:
bé, el de la foto és de qualsevol equip que guanyi.

Anònim ha dit...

A propósit, he llegit que el Brasil també "injectarà" diners a Espanya.

Jordi ha dit...

Intentaré, si me'n trobo algun per la Rambla, seure al seu costat amb barret de Mexicà i samarreta del Barça amb el nom de Frank de Boer i convidar-los a algun que altre barril de 25 litres de cervesa. Paraula!

Anònim ha dit...

Escolta, no et sembla una mica ridícul (per no dir-ne imbecil directament) donar consells sobre com arreglar els problemes de millons de persones si tu ni tan sols ets capaç d'arreglar-te els problemes conjugals? És molt fàcil anar culpant a tothom i sobretot llest, ni cal dir-ho, però qué tal si un dia comences a estudiar atentament el mirall?

Lucia Luna ha dit...

quant de temps!!, continues amb els ulls tapats, ve per lo que s'ha de veure aquests temps, millor aixi ;) merci per la visita, un petonas

jpmerch ha dit...

I pretens convèncer-nos amb la foto d'una alemanya prenyada de mamelles escasses i sense afaitar? Ens demanes massa.